• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

cocugum yok ama bunu düzlecegini sanmıyorum nitekim bunun örnekleri tonla izliyoruz yada orda burda sahit oluyoruz.
Ben herzaman şuna cok inanıyorum; cok sevdigin birinden insanin cocugu olmalı
düşün cok sevdigin bir adam ve dahada güzeli ck sevidign adamla seni sonsuza dek baglıcak olan bir parçanız.
Şimdi yarın bigun huylarınız devam ederse birbirnize karşı , cocuga yazık olmıcak mı?
olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..

Holdingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)
Holding işleri zor değil mi yav bu saatlerde gelip konu açıyorsun :)
Kendileri müdür müdür
hem öyle hergün kk da takılanları başka sosyal hayatı yok diye küçümseyen
ama hergüne yeni bir konu ile başlayan
ama arkadaş müdür
Dünyanın ilk kadın müdürü:KK70::KK70:

olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..

neden pişman olasın ki, pişman olsan bile bu eşin için olmaz herhalde, çünkü zaten sevgi ve saygı yok, kaybolan duygular da geri gelmiyor

Ben sizin tüm konularınızı birleştirince iddia ettiğiniz işte çalıştığınıza inanamıyorum.
Hala bu evliliğin neden sürdüğünü de anlamıyorum.
ya bu kadar da dipnotta bahsettiğim kişiler olarak kendinizi ele vermeyin ya :)

tatlım ben kanıtlarsam bahsi geçen işimi, karşılığında sen ne yapacaksın? kimseye yalan borcum yok ama başkalarının hayatlarını kıskanıp sorgulayacağınıza biraz da kendinizi geliştirin derim..

şöyle düşünün boşanınca bundan sora hicbirsekilde bu insan hayatıızda yanınızda akşam eve gittiginizde
aradıgınızda olmıcak. Gördügünüz tek sey belki kendi aileniz yada tek yasıcaksanız evdeki 4 duvarlar olcak.
o yokken mutlu olcagınıza daha iyi hissedeceginize , özlem olmıcagına kalpte o ince sızı olmıcaksa boşanın
sürdürmeye gerk yok.
Ben eşimi cok seviyorum Allah korusun suan o aşamada olsak herhangi bi sebepten ötürü
nefes nasıl alırım bilmiyorum o derece söliyim size:)

Holdingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)

tatlım ben kanıtlarsam bahsi geçen işimi, karşılığında sen ne yapacaksın? kimseye yalan borcum yok ama başkalarının hayatlarını kıskanıp sorgulayacağınıza biraz da kendinizi geliştirin derim..
hepinize ayrı ayrı cevap yazıp zaman kaybedemeyeceğim..

Kendileri müdür müdür
ama arkadaş müdür
benim her konumda sayfa sayfa yorumların oluyor, hayırdır hoca hanım nedir bu kadar hazmedemediğin şey?
ki en son muhatap olduğumda numaranı gönder, yüzleşelim demiştim, hala da arkasındayım sana verdiğim son cevabımın..

eğer yüreğin yoksa yüzleşmeye, sanal ortamdan lütfen daha da muhatap olmaya çalışma benimle, görüyorsun ki kaale dahi almıyorum..

Neden hemen kıskandığımı düşündünüz ki? Size olumsuz bir şey yazan herkes sizi kıskanıyor mu? Kusura bakmayın da hayatınıza bakınca kıskanılacak bir yan göremiyorum. Sizin baya baya psikolojik sorunlarınız var egoistliğin ve narsistliğin yanında.
Hadi kanıtlayın nerede hangi pozisyonda çalıştığınızı:))

haklısınız.. belki çocuk kurtarır yanılgısına düşüyorum ama biliyorum ki o da yolunda gitmeyen bir şeyleri değiştiremez.. eşimin de benim de psikolojik sıkıntılarımızın olduğunu artık düşünüyorum, bu evlilik her ikimize de iyi gelmiyor..

Çocuk kurtarır yanılgısı eğitimsiz kadınlarda var maalesef günümüzde.
İyi kötü demeden bir işe girip çalışırsanız en azından sosyaleşirsiniz,gerçek hayatta bir çocuğun hiç bir kurumu kurtaramayacağını öğrenirsiniz.
Sizin adınıza üzüldüm,hala bu kafada olan hemcinslerimin olması ne acı.

Kendileri müdür müdür
ama arkadaş müdür

Müdür müymüş??? :KK57::KK57::KK57:

Kendileri müdür müdür
ama arkadaş müdür

Müdür müymüş??? :KK57::KK57::KK57:

hepinize ayrı ayrı cevap yazıp zaman kaybedemeyeceğim..
Niye seni kıskanayım ahaha trollün dibi!
Sen başkalarının hayatını kıskanıyor olabilirsin tabii onu bilemem :)
Ama senden ders almak gereken konular var meme bacak açmak gibi :KK66:
Kendini geliştir diyorsun da her gün sen burdasın saçma sapan konularınla ahaha kıskanmak değil de okuyup eğleniyoruz işte tıpkı senin de sana inananların yorumlarını okurken eğlendiğin gibi :KK66:

benim her konumda sayfa sayfa yorumların oluyor, hayırdır hoca hanım nedir bu kadar hazmedemediğin şey?
ki en son muhatap olduğumda numaranı gönder, yüzleşelim demiştim, hala da arkasındayım sana verdiğim son cevabımın..

eğer yüreğin yoksa yüzleşmeye, sanal ortamdan lütfen daha da muhatap olmaya çalışma benimle, görüyorsun ki kaale dahi almıyorum..
senin müdür oluşunu hazmedