• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimin son kullanma tarihi gecti sanirsam

benim anlamadığım; adam kadına inek diyor,kadın kocasından öküz diye bahsediyor.küfürlü bi şekilde evden kovduğunu söylüyor.
saygı sıfır olmuş sizde.daha da ötesi yok!!!

kocasından gördüğü saygısızlıklardan sonra tahammül mü kalmıştır kadında, adam resmen sıkılmış gözü dışarı kaymış bile artık karısının yanında zaptedemiyo kendini yuh ya:47::47::47:

Bence eşiniz sizi kıskanıyor kıskandığı için böyle davranıyor. Ama hiç bir sebep sürekli dışarıdaki bayanları süzmesini gerektirmez, görüldüğü gibi hem siz rahatsız oluyorsunuz, hemde baktığı bayanları rahatsız ediyor.

Size boşanın yada boşanmayın diyemem ama bana o kadar hakaret eden adamla ben aynı yastığa baş koyamam.

ne kadar aşağılayıcı bi durum, gerçekten çok üzüldüm..
dünyanın en bakımlı kadını bile olsak yetemiyoruz sanırım erkeklere, yazıklar olsun

valla lafi agzimdan aldin,bende soracaktim esin kac yasinda acaba antropozami girdi diye...sinir oluyorum boyle insanlara sen sacini supurge et bin parcaya bolun sonra gelsin yok inek oldun bilmem ne....sizde uzum uzume baka baka karir zamanla sana benzedim okuzum deyin
isin komigi bir birinize kizinca direk buyuk bastan giriyorsunuz olaya
:1::1:

canım kesin antropoz vakası bence :1:
yani çevremde gördüğüm ve duyduklarımdan yola çıktım
bi erkek eşinin fiziksel özelliklerini beğenmediği dile getirip sürekli kavga çıkarıyosa
eşini bu kadar kolay aşağılayabiliyosa
başka hanımlara bakıyosa kesin aldatmaya meyilleniyodur ve bu yönde adımlar atmaya çalışıyodur
bunu görmezden gelmek mümkün değil

kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son dk mesaji atmis esim ben burda yazarken aynen aktariyorum cok yorgunum askim yillar senide benide yordu benim sevimli civil civil oten etrafa isik sacan kusum gitti yerine olumu bekleyen umutsuz benimle muhabbet etmeye bile tenezzul etmeyen karim var yillar onuda yordu oda hakli ama cocuklar birinci planda ben ikinci plandayim hani evlenirken bana soz veren biricik karim varya olumde bile beraberiz diyordu o yok artik daha onemlisi beni cikarmis hayatindan yaninda kizlara karilara bakiyorum kiskanir tepki verir diye tam 2 yildir sadece dun aksam verdi bu kadarmis benim varligim simdi eminim evde bosanma projesi hazirligiyordur aksama yemek yerine kesin onu yiyecegiz ama emin ol istersen 100 kilo ol allaha yeminle ilk seni sevdim ve sonda sen olacaksin ayrilmak istersen sadece evi ayiririm ama kalbimden asla seni ve yavrularimi cikaramam bunuda planinin icinde tut bi zahmet yazmis ya kizlar acaba cokmu ihmal ettim simdi bunu dusunuyorum

zerre kadar inanmadım
senin boşayacağını anladı şimdi de yaptıklarına kılıf arıyo bence
seni kıskandırma amaçlı yapsa sen farkederdin bence
o yüzden körü körüne inanıp affetmeye kalkma sakın

Şimdiye kadar aklı nerdeymiş 3 çocuktan sonra mı tiksinmeye başlamış senden ya
İnanamıyorum artık bu erkeklere ne oluyor böyle çok sinir oldum
Hemen boşan diyemem bu kararı en güzel sen verirsin ama göz çapkını erkeklerden nefret ederim yani sevgilim baksa yanımda gözlerini oyarım onun parmağımı gözüne sokarım valla
Ekonomik özgürlüğünüz var mı peki boşansanız nerde nasıl yaşayacaksınız?

slm kizlar hemencik konuya gireyim ben 13 yillik evli 3 tane yavrum var esimle cok mutlu evliligimiz vardi vardi diyorum son 2 yilldir esimde degismeler basladi ilk olayi anlatayim oturdugumuz apartmanda herkesle kavga etti bende sen haklisin dedim hep sonra semt degistirdik burdada basladi 2 ,3 kisiyle komsu oldum,yok onla arkaddaslik etme bunla konusma allah allah dedim ne oluyor .neyse ben cocuklar 3 lenince esimle ayrilmaz 2li gibiydik 3.numara dogunca kalabalik oluyoruz diye ayri takiliyoruz mesala cocuklardan 2 si iyiyse bitanesi hasta oluyor esim o hafta tatilinde 2 sini alip gidiyor ben evde oluyorum gelelim asil konuma gecen hafta dedim askim 2 buyukler okula gidince bu hafta evdesin bebegimizi alalim gezelim ok dedi. allahim ne goreyim benim okuz yoldan gecen hatunlara bakmakdan arabayi bile cizgiden cikariyor ben:53:yine bayana bakarken ondeki arabaya carpacakti bagirmamla durdu kizlar halen soktayim herkese bakiyor inek gibi yeminle eger apartmandan komsularim ise donup donup bidaha bakiyor ondan sonra gicik oluyor millet kavga cikariyorlar hakli olarak buda kendini savunuyor bende destek oluyordum bilmeden dun cok kotu kavga ettik allahim nasil kizdi basladi bana hakaret etmeye otura otura inege donmusum sanki cok kiloluyum 168 boyunda en fazla 70 kiloyum bazen 65 oluyorum cok kiloluymusum tiksiniyormus benden :5:cok morelim bozuldu bende beni begenmiyorsan s.................git kapi orda dedim gitti geldi. yeminle kizlar cok bakimliyim ustelik oyle heryerimden yagda fiskirmiyor parklara falan gideriz yemin ediyorum butun kadinlar der esinden cok cok guzel ve 3 cocukla cok bakimlisin derler oda duyar eve gelince kizar bide evi bal gibi temizlerim en guzel sofrayi kurarim 3 cocuk bide okuz herzaman tertemiz gezerler. neyimi begenmiyor bu benim surekli kendimi sorgulama basladim. hatam ne bulamiyorum. bosanmaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz bosanayimmi bu okuzden

Evlilikler zamanla otomatiğe bağlamış gibi oluyor monotonlaşıyor ama sizin sorununuz siz birbirinizden kopmuşsunuz ki kaç senedir ilk kez eşinizle dışarı çıkıp onun hal ve hareketlerine şahit olmuşsunuz. Ona evde bir tek karısı ve çocuğu olduğunu hissettirmek yetmez. Dışarıdaki hayatına ortak olman lazımdı.. hayat çok yoğun tartışmamız bir gerçek ama yapacak bir şey ayak uydurmaktan başka..
İkinci hata da konuşma tarzında… s.. git demiş olman..
Saygıyı kaybetme de sevgi azalsa da belki kıvılcımla artar. Ama saygı bitti mi o kolu kesmekten başka çare kalmaz.

senin öykünü azda olsa okudum bi kaç gün önce sanırım sende boşanmışsın allah yardımcın olsun diyorum, tek başına çocuk büyütmek çok zor, tabi zaten o varkende tek başınaysan lafım yok çünkü bazı evlilikler öyle malesef bazı erkekler evliliği sadece eve ekmek getirmek ve yatak odası olarak görüyor, sanki başka hiç bir sorumlulukları yok evde
neyse allah yolunu açık etsin bu arada o papatyaları kimin yolladığını buldunmu arkadaşım :))

henüz boşanmadım canım mahkeme gününü bekliyorum çekişmeli olduğu için uzun sürüyomuş biran evvel bitsin istiyorum ilerki günler bana neler gösterecek bilemiyorum.. hakkatten çok zor bebek büyütmek üstelik ikizse bunlar dahada zor inanki kuzularımın canı sağolsun ben herşeye katlanırım..
benimki uzaydan gelmiş biriydi sanki onun gibisi bu dünyada inan yoktur neyseki kurtuluyorum...
papatyaların kimden geldiği halen meçhul elbet karşıma çıkma cesaretinide gösterecektir gönderen şahıs :))

henüz boşanmadım canım mahkeme gününü bekliyorum çekişmeli olduğu için uzun sürüyomuş biran evvel bitsin istiyorum ilerki günler bana neler gösterecek bilemiyorum.. hakkatten çok zor bebek büyütmek üstelik ikizse bunlar dahada zor inanki kuzularımın canı sağolsun ben herşeye katlanırım..
benimki uzaydan gelmiş biriydi sanki onun gibisi bu dünyada inan yoktur neyseki kurtuluyorum...
papatyaların kimden geldiği halen meçhul elbet karşıma çıkma cesaretinide gösterecektir gönderen şahıs :))

allah kolaylık versin size her anlamda, güçlü bir insansınız sanırım
allah size ve evlatlarınıza sağlık sıhhat versin mutlu günler...

