evliligimin son kullanma tarihi gecti sanirsam

madem ayrılmak ıstıyor senı karalamasın yazık gunah ayrıca madem gozu dısarıdaydı yada baska kadınlar cekıcı geldı afedersın ama uc tane cocugu ne dıye yaptı ben boyle seylere cok kızıyorum madem kendıne gvenmıyorsun cocuk yapma evlenme

Canim bu benim giyim tarzimi begeniyor her defasinda soyler o benim kiloma takmis aslina bakilirsa kiloda degil cunku baktigi kadinlar benim yanimda cok cok daha kilolu o sebep ariyor ama asla ona karsi saygisizlik yapmadim ben ona fazla geldim ne diyeyim artik yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi ben evi asla bosaltmam 3 cocukla nereye gideyim gelsin konusucam yok oyle yagma hersey benim o uzerindekilerle ciksin gitsin banane arabayida alacam ne varsa ortak hesabdaki parayida ben alacam bes parasiz kalsin babamin evinden getirmedim ben bu cocuklari iyikide okumusum babacigimin cok istegiydi kizim hayatta kimseye guvenme kendini hep gelistir demisti bugun cok hakliymis hatta biraz elestirebilirsiniz ama cocugun varsa donuna kadar alin anyayi konyayayi gorsun gurur orda yapmayin baska seylerde yapin demisti aynen bende oyle dusunuyorum haksizmiyim

bu kararı verdiysen tabiki haklısın, ben de olsam evi asla bırakmazdım, çocuklar için..

Sera senin eşin aşmış ya sana kesinlikle saygısı yok, şu alt kattaki yeni gelin muhabbetini okuyunca gözlerime inanamadım birde bunu sana anlatıyor öyle mi. Seni üzmek için söylemiyorum ama şuan seni ve eşini tanıyanlar sana acıyarak bakıyorlardır. Şu kadının kocası şöyle böyle diyorlardır, bunun kadar insanı aşağılayıcı birşey olamaz. En kısa sürede kafanı toparla ve ne yapman gerektiğine karar ver. Kayınvaliden veya annen yakınsa çocuklara baksınlar da en kısa sürede işe girip kendi paranı kazanmalısın.

nereden nereye haklisin tatlim diger apartmanda herkes ay sen cok guzelsin gorucumu evlendin yoksa kendinmi baskalarini ornek gosterip duruyorlardi ayni senin gibi beyaztenli kirmizi dudakli hos bayan vardi kocasinin gozu disarda kizcasin haberi yok diye meger dusundumde o benmisim ne kadar safmisim oysa simdi halime ben bile acidim canim ailemden hic kimse yok burda ama para sorunuda yok yurtdisi oldugundan devlet yardim ediyor bosanmis kadinlara evli kadinlardan daha fazla veriyor para acisindan sorunum yok burayi o yuzden seviyorum kadin haklarida cok burda ama yalniz kalacam o kotu olacak aslinda yalnizda sayilmam mis gibi cennet kokulu yavrularim var bide allahim var ne olsun daha

Yalnız mı kalacaksın yangına körükle gitmek gibi olmasında eşinin yokluğu varlığından iyidir. Çapkın insan ancak sana kambur olur, sorun yaşamamak için eşinle dışarıya çıkmak bile istemeyeceksin sonuçta gördüklerin hazmedilir şeyler değil. Maşallah önceden de çapkınmış şimdi gözüne soka soka yapacak kadar pişkinleşmiş birde üzerine seni aşağılayıp hakaret etmeye başlamış. Kendine bu kadar özgüvenin varken bence sağlam durmalısın belki gözü korkunca bi silkelenip kendine gelir. Allah yardımcın olsun.

ah canim evet ya erkeklemi geldik dunyaya ben bu masalli cocuklugumda okumustum zaten tam 8 yasindaydim annem terkedilmisti hemde gunluk iliski yasayan kadin yuzunden babam onu karim diye koluna takip yillarca gezdi sonra hastalik kapti kadin tarafindan pacavra gibi annemin kapisinin onune birakildi. annem ne yapti afettim dedi diliyle kalbiyle asla tedavi ettirdi ama halen kalbi kirik surekli der babamda ogunden sonra dersini aldi asla annemin yanindan ayrilmaz cay servisinden tut herseyine kadar yapar ama annem hep yarali babamda farkinda ve kendisi der asla bir oldumu ikiye izin verme ben bile mukemmel karima bunu yapsiysam allah beni afetsin der o yuzden alisginim galiba hic tuhaf gelmedi zorda gelmedi ve annemin cektiklerini ben cekmiyecegim annemden kat kat sansliyim elimde diplomalarim var devlet arkamda

Giyim tarzini begeniyor olabilir ama seni ev halinle de goruyor, disardaki kadinlari o sekilde gormedigi için hep oyle olduklarini dusunuyor ve cazip geliyor. (bunu anlatmak istemistim)
Zaten artik seni sevmiyorsa kendinde kusur arama onunkiler bahane, seven kilosuylada, hasta haliylede kimseye degismez sevdigini..

kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son dk mesaji atmis esim ben burda yazarken aynen aktariyorum cok yorgunum askim yillar senide benide yordu benim sevimli civil civil oten etrafa isik sacan kusum gitti yerine olumu bekleyen umutsuz benimle muhabbet etmeye bile tenezzul etmeyen karim var yillar onuda yordu oda hakli ama cocuklar birinci planda ben ikinci plandayim hani evlenirken bana soz veren biricik karim varya olumde bile beraberiz diyordu o yok artik daha onemlisi beni cikarmis hayatindan yaninda kizlara karilara bakiyorum kiskanir tepki verir diye tam 2 yildir sadece dun aksam verdi bu kadarmis benim varligim simdi eminim evde bosanma projesi hazirligiyordur aksama yemek yerine kesin onu yiyecegiz ama emin ol istersen 100 kilo ol allaha yeminle ilk seni sevdim ve sonda sen olacaksin ayrilmak istersen sadece evi ayiririm ama kalbimden asla seni ve yavrularimi cikaramam bunuda planinin icinde tut bi zahmet yazmis ya kizlar acaba cokmu ihmal ettim simdi bunu dusunuyorum

Bosanmaktan korktugu için suçu sana yuklemeye çalisiyor olabilir çunku sergiledigi davranislar ettigi laflar ihmal edilip mutlulugu disarda arayan erkekten çok sevmeyen, saygisiz bir erkegi animsatiyor..

Bu cümleleri kuranların aynı adam olduğuna inanmak gerçekten güç..

Yinede yorumumda umarım bu terbiyesizliğini affettiricek birşeyler yapar demiştim Bir ucundan tutmuş..

Ama.. genelde olan şey olm sizede.. Yaptıklarının sebebi bumuymuş.. sonunda sizi kendinizi suclar hale getirmeyi başarmış... kutluyorum.. Yerinizde olsam o lafı affetmezdim.amac ne olursa olsun o kelime kullanılmaz bir eşe.. heleki bir bayana heleki 3 cocugunun annesi olan bir bayana..

Eksikleriniz oldugunu düşünüyorsanız çözün düzeltin kendinizi. Ama eşinizin size kullandıgı o cümle gerçekten cok kırıcı.

