• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

buradan filan mı yazmamı bekliyorsunuz? özelden numaranızı yollayın ben her türlü kanıtlarım da karşılığında siz ne yapacaksınız? asıl mevzu bu..
ayrıca diğer konuda da olumsuz bir şey yazmak var bir de sırf yermek için bel altı vurmaya çalışmak var, sizinkisi 2.kategoriye giriyor..
Numaramı ne idüğü belirsiz birine neden yollayayım ki?
Siz kanıtlamak istiyorsunuz madem kanıtlayın über süper işinizi? Karşılığında ben de özür dilerim. Bel altı vurmuyorum, açık açık yazıyorum. Kelime oyununa gerek Yok.
Hadi hep beraber bekliyoruz kanıtlamanızı.

Merhaba;

3 Senelik evliyim ama maalesef ki eşimle bir gün iyiysek üç gün kötü giden, anlaşamadığımız bir evliliğimiz var..
Eski konularımı bilenler biliyordur, benden de kaynaklanan sorunlar var ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim eşim de bencil, inatçı ve nankör yapıda birisi hal böyle olunca sürekli bir geçimsizlik, huzursuzluk hali söz konusu olabiliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım..

Çocuk da yok, eşimin ailesini de sevmiyorum, yani kısacası iş hayatında ne kadar mutluysam evliliğimde bir o kadar mutsuzum.. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi ve kaliteli bir eğitimim ve prestijli bir işim var fakat çocuk olmaması, sürekli kavga edebiliyor oluşumuz sebebiyle ben bu evliliği zaman kaybı olarak nitelendiriyorum açıkçası sizde de böyle duygular oluşuyor mu diye bu soruyu sormak istedim, sanki boşa geçen yıllar gibi geliyor bana bu durum..

DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman :KK66:
Iyide anlattigina gore cok mutsuzsun. Kim niye mutsuz insana fesatlansin ki :D

Niye seni kıskanayım ahaha trollün dibi!
Sen başkalarının hayatını kıskanıyor olabilirsin tabii onu bilemem :)
Ama senden ders almak gereken konular var meme bacak açmak gibi :KK66:
Kendini geliştir diyorsun da her gün sen burdasın saçma sapan konularınla ahaha kıskanmak değil de okuyup eğleniyoruz işte tıpkı senin de sana inanların yorumlarını okurken eğlendiğin gibi :KK66:
dikkate aldığımı düşündüğünden şu konuşma tarzına bakın hele ;) yahu buradan bu kadar atıp tutuyorsunuz da neden bir taneniz çıkıp numara gönderemiyor, bu kadar klavye delikanlısı olmayın tatlım ;) bu da sizin gibilere son cevabım, sizin bel altı seviyenize inemiycem, kendi pis, çamurlu fikirlerinizle ve berbat fesat kalplerinizle mutluluklar ;)

Numaramı ne idüğü belirsiz birine neden yollayayım ki?
Siz kanıtlamak istiyorsunuz madem kanıtlayın über süper işinizi? Karşılığında ben de özür dilerim. Bel altı vurmuyorum, açık açık yazıyorum. Kelime oyununa gerek Yok.
Hadi hep beraber bekliyoruz kanıtlamanızı.
ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz? çok zeki olduğunuzu filan mı? ben buradan açıklar mıyım sizin gibi asıl ne idüğü belirsiz biri için işyerimi filan? :D elinize almışsınız bir telefon, bana fesatlıktan kudururcasına çemkiriyorsunuz, sizin gibi kocacı, ancak dört duvar arasında kocasına yalakalık yaparak mutluluğu bulduğunu zanneden tipler buradan yazabilirler..

ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz? çok zeki olduğunuzu filan mı? ben buradan açıklar mıyım sizin gibi asıl ne idüğü belirsiz biri için işyerimi filan? :KK70: elinize almışsınız bir telefon, bana fesatlıktan kudururcasına çemkiriyorsunuz, sizin gibi kocacı, ancak dört duvar arasında kocasına yalakalık yaparak mutluluğu bulduğunu zanneden tipler buradan yazabilirler..
Kanıtlarım diyen sizsiniz. Madem bu kadar güveniyorsunuz kendinize hodri meydan. Lafı eveleyip gevelemeyin. Buyurun kanıtlayın, biz de susalım.

olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..
Özellikle kalbiniz de bitirdiğiniz evlilik üzerine hala pişman olursam mı diye düşüyorsunuz ?
Sizce garip değil misiniz?

Kanıtlarım diyen sizsiniz. Madem bu kadar güveniyorsunuz kendinize hodri meydan. Lafı eveleyip gevelemeyin. Buyurun kanıtlayın, biz de susalım.
tamam canım sırf sen istiyorsun diye buradan yazıyorum şimdi tüm kimlik bilgilerimi filan :)
ne kadar hadsiz ve zavallı insan var ya.. senin inanıp inanmaman buradan böyle hakaretler ediyor olman filan benim zerre umrumda mı zannediyorsun sen :D kimse tarafından dikkate alınmayan insanlar buradan böyle dikkat çekmeye çalışıyor işte..

ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz? çok zeki olduğunuzu filan mı? ben buradan açıklar mıyım sizin gibi asıl ne idüğü belirsiz biri için işyerimi filan? :KK70: elinize almışsınız bir telefon, bana fesatlıktan kudururcasına çemkiriyorsunuz, sizin gibi kocacı, ancak dört duvar arasında kocasına yalakalık yaparak mutluluğu bulduğunu zanneden tipler buradan yazabilirler..
bacak ve meme acarak kalıtelimi oldun sen ruh hastasısın sadece her neysen erkek yada bayan farketmiyo bu yazıları yazan ve bu cevaplara sürekli maruz kalan ve bence aşaılanmaktan ciddi keyif alan ne idiüğü belirsiz hasta ruhlu şahsiyet :))

sevdiğin adamdan çocuk yapma fikrine okey ..!
ama bazen bizi en çok kızdıran en çok üzende çok sevdiklerimiz oluyor ve insan her daim seviyorum dediği insanla orta noktayı bulamıyor, bunda en büyük etken tabikide karakter ve kişilik özellikleri ama yetiştiği aile ortamı aldığı ve kendine kattığı eğitimsel değerler çevre vs de etken oluyor...
ama son olarak şunu söyleyebilirim ki asla çözülemeyen problemler varken ve her iki tarafta maddi ve manevi anlamda böylesine büyük biğr yükün altına girmeye hazır değilken çocuk yapılmamalı aşkından ölsende kendine dur demeyi bilmeli insan kazara mazara olursada sonunu düşünüp karar verilmeli...
hoppss bende aynı fikirdeyim zaten aksi bisey sölemedim:) sevdiğin insanla yeri gelir tabiki ters düşebilirsin.
bazı şeyler yolunda gitmeyebilir oda olabilir illa mevzu aldatma, aileler olmayabilir direk bazı hisler sona eredebilir.
Hepimiz insanız sonucta. Kimse kimseyede sonsuza dek mecbur degildir.Ben buna ragmen herseyin karsılıklı oldugunu düşünüyorum insanların birbirine olan sabrı, sevgisi ayrıdıgı zamanı verdigi fedakarlıkları bunlar tükendiginde evllilkler tükenir..
Ben yazarken kendimi düşündüm, herkesin yaşadıkları kendinedir. Ben ailemden darbeler aldım eşim olmasa belki yüzlerine bakmazdım. zor günlerim de oldu beni herseferinde kendi kaldırdı. herseyde arkamda o vardı.
hala da var. Üzüldügüm an onunda nasıl üzüldügünü görüyorum bu benim için cok önemli birsey.
Oyüzdenki insanın sevdigi insanlardan cocukları olmalı ki saglıklı sevgi dolu ailelerde büyüsünler.

tamam canım sırf sen istiyorsun diye buradan yazıyorum şimdi tüm kimlik bilgilerimi filan :)
ne kadar hadsiz ve zavallı insan var ya.. senin inanıp inanmaman buradan böyle hakaretler ediyor olman filan benim zerre umrumda mı zannediyorsun sen :KK70: kimse tarafından dikkate alınmayan insanlar buradan böyle dikkat çekmeye çalışıyor işte..
Hakaret nerede? Ben dikkat çekip ne yapayım? Konum mu var da sayfalarca yazılsın isteyeyim? Kimlik bilgisi istemiyorum. Çalıştığınız holdingin adını istiyorum.

bacak ve meme acarak kalıtelimi oldun sen ruh hastasısın sadece her neysen erkek yada bayan farketmiyo bu yazıları yazan ve bu cevaplara sürekli maruz kalan ve bence aşaılanmaktan ciddi keyif alan ne idiüğü belirsiz hasta ruhlu şahsiyet :))
evet evet çok hoşuma gidiyor ne kadar ezik ve fesat insanın olduğunu görmek çok keyifli :)

Hakaret nerede? Ben dikkat çekip ne yapayım? Konum mu var da sayfalarca yazılsın isteyeyim? Kimlik bilgisi istemiyorum. Çalıştığınız holdingin adını istiyorum.
banlanmana değmez canım boşver
şimdi Türkiye'nin en büyük holdinglerinin birinin adını verirse hiç şaşırma:KK70:

Back