- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Çok çok teşekkür ederim canımıniçi.
Ben özel hayatıma daha öncelik veriyorum işe göre.
Müdür olunca daha çok yorulurum,kocama daha az vakit ayırırım.
Cıksss bana göre değil.
hmm sizin tarif ettiğiniz müdürünüze uyan birisi var aslında aramızdacok güzel düşünmüşssünüz keşke benim müdürmde siz gibi düşünmüş olsaydıda basımıza müdür olmasaydı
egoist, ezikleyen tipler zaten müdür olmasın basımıza
Amin inşallah.Maşaallah size
Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin hepimize
forumda patlamak? şükür iş hayatım evet mükemmel de , yüzüme iki laf edemeyecek insanların burada fesatlanmalarını çok kaale aldığımı filan mı zannediyorsunuz?Hem evliliğinde hem forumda patlamak..
Bi tek iş hayatı mükemmel
sanmıyorum bizim müdürümüz bekar 42li yaşlarda profil sahibine uymuyorhmm sizin tarif ettiğiniz müdürünüze uyan birisi var aslında aramızda
forumda patlamak? şükür iş hayatım evet mükemmel de , yüzüme iki laf edemeyecek insanların burada fesatlanmalarını çok kaale aldığımı filan mı zannediyorsunuz?Hem evliliğinde hem forumda patlamak..
Bi tek iş hayatı mükemmel
Amin inşaallahAmin inşallah.
Büyük Allahım herkesin yuvasına sağlık,huzur versin inşallah...
Ne kadar da "kocasısınız" konu sahibinin dediği gibi
cok güzel düşünmüşssünüz keşke benim müdürmde siz gibi düşünmüş olsaydıda basımıza müdür olmasaydı
egoist, ezikleyen tipler zaten müdür olmasın basımıza
tabıkıde cocuk evlılıgı tamır eden bırsey keısnlıkle degıl aynı fıkırdeyızbende Allah korusun bisey olsa evladım olsa tek yetiştiriim maddi anlamda sıkıntım yok.
Beni mutlu eden tek sey hesapsız ve cıkarsız bir sekilde seven eşim olması. Ne huylarıdan bir şikayetim var ne baska birseyden. tabiki kavga gürültülerimiz oluyor olmaz desem yalan ama sonraısnda barışıyoruz
Cocuk mevzusunda takıldıgım tek nokta aslında birbirine sevmeyen tahmulu kalmayan belki dayak yiyen kadınların
cözüm olarak cocugu düşünüyor olması.
Neticede mantık evligli yapıp cocugu olanda var herkesin kendi bilecegi iş.Benim fikrim sadece sevgi dolu ailelerde büyümeleri. Cocuklar size bakarak yetişir neticede ne verirseniz onu alır
sanmıyorum bizim müdürümüz bekar 42li yaşlarda profil sahibine uymuyor
ya kendi konumda benden çok yorumunuz var.. malum benim sizler kadar boş vaktim yok.. lütfen özel sohbetlerinizi gidin özelinizde yapın, konumu yeterinden fazla sabote ettiniz..Amin inşaallah
kusura bakmayın, konumu sabote eden boş insanlar araya karıştığından sizin mantıklı yorumlarınızı okuyamadım, okuyup cevaplayacağım..tabıkıde cocuk evlılıgı tamır eden bırsey keısnlıkle degıl aynı fıkırdeyız
ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim
DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman
Nolduuuu yoksa mutluluğumuza mı fesatlandınız yoksaya kendi konumda benden çok yorumunuz var.. malum benim sizler kadar boş vaktim yok.. lütfen özel sohbetlerinizi gidin özelinizde yapın, konumu yeterinden fazla sabote ettiniz..
Çığrımdan çıkmak istiyorum ama konu sahibi artık bana cevap vermiyor, öğrenemedim müthiş kariyerinibende geçen gün bir konusunda böyle sakince konuşuyordum
ama arkadaş insanı çığırından çıkartabiliyor benden demesi
ya kendi konumda benden çok yorumunuz var.. malum benim sizler kadar boş vaktim yok.. lütfen özel sohbetlerinizi gidin özelinizde yapın, konumu yeterinden fazla sabote ettiniz..
ya kendi konumda benden çok yorumunuz var.. malum benim sizler kadar boş vaktim yok.. lütfen özel sohbetlerinizi gidin özelinizde yapın, konumu yeterinden fazla sabote ettiniz..
haklısınız, çocuğa ne verirseniz onu alır.. keşke her bayan sizler gibi bilinçli ve kişisel kıskançlıklarından, içinde kalmışlıklarından arındırılmış olsa, o şekilde burada yorum yapabilse..bende Allah korusun bisey olsa evladım olsa tek yetiştiriim maddi anlamda sıkıntım yok.
Beni mutlu eden tek sey hesapsız ve cıkarsız bir sekilde seven eşim olması. Ne huylarıdan bir şikayetim var ne baska birseyden. tabiki kavga gürültülerimiz oluyor olmaz desem yalan ama sonraısnda barışıyoruz
Cocuk mevzusunda takıldıgım tek nokta aslında birbirine sevmeyen tahmulu kalmayan belki dayak yiyen kadınların
cözüm olarak cocugu düşünüyor olması.
Neticede mantık evligli yapıp cocugu olanda var herkesin kendi bilecegi iş.Benim fikrim sadece sevgi dolu ailelerde büyümeleri. Cocuklar size bakarak yetişir neticede ne verirseniz onu alır
seni kaale almıyordur güyaaa ama oturduğu yerden kendisini yiyip bitirdiğini hissedebiliyorumÇığrımdan çıkmak istiyorum ama konu sahibi artık bana cevap vermiyor, öğrenemedim müthiş kariyerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?