- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
hakkında hayrılısı olsun.
inşallah mutlu huzurlu olursun.
sakın beni yanlış anlama ama aynı odundan bende de var.
bi cıngar bizde de kopsa da bende senin kadarına cesaret edebilsem.
merhaba,
Gece görüşmeleri, lüzumsuz sinemalar vesaire sinirlerimi zıplattı.
yazdıklarınızda baştan sona kadar noktasına virgülüne kadar haklısınız...
Fakat kadın türü tuhaf bir şey.kadındaki yürek herkesi affedebiliyor. Ana babasını evladını, eşini...Maalesef herkesi affediyor da,
kadının o yufka yüreği kendini affetmiyor.
kadın hatasını kabullenebiliyor. acısı neyse yaşıyor. çıkarılacak dersleri not ediyor. Hataları kabulleniyor.
Ama keşkeleri kabullenemiyor...Keşke kadının hayattaki en büyük düşmanı...
bazen bile bile lades der insan. Niye?
çünkü bile bile keşkeden iyidir.
keşke lafı varya...En değersizi bile yüceltir..
Kadın %99'a sahip olsa bile %1'i arar. Ve bu onun keşke ile yaşaması için yeterlidir bile...
sinirlerim zıpladı dedim yaşadıklarınızla.
ama benim hissiyatım bu evliliğin bitmesi için erken...
daha somut şeyler olmadan, içinizde eşinizi bitirmeden erken...
bence bile bile evliliğe devam.
keşke dememek için...
zaten size zarar vermek için değil, hissettiğimi söylüyorum
siz buraya durum bu bu deseydiniz, boşan demezdik zaten
bence ortada boşanılacak bir mevzu yok
siz boşanacak olsanız,
perşembe değil,
hemen arkadaşınıza dilekçeyi verir
davacı olarak davanızı açar
akabinde ya evi terk ederdiniz, ya eşinizden gitmesini isterdiniz
bana samimi gelmedi
bence yapmaya çalıştığınız şey,
eşiniz bir noktada size rest çekince
onun ilgisini çekecek,
onu üzmeye çalışacak bişeyler yapmaktı
ama erkekler genelde reste rest çeker ben size şimdiden söyleyeyim
o dava açılırsa, eşiniz sizden boşanır
zaten şu an kızla da flört halindeler
duygusal bir boşluk da yok adamda
zarar gören siz olusunuz
tüm bunları sizi üzmek için falan yazmıyorum
sadece dışardan nasıl göründüğünü objektif olarak izah etmeye çalışıyorum
katılırsınız düşüncelerime, katılmazsınız
o kısım size kalmış
canım dava açmadım sadece avukat arkadaşımla görüştüm davam perşembe açılcak en geç..dava açılmadan zaten haberi olcak eşimin yani bu akşam konuşucam onla..geri adım atması da yalvarmasıda söz vermeside benim için gereksiz ben sadece haber vericem hpsi bu..aynı evde yaşamaaz heralde budurmda.gider ..
Evlenmekte kolay olmamali, bosanmakta. Gorumcem bana yan bakti bosaniyoruz, kaynanam bana sunu dedi bosaniyoruz, esim bana ilgi gostermiyor bosaniyoruz. Bu kadar cabuk pes edecekseniz neden evlenirsiniz ki.
yoo gayet anlaşılır oldu..buna da emin değilim bilmiyorum ama beni pasif hale getirmek için elinden geleni yaptı..onun evleneceği kadın okumamış ev hanımı biri olmalıydı sanırım..
uğraşıp boşanmayanları da görüyoruz. Senelerce çekiyorlar. EE noldu adam iki büklüm olup, ağzında diş kalmayınca mı karısının kıymetini anlıcak?
Nasıl bı akıl bu erkeklerin ki nasıl eşinin düşüncesini önemsemez sanki evlenince garanti mı oluyor hersey
Nasıl bu kadar rahatlar eminler ciddiye almazlar
Aldatması bilmem nesi bı yana karşındaki insan seni adam yerine koymuyorsa eşi olarak düşünce önem vermiyor da 3 şahısları on plana alıyorsa ki bu is arkadaşı anası danasi kim olursa olsun o adamdan hayır gelmez
benden sonra yapılan tüm yorumları okudum hepinize ayrı ayrı tşk ederim..hemen hemen hepiniz beni çok ii anlamışısnız ..
dün akşam ipler koptu kızlar..ama hiçbişi yokmuş gibi eve geldi pişkin pişkin espiriler yaptı benim suratımın asıklığını görünce yemekten sonra azcık dışarı çıkıyorum leventle deyip çıktı..bende oturdum onu bekledim kendimi o konuşmaya hazırladım..saat 23.00 de eve geldi bölemi olucaksın uzatma artık dedi bende konuşmamız gerektiğini söyledim.tv yi kapadım karşısına geçtim ve boşanmak istediğimi söyledim,önce şaka sandı afalladı ne diyorsun hangi sebebple ben sana ne yaptım gibi sözler söyledi.ben anlatmaya başlayınca sorumsuzluğunu,kriterlerimi çiğnediğini,güvenim ve sevgimin bittiğini sinirlenmeye başladı sağa sola saldırmaya başladı..sbenim istediğim zaten buymuş evlilik bana göre değilmiş ben çocuk yapmamayla zaten evliliğin bana göre olmadığını boşanacağımı ona kanıtlamışım,vicdanım hafiflesin diye onu suçlayıp öyle boşanacakmışım,yazıklar olsun bana ve benim için yaptıklarınaymış filan..hala işle ilgili konuştuğunu çok önemli olmasa aramayacağını ve bişi olsa aramızda sen varken aramam wc de dışarda orda burda arardım dedi..bu açıklamalar için çok geç kaldığını artık gereksiz olduğunu söyledim..nedeni önemli değildi benim için görüşmelerinizin,önemli olan benim kararlarıma saygı duymamandı evliliğini çiğnemendi..bunlar birikti ve sevgimden güvenimden eksildi ve bugün bitti bu şekilde devam edemem dedim.bağırdı çağırdı inkar etti küfür etti derken çekti gitti.saat 2,30 da tek başıma kaldım evde.sabaha kadar bundan sonra ne olcak nasıl bi süreç bekliyor beni diye döndüm durdum..güçlü diyorsanız ya bana asıl şimdi lazım bana bu..ailesi çıkar gelir buna eminim ..okadar çok seviorum ailesini ki saygım sonsuz onlara nasıl davranıcam ,kırılcaklarmı bana şimdiden üzülüyorum bunun için..benim tarafımdan kimseyi istemedim bu süreçte ..ben tek başma hallederim diye düşünüyorum en azından duruşma günüm belli olana kadar..tek duam güçlü olmam..aşacam bugünleri..bi arkadaş yazmış ya belki kendim için yaptığım büyük bi iyiliktir her serde bi hayır vardır diye..inşallah böyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?