• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimin son kullanma tarihi gecti sanirsam

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.124
248
slm kizlar hemencik konuya gireyim ben 13 yillik evli 3 tane yavrum var esimle cok mutlu evliligimiz vardi vardi diyorum son 2 yilldir esimde degismeler basladi ilk olayi anlatayim oturdugumuz apartmanda herkesle kavga etti bende sen haklisin dedim hep sonra semt degistirdik burdada basladi 2 ,3 kisiyle komsu oldum,yok onla arkaddaslik etme bunla konusma allah allah dedim ne oluyor .neyse ben cocuklar 3 lenince esimle ayrilmaz 2li gibiydik 3.numara dogunca kalabalik oluyoruz diye ayri takiliyoruz mesala cocuklardan 2 si iyiyse bitanesi hasta oluyor esim o hafta tatilinde 2 sini alip gidiyor ben evde oluyorum gelelim asil konuma gecen hafta dedim askim 2 buyukler okula gidince bu hafta evdesin bebegimizi alalim gezelim ok dedi. allahim ne goreyim benim okuz yoldan gecen hatunlara bakmakdan arabayi bile cizgiden cikariyor ben:53:yine bayana bakarken ondeki arabaya carpacakti bagirmamla durdu kizlar halen soktayim herkese bakiyor inek gibi yeminle eger apartmandan komsularim ise donup donup bidaha bakiyor ondan sonra gicik oluyor millet kavga cikariyorlar hakli olarak buda kendini savunuyor bende destek oluyordum bilmeden dun cok kotu kavga ettik allahim nasil kizdi basladi bana hakaret etmeye otura otura inege donmusum sanki cok kiloluyum 168 boyunda en fazla 70 kiloyum bazen 65 oluyorum cok kiloluymusum tiksiniyormus benden :5:cok morelim bozuldu bende beni begenmiyorsan s.................git kapi orda dedim gitti geldi. yeminle kizlar cok bakimliyim ustelik oyle heryerimden yagda fiskirmiyor parklara falan gideriz yemin ediyorum butun kadinlar der esinden cok cok guzel ve 3 cocukla cok bakimlisin derler oda duyar eve gelince kizar bide evi bal gibi temizlerim en guzel sofrayi kurarim 3 cocuk bide okuz herzaman tertemiz gezerler. neyimi begenmiyor bu benim surekli kendimi sorgulama basladim. hatam ne bulamiyorum. bosanmaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz bosanayimmi bu okuzden

Son düzenleme:
şuan sinirle bir karar vermeyin. eşinize kırıldığınız yerleri anlatın eğer böyle giderse bu işin boşanmaya varabileceğini söyleyin belki kendine çeki düzen verir.
siz annesiniz 3 tane evlat vermişsiniz eşinize nasıl olur da tiksiniyorum der gerçekten kusura bakmayın ama öküzlük etmiş . keşke siz de söyleseydiniz içinizdekileri en iyi yol şuan için sakinken oturup konusmak sanırım

evlenmeden önce de capkın mıydı. yani bu kızlara,kadınlara bakma huyu yeni oluşmadı heralde. bunu şunun için soruyorum belki bizlere de bi örnek teşkil eder diye. yoka haşa yaşım küçük sizden ,akıl veremem size

seninki antropoza girmiş heralde :53:
kafayı mı yemiş senin yanında kızlara nasıl bakar
bide komşuları süzmesi kabul edilemez ya
valla naparsın bilmiyorum ama bunun gözü dışarda yoksa niye seni beğenmesin ki durup dururken
o bahaneyle soluğu dışarma almaya hevesleniyo
sakın taviz verme kendini düzelt yoksa defol git de
hayret birşey

ben ortada bir evlilik göremedim:44: sevgi saygı hiç bişey kalmamış..
çocuklarının annesine bir insan nasıl oturan inek der..:26:
nasıl karısınının yanında baskasına bakar ??

