- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi magic girl
-
canim inanmican ama yapiyor yataga girene kadar asla pijama giymez nisanliyken konusmustuk bende giymem asla ayni sekilde karsilikli ama sebep ariyor bende kusur bulup kendine yeni asklar bulacak vicdani rahat olsun arkada biraktigi 3 cocuklu kadin kusurlu olsun cogu erkekde oyle yapmiyormu suc hep kadinlarda
Esin disarda bakimli guzel giyinmis bayanlar gorunce onlarin 24 saat oyle olduklarini dusunuyor galiba ama çogu bayan isten gelince veya disardan gelince evde rahat seyler giyer, ve sabah uyandiklarinda makyajsiz olurlar, tabi o diger bayanlarin ev halini gormedigi için...
Can Tanriyarda "Petek evde pijamayla geziyor" demisti ya onun gibi bisey, evde sahne kiyafetleriyle gezecek degil..
Bir erkek esini bir çok sebepten dolayi aldatabilir ama bence (detaylari bilmeden zor tabi) sizinkisi sevgi ve sayginin bitmesinden kaynaklaniyor.
Sevgi, saygi bittiyse aldatmamak için hiç bir sebep yok onun açisindan, formalite icabi suren bir evlilik onun için...
Canim bu benim giyim tarzimi begeniyor her defasinda soyler o benim kiloma takmis aslina bakilirsa kiloda degil cunku baktigi kadinlar benim yanimda cok cok daha kilolu o sebep ariyor ama asla ona karsi saygisizlik yapmadim ben ona fazla geldim ne diyeyim artik yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi ben evi asla bosaltmam 3 cocukla nereye gideyim gelsin konusucam yok oyle yagma hersey benim o uzerindekilerle ciksin gitsin banane arabayida alacam ne varsa ortak hesabdaki parayida ben alacam bes parasiz kalsin babamin evinden getirmedim ben bu cocuklari iyikide okumusum babacigimin cok istegiydi kizim hayatta kimseye guvenme kendini hep gelistir demisti bugun cok hakliymis hatta biraz elestirebilirsiniz ama cocugun varsa donuna kadar alin anyayi konyayayi gorsun gurur orda yapmayin baska seylerde yapin demisti aynen bende oyle dusunuyorum haksizmiyim
Canim bu benim giyim tarzimi begeniyor her defasinda soyler o benim kiloma takmis aslina bakilirsa kiloda degil cunku baktigi kadinlar benim yanimda cok cok daha kilolu o sebep ariyor ama asla ona karsi saygisizlik yapmadim ben ona fazla geldim ne diyeyim artik yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi ben evi asla bosaltmam 3 cocukla nereye gideyim gelsin konusucam yok oyle yagma hersey benim o uzerindekilerle ciksin gitsin banane arabayida alacam ne varsa ortak hesabdaki parayida ben alacam bes parasiz kalsin babamin evinden getirmedim ben bu cocuklari iyikide okumusum babacigimin cok istegiydi kizim hayatta kimseye guvenme kendini hep gelistir demisti bugun cok hakliymis hatta biraz elestirebilirsiniz ama cocugun varsa donuna kadar alin anyayi konyayayi gorsun gurur orda yapmayin baska seylerde yapin demisti aynen bende oyle dusunuyorum haksizmiyim
kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son dk mesaji atmis esim ben burda yazarken aynen aktariyorum cok yorgunum askim yillar senide benide yordu benim sevimli civil civil oten etrafa isik sacan kusum gitti yerine olumu bekleyen umutsuz benimle muhabbet etmeye bile tenezzul etmeyen karim var yillar onuda yordu oda hakli ama cocuklar birinci planda ben ikinci plandayim hani evlenirken bana soz veren biricik karim varya olumde bile beraberiz diyordu o yok artik daha onemlisi beni cikarmis hayatindan yaninda kizlara karilara bakiyorum kiskanir tepki verir diye tam 2 yildir sadece dun aksam verdi bu kadarmis benim varligim simdi eminim evde bosanma projesi hazirligiyordur aksama yemek yerine kesin onu yiyecegiz ama emin ol istersen 100 kilo ol allaha yeminle ilk seni sevdim ve sonda sen olacaksin ayrilmak istersen sadece evi ayiririm ama kalbimden asla seni ve yavrularimi cikaramam bunuda planinin icinde tut bi zahmet yazmis ya kizlar acaba cokmu ihmal ettim simdi bunu dusunuyorum