kocan son dakika çark etmiş sen beni ihmal ediyordun bende seni kıskandırmak için yanında başka kadınlara bakıyordum demiş ama ben inanmadım senin boşanmayı düşündüğünü anlayınca u dönüşü yapmış kocan.boşanır mısın bilmem canım 3 çocuğun var hemen şöyle yap demek istemiyorum ama söylediği sözler hareketleri çok gurur kırıcı.senden özür dilemeden burnunu sürtmeden affetme

Sera nedense eşinin mesajı banada hiç inandırıcı gelmedi. Tabiki evliliğe heyecan katmak için seni kıskandırmak isteyebilirdi ama bu seni milletin ağzına sakız edecek, komşunun karısına kızına bakacak, tüm komşularla kavga edip mahalle değiştirecek ve sana gurur kırıcı laflar hatta hakaret edecek derecede olmazdı. Eşin kendine suç ortağı arıyor ve klasik sen benimle ilgilenmiyordun bende ilgi çekmek için yaptım bahaneleri. O zaman sende ilgi çekmek istediğin zaman milletin kocasını veya eşinin iş arkadaşlarını gözlerinle mi yemelisin. Daha geçerli bahaneler bulsun gerçi bunun bir bahanesi olamaz ama.

Kızlar sagolun yorumlar için oturup konuştuk herşeye açıklaması var beyefendının ama sen haklısın asıl inek tiksinilcek kişide benim yaptıklarından kendinin bile haberi yokmuş anlatınca bu ben miyim dedi neyse şuanda ailelerin kesinlikle haberi olmayacak biz kesin karar verene kadar o otelde kalacak ayyyy ne kıymete bindim he her saat başı arıyor açmıyorum msj atıyor daha çok sürtsün burnu belki affedebilirim gerçekden silinip atılamıyormuş boş konuşmuşum yalnız unutmadan eski komşularım ben aşağı inmiştim yukarıya çıkarken eşim benim hakkımda dedıkodu yaptıklarını duymuş o sırada balkondaymış herhalde gidip kavga edecem benim ailem hakkında kendi öz babam annem bile konuşamaz dedi ok dedim şimdiki yenigelin ne oda arkadaşımın şımarık karısı çoçuk onun için neler yapıyor bana anlatıyor ama karısı umrunda degıl dedi hatta bize gelecekler bir akşam yeni taşındık diye sana söylemedim dedi kızıda tanıyormuş bizim beyefendi gel gidelim soralım dedi ben gitmedim klasik Türk erkegı yalanı işte yalnız alt komşuyls tanışıuorlarmış ya kızım da dedı babamın arkadaşı o anne onlar hep muhabbet ediyorlar ben gördüm benide tanıştırdı diye neyse şimdilik olaylar böyle

kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son dk mesaji atmis esim ben burda yazarken aynen aktariyorum cok yorgunum askim yillar senide benide yordu benim sevimli civil civil oten etrafa isik sacan kusum gitti yerine olumu bekleyen umutsuz benimle muhabbet etmeye bile tenezzul etmeyen karim var yillar onuda yordu oda hakli ama cocuklar birinci planda ben ikinci plandayim hani evlenirken bana soz veren biricik karim varya olumde bile beraberiz diyordu o yok artik daha onemlisi beni cikarmis hayatindan yaninda kizlara karilara bakiyorum kiskanir tepki verir diye tam 2 yildir sadece dun aksam verdi bu kadarmis benim varligim simdi eminim evde bosanma projesi hazirligiyordur aksama yemek yerine kesin onu yiyecegiz ama emin ol istersen 100 kilo ol allaha yeminle ilk seni sevdim ve sonda sen olacaksin ayrilmak istersen sadece evi ayiririm ama kalbimden asla seni ve yavrularimi cikaramam bunuda planinin icinde tut bi zahmet yazmis ya kizlar acaba cokmu ihmal ettim simdi bunu dusunuyorum

kocan iyi senaryocuymuş
kendini nasıl da aklayıp sana kendini suçlu hissettiriyor
bravo doğrusu kafa çalışıyor
boşanmak yemedi tabi hemen duygu sömürüsü

valla boşanıp boşanmama konusuna sen karar verirsin ben birşey diyemem
ama kocanın paçaları tutuşmuş şimdilik seni kararlı görünce
sen affedene kadar peşinde kuyruk gibi olur ilgisini alakasını eksik etmez
ama sen bi affet en kısa zamanda eski haline döner gibime geliyo
ayrıca da hala senaryo yazmaya da devam ediyo

Back