slm kizlar hemencik konuya gireyim ben 13 yillik evli 3 tane yavrum var esimle cok mutlu evliligimiz vardi vardi diyorum son 2 yilldir esimde degismeler basladi ilk olayi anlatayim oturdugumuz apartmanda herkesle kavga etti bende sen haklisin dedim hep sonra semt degistirdik burdada basladi 2 ,3 kisiyle komsu oldum,yok onla arkaddaslik etme bunla konusma allah allah dedim ne oluyor .neyse ben cocuklar 3 lenince esimle ayrilmaz 2li gibiydik 3.numara dogunca kalabalik oluyoruz diye ayri takiliyoruz mesala cocuklardan 2 si iyiyse bitanesi hasta oluyor esim o hafta tatilinde 2 sini alip gidiyor ben evde oluyorum gelelim asil konuma gecen hafta dedim askim 2 buyukler okula gidince bu hafta evdesin bebegimizi alalim gezelim ok dedi. allahim ne goreyim benim okuz yoldan gecen hatunlara bakmakdan arabayi bile cizgiden cikariyor ben:53:yine bayana bakarken ondeki arabaya carpacakti bagirmamla durdu kizlar halen soktayim herkese bakiyor inek gibi yeminle eger apartmandan komsularim ise donup donup bidaha bakiyor ondan sonra gicik oluyor millet kavga cikariyorlar hakli olarak buda kendini savunuyor bende destek oluyordum bilmeden dun cok kotu kavga ettik allahim nasil kizdi basladi bana hakaret etmeye otura otura inege donmusum sanki cok kiloluyum 168 boyunda en fazla 70 kiloyum bazen 65 oluyorum cok kiloluymusum tiksiniyormus benden :5:cok morelim bozuldu bende beni begenmiyorsan s.................git kapi orda dedim gitti geldi. yeminle kizlar cok bakimliyim ustelik oyle heryerimden yagda fiskirmiyor parklara falan gideriz yemin ediyorum butun kadinlar der esinden cok cok guzel ve 3 cocukla cok bakimlisin derler oda duyar eve gelince kizar bide evi bal gibi temizlerim en guzel sofrayi kurarim 3 cocuk bide okuz herzaman tertemiz gezerler. neyimi begenmiyor bu benim surekli kendimi sorgulama basladim. hatam ne bulamiyorum. bosanmaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz bosanayimmi bu okuzden

:52::52: Derdnizi kücümsemek adına söylemiyorum (bu aralar herkes yalnış anlamaya cok müsahit oyüzden yazıyorum bunu) Başlk beni çok güldürdü.. Sizin anlatım tarzınızda.. öküz falan demişsinizya.. Allahta sizi güldürsün.. :1:

Ben konuyla ilgili olumlu veya olumsuz fikrimi belirtmeyecegım ama sunu söyliyim.. 168 boy 70i bilemem ama 65 kilolu değil. ben 60ım kemiklerim sayılıyor hala.. Hayatım boyunca hep zayıftım halada öyleyim.. Yani bu konuda eşiniz kesinlikle saçmalamış..

Konuda yorum yapamaycagım dedim ama.. yazarken gözüm alıntısını yaptıgım yazınıza iliştide.. Gülümsemem gittide sinir bastı.. Atlayarak okumuşum sanırım.. Tiksiniyormuş sizden.. Hiçbir psikoloji hiçbir sebep hiçbirşey asla 3 cocugunu dogurmus bir kadına bu kelimeyi kullanan adamı haklı cıkaramaz.. terbiyesizliği saygısızlığı cok ayıp.. Gerçekten öyle bile olsa böyle söylenmez..

Evlilikte çok şey olur.. Bazıları aşılır bazıları aşılmaz siz daha iyi bilirsiniz evliliğiniz benden daha uzun.. Ama böyle terbiyesizlik kabul edilemez.. Boşanın edin demiyorum her lafta her tartısmada bosan bosan diyen insanlarada hiçbirzaman hak vermemişimdir. Ama eşiniz bu kelimeyi söylemekle hata etmiş. Affetmeyin hatasını bilsin.. umarım bu terbiyesizliğini bir şekilde unutturur umarım düzelir aranız..