evet kizlar son kararim bosanacagim ben acaba suclumuyum dedim ama yok kesinlikle yine sucu bana atiyor laf gebeligi yapiyor ben 15 yasini cokdan gectim o suslu laflara kanayim artik kendisinede oyle msj attim aksama konusacagiz yazdim oda ben gelmeyen birseye kalkisma yazmis ne yapacam kendisi gidecek pasa pasa sanki evi ona birakacam ozenle dosedigim evi onami birakacam bide 3 cocukla oda mutlu mesut yasasin karilara kizlara bakarak bide guzel dayak yer birinden benimde sefam olur o pisman olur ben degil zaten salak yerine koymus beni 2 yil bundan sonra salak kimmis gorsun

cnm simdiye kadar yazdıklarında kesinlikle haklsın ama son attıgı mesaj belkide pişmanlık belirtisidir ve yaptıklarının farkına varmıstır.Ama erkeklere genelde hatalarını kabul ettirmek zordur ve bu nedenle kendilerine bi savunma biçimi olarak topu sanada atmayı secerler. bence acele karar alma derim.oturup adam akıllı konusun.basit olmasın bu kadar bosanmak. sonucta uzun bi geçmişiniz var. evet kötü seyler sölemiş ki bende cok büyük tepki verdim ama cözümün hemen bosanmak olmasından yana değilim.

çevrenin seni nekadar beğenidiğinin farkında ve kendini buyüzden ezik hissediyor belkide özgüveni yok ama senin üzerinden oynuyor bunu. Yinede biraz daha bekle 13 yıl olmuş dile kolay 3 yawrun var allah bağışlasın. Ama baktın böyle devam edicek gibi bırak gitsin

öncelikle çok geçmiş olsun arakdaşın durumun zor aynı şey benim başıma gelse napardım bilemiyorum bize yazması kolay tabi

fakat yinede bir kaç önerim olacak;
imkanın varmı yapabilirmisin bilmem fakat bir müddet eşinden ayrı yaşamnı öneririm bir tatil gibi düşün oda sizin yokluğunuzda kafasını dinlesin sende, bu ikiniz içinde iyi gelebilir, birbirinizin yokluğunda neler yapabilirsiniz bir bakıp karar vermeniz açısından faydalı olaiblir diye düşündüm
tabi kötüyede gidebilir eşinize yalnız takılmak hoşta gelebilir fakat siz zaten ayrılma taraftarısınız, hem bu şekilde onu ölçmüş tartmış olursunuz bakalım sizin yokluğunuzda napacak

burda bircok konu okudum ve şunu anladım evlıde olsan elin ogluna hıc bır zaman guvenmıcen hıcbıseyın garaantısı yokkı cocuk buyutmek hıc kolay deıl ve sen 3 cocuk buyutmussun senı sevmese bıle oo uc cocugun hatırına sana saygı duyması lazımdıı ayrıca kusura bakma ama eşın mıdemı bulandırdı bı erkekte olması gereken en ıyırenc davranıslar sanırım bunlar hadı karıya kıza bakıyon senın komsularına bakılırmı yaa gercekten ıgrenc bence eşının gozu dısarda kesın... otur konus kararı sen ver ne dıyım simdı sinir oldum

yazdıklarınıza aynen katılıyorum arkadaşım...
konu sahibi arkadaş biraz zaman verin evliliğinize 3 çocuk uzun bir evlilik karşınıza alın eşinizi ciddi bir konuşma yapın ve tatile gidin bir süre ayrı kalın bakalım onda ve sizde ve en önemlisi çocuklarda ne gibi değişiklik olacak iyi yada kötü ölçüp biçin derim bakarsınız yinede olmazsa yapacak birşey kalmamış demektir..

senin öykünü azda olsa okudum bi kaç gün önce sanırım sende boşanmışsın allah yardımcın olsun diyorum, tek başına çocuk büyütmek çok zor, tabi zaten o varkende tek başınaysan lafım yok çünkü bazı evlilikler öyle malesef bazı erkekler evliliği sadece eve ekmek getirmek ve yatak odası olarak görüyor, sanki başka hiç bir sorumlulukları yok evde
neyse allah yolunu açık etsin bu arada o papatyaları kimin yolladığını buldunmu arkadaşım :))

Esin seni kiskaniyor olabilir. 3 cocuk dogurmusun fizigin cok duzgun olmasada anlarim. Ama tiksiniyorum cok agir bir laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…