eşinin senden çocuk istemesi ve son söyledikleri aslında gösteriyor ki bu adam ondan güçlü olmanı ekonomık özgürlüğünün olmasını istemiyor
çocuuda sen işi bırak evde otur ona bağımlı ol ki o da rahat rahat kızla görüşsün diye...öyle görünüyor uzaktan.
annesi ablaısı da çalışmalara başlayacak.resmen ikna turuna çıkmışlar pes etme...
kocan seni aptal yerine koymamalıdı..
eşi istiyor diye ucuz bir kızla ilişkisini kesemedi...sana sabır ve dirayet diliyorum...
ya inan haklısın ama genede üzülüyorum benmi çok yufka yürekliyim bilemiyorum demek gözleri dolu doluydu.senmi söyledin kayınvalidene ayrılacagınızı onlar gelse nasıl bir ortam olur ısrar ederlermi ayrılmayın diye
akşam iş çıkışı arkadaşımla yemek yedim saat 21.00 gibi eşim aradı meğer evde beni bekliomuş ..eve gittim suratı asık korku hallerindeydi.ben mutfağa geçtim bırak su filan içmeyi konuşmalıyız dedi tuttu kolumdan salona getirdi eyvah dedim içimden pek hareketli bi gece olcak..karşılıklı oturduk ne istiyorsun benden senin için neler yaptım ben bumu karşılığı ,,beni ne ile suçladığının farkındamısın sen amacın ne diye bağırıp durdu..önce gülümsedim dedimmkki duyanda ben seni haketemmişim hata yapan kişi benmişim gibi konuşuyosun dedim..yaaaa yok vallahide billahide yok olsa anam bilmemne olsunk,i sölerdim ben seni kimseyle aldatmadım işimden çıkıp eve geliyorum herseyde beraberiz aldatan adam bumudur dedi.sen takıntılı olduğun için egoların yzüünden beni harcıyosun dedi.evet dedim ben o kıza takmıştım rahatlığına söz dinlemeyişine takmıştım o ki takık halimden anladın yapmayacaktın tekrarlamayacaktın sessizliğimden anlamalıydın dedim..bağırdı çağırdı nolcak şimdi sen ne istiyorsun açıkça söyle beni yerin dibine soktun zaten dedi yoo dedim aksine sana istediğin özgürlüğü bahşediyorum sen demekki ricadan da eş isteğinden de anlamayan bi eşsin..seni daha fazla zor durumda bırakmayayım dedim.alay ettiğimi düşünüp tekrar bağırmaya başladı bana..ben kendime çok güveniomuşum o yüzden bu afralarım ona tasma takamamışım o yüzden böyle alevlenmişim filan terbiyesizce sözler kullandı bana bikez daha kararımdan ötürü kndimi tebrik ettim..
en son ne yapacağımızı soğpukkanlılıkla anlattım.perşembe dilekçe verip davamız açılcak ..işimi kolaylaştır hayatımı daha fazla mahvetmek istemiyorsan anlaşmalı boşanalım diye rica ettim bişi söylemedi ama sanmöıyorum..kendi eşyalarını alabilirsin slaon takımı beyaz eşyalar dahil ev mi tutarsın naparsn o gün kamyonu daya gel al hepsini ama yarından itibaren sadece kağıt üzerinde bi evliliğimiz var dedim..beni kovuyomusun dedi aynı evde yaşayamayız dedim anladı..bi hışım kalktı gözlerinin dolu olduğunu gördüm iş çantasına bişiler koyup gitti.
bugünde öğrendiğim kadarıyla akşam ablaıs ve annesi gelior uçakla..mecbur evimde ağırlayacam..
canım allah yardımcın olsun. geçen konundan beri seni merak ediyordum.
İnsallah senin içn en doğru ve hayırlı olanı verir Allah.
Ben de koc burcuyum ve sende kendimi goruyorum...
o ahlaksız kız yüzünden bir yuva yıkılıyor hayret bişey yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?