Canım bence oturup iyice düşünüp tartıp karar vermelisiniz. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki :20:
Ayrıca "tiksindim" kelimesi de ne demek. Üstelik bakımlı fiziği düzgün biri olduğunuz halde :44:
Bunları gerçekten ciddi ciddi oturup konuşmalısınız.:ssz:

tıpkı babam... olmayınca olmuyor sanırım. ama bi yaşı geçtikten sonra elden ayaktan düşüp zavallı acınacak hale geliyor eşini beğenmeyip elaleme bakan tipler. Allah ıslah etsin ne diyim.

Eline bir kagit al ve ikiye bol
Bir yana bosandiktan sonra nasil olur
Diger tarafa bosanmazsam nereye kadar gider diye olc bic yaz..
Daha sonra oku...
Daha kolay karar verirsin...

seninki antropoza girmiş heralde :53:
kafayı mı yemiş senin yanında kızlara nasıl bakar
bide komşuları süzmesi kabul edilemez ya
valla naparsın bilmiyorum ama bunun gözü dışarda yoksa niye seni beğenmesin ki durup dururken
o bahaneyle soluğu dışarma almaya hevesleniyo
sakın taviz verme kendini düzelt yoksa defol git de
hayret birşey
valla lafi agzimdan aldin,bende soracaktim esin kac yasinda acaba antropozami girdi diye...sinir oluyorum boyle insanlara sen sacini supurge et bin parcaya bolun sonra gelsin yok inek oldun bilmem ne....sizde uzum uzume baka baka karir zamanla sana benzedim okuzum deyin
isin komigi bir birinize kizinca direk buyuk bastan giriyorsunuz olaya
:1::1:

Ben boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmem de,
bir erkek eşini fiziksel olarak aşagılayıp, begenmemeye başladıgı an,
ya aldatmaya meyletmiştir ya da aldatıyordur...

Deseydin ya canım,
Sende Kullanma talimatına göre kullansaydın 3 çocuğu ağzımdan çıkarmadım ben diye!.. Sinir oldum gelip kocanı pataklayasım geldi..

ben bu erkekleri hiiic anlayamiyorum. Evlenmeden once hep pesinizde evlenince de onlarim gozunde oturan inek. Ne buyuk terbiyesizlik. Bazen dusunuyorum butun erkekler ayni galiba dna da bozukluk var sanirim kadinlar fedakar ev bakar cocuk bakar calisir didinir gecinir erkekler ise yan gel osman bin donum bostan hesabi... Allah sabir versin sizede iyi dusunun uc evladiniz var kolay degil hemen silip atmak esinizle oturup konusmayi deneseniz..

siz o adama üç çocuk vermiş bi annesiniz vücudunuzda bazı deformasyonların olması çok doğal.kendisi çokmu yakışıklı acaba eşinizin.ayrıca farzedelimki biraz balık etli olabilirsiniz üç çocukla uğraşırken bazen kendinizi ihmal etmişte olabilirsiniz doğal şeyler bunlar..bütün bunlar onun yiyecek gibi etrafa bakmasınımı gerektirir.bunlar nasıl hakaretler böyle yenilir yutulur cinsten deil.okuduğum anda tüylerim havalandı sinirden.ne yaparsınız bilmem ama kesinlikle haddini bildirin.antropoza girmiş adam resmen.

ya ben şunu anlamıyorum bide niye kadınların hep bakımlı olmasını istiyolarda kendileri göbekli bi şeklde dolaşyor? ya da niye tiksinen taraf hep erkekler oluyor kadın olduğu gibi kbul ediyor nere kadar gidecek bu yahu

eşin kendini bulunmaz hint kuması falanmı sanıyo?sen ineksinde o neki acaba sana bu lafı sölerken? hakikaten olsa olsa senin tabirinle öküz olur.aslında bazen bunları görünce öküzlere bile hakaret ettiğimizi düşünüyorum.

Back