slm kizlar hemencik konuya gireyim ben 13 yillik evli 3 tane yavrum var esimle cok mutlu evliligimiz vardi vardi diyorum son 2 yilldir esimde degismeler basladi ilk olayi anlatayim oturdugumuz apartmanda herkesle kavga etti bende sen haklisin dedim hep sonra semt degistirdik burdada basladi 2 ,3 kisiyle komsu oldum,yok onla arkaddaslik etme bunla konusma allah allah dedim ne oluyor .neyse ben cocuklar 3 lenince esimle ayrilmaz 2li gibiydik 3.numara dogunca kalabalik oluyoruz diye ayri takiliyoruz mesala cocuklardan 2 si iyiyse bitanesi hasta oluyor esim o hafta tatilinde 2 sini alip gidiyor ben evde oluyorum gelelim asil konuma gecen hafta dedim askim 2 buyukler okula gidince bu hafta evdesin bebegimizi alalim gezelim ok dedi. allahim ne goreyim benim okuz yoldan gecen hatunlara bakmakdan arabayi bile cizgiden cikariyor benyine bayana bakarken ondeki arabaya carpacakti bagirmamla durdu kizlar halen soktayim herkese bakiyor inek gibi yeminle eger apartmandan komsularim ise donup donup bidaha bakiyor ondan sonra gicik oluyor millet kavga cikariyorlar hakli olarak buda kendini savunuyor bende destek oluyordum bilmeden dun cok kotu kavga ettik allahim nasil kizdi basladi bana hakaret etmeye otura otura inege donmusum sanki cok kiloluyum 168 boyunda en fazla 70 kiloyum bazen 65 oluyorum cok kiloluymusum tiksiniyormus benden cok morelim bozuldu bende beni begenmiyorsan s.................git kapi orda dedim gitti geldi. yeminle kizlar cok bakimliyim ustelik oyle heryerimden yagda fiskirmiyor parklara falan gideriz yemin ediyorum butun kadinlar der esinden cok cok guzel ve 3 cocukla cok bakimlisin derler oda duyar eve gelince kizar bide evi bal gibi temizlerim en guzel sofrayi kurarim 3 cocuk bide okuz herzaman tertemiz gezerler. neyimi begenmiyor bu benim surekli kendimi sorgulama basladim. hatam ne bulamiyorum. bosanmaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz bosanayimmi bu okuzden
kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr son dk mesaji atmis esim ben burda yazarken aynen aktariyorum cok yorgunum askim yillar senide benide yordu benim sevimli civil civil oten etrafa isik sacan kusum gitti yerine olumu bekleyen umutsuz benimle muhabbet etmeye bile tenezzul etmeyen karim var yillar onuda yordu oda hakli ama cocuklar birinci planda ben ikinci plandayim hani evlenirken bana soz veren biricik karim varya olumde bile beraberiz diyordu o yok artik daha onemlisi beni cikarmis hayatindan yaninda kizlara karilara bakiyorum kiskanir tepki verir diye tam 2 yildir sadece dun aksam verdi bu kadarmis benim varligim simdi eminim evde bosanma projesi hazirligiyordur aksama yemek yerine kesin onu yiyecegiz ama emin ol istersen 100 kilo ol allaha yeminle ilk seni sevdim ve sonda sen olacaksin ayrilmak istersen sadece evi ayiririm ama kalbimden asla seni ve yavrularimi cikaramam bunuda planinin icinde tut bi zahmet yazmis ya kizlar acaba cokmu ihmal ettim simdi bunu dusunuyorum
evet kizlar son kararim bosanacagim ben acaba suclumuyum dedim ama yok kesinlikle yine sucu bana atiyor laf gebeligi yapiyor ben 15 yasini cokdan gectim o suslu laflara kanayim artik kendisinede oyle msj attim aksama konusacagiz yazdim oda ben gelmeyen birseye kalkisma yazmis ne yapacam kendisi gidecek pasa pasa sanki evi ona birakacam ozenle dosedigim evi onami birakacam bide 3 cocukla oda mutlu mesut yasasin karilara kizlara bakarak bide guzel dayak yer birinden benimde sefam olur o pisman olur ben degil zaten salak yerine koymus beni 2 yil bundan sonra salak kimmis gorsun
slm kizlar hemencik konuya gireyim ben 13 yillik evli 3 tane yavrum var esimle cok mutlu evliligimiz vardi vardi diyorum son 2 yilldir esimde degismeler basladi ilk olayi anlatayim oturdugumuz apartmanda herkesle kavga etti bende sen haklisin dedim hep sonra semt degistirdik burdada basladi 2 ,3 kisiyle komsu oldum,yok onla arkaddaslik etme bunla konusma allah allah dedim ne oluyor .neyse ben cocuklar 3 lenince esimle ayrilmaz 2li gibiydik 3.numara dogunca kalabalik oluyoruz diye ayri takiliyoruz mesala cocuklardan 2 si iyiyse bitanesi hasta oluyor esim o hafta tatilinde 2 sini alip gidiyor ben evde oluyorum gelelim asil konuma gecen hafta dedim askim 2 buyukler okula gidince bu hafta evdesin bebegimizi alalim gezelim ok dedi. Allahim ne goreyim benim okuz yoldan gecen hatunlara bakmakdan arabayi bile cizgiden cikariyor benyine bayana bakarken ondeki arabaya carpacakti bagirmamla durdu kizlar halen soktayim herkese bakiyor inek gibi yeminle eger apartmandan komsularim ise donup donup bidaha bakiyor ondan sonra gicik oluyor millet kavga cikariyorlar hakli olarak buda kendini savunuyor bende destek oluyordum bilmeden dun cok kotu kavga ettik allahim nasil kizdi basladi bana hakaret etmeye otura otura inege donmusum sanki cok kiloluyum 168 boyunda en fazla 70 kiloyum bazen 65 oluyorum cok kiloluymusum tiksiniyormus benden cok morelim bozuldu bende beni begenmiyorsan s.................git kapi orda dedim gitti geldi. Yeminle kizlar cok bakimliyim ustelik oyle heryerimden yagda fiskirmiyor parklara falan gideriz yemin ediyorum butun kadinlar der esinden cok cok guzel ve 3 cocukla cok bakimlisin derler oda duyar eve gelince kizar bide evi bal gibi temizlerim en guzel sofrayi kurarim 3 cocuk bide okuz herzaman tertemiz gezerler. Neyimi begenmiyor bu benim surekli kendimi sorgulama basladim. Hatam ne bulamiyorum. Bosanmaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz bosanayimmi bu okuzden
öncelikle çok geçmiş olsun arakdaşın durumun zor aynı şey benim başıma gelse napardım bilemiyorum bize yazması kolay tabi
fakat yinede bir kaç önerim olacak;
imkanın varmı yapabilirmisin bilmem fakat bir müddet eşinden ayrı yaşamnı öneririm bir tatil gibi düşün oda sizin yokluğunuzda kafasını dinlesin sende, bu ikiniz içinde iyi gelebilir, birbirinizin yokluğunda neler yapabilirsiniz bir bakıp karar vermeniz açısından faydalı olaiblir diye düşündüm
tabi kötüyede gidebilir eşinize yalnız takılmak hoşta gelebilir fakat siz zaten ayrılma taraftarısınız, hem bu şekilde onu ölçmüş tartmış olursunuz bakalım sizin yokluğunuzda napacak
yazdıklarınıza aynen katılıyorum arkadaşım...
konu sahibi arkadaş biraz zaman verin evliliğinize 3 çocuk uzun bir evlilik karşınıza alın eşinizi ciddi bir konuşma yapın ve tatile gidin bir süre ayrı kalın bakalım onda ve sizde ve en önemlisi çocuklarda ne gibi değişiklik olacak iyi yada kötü ölçüp biçin derim bakarsınız yinede olmazsa yapacak birşey kalmamış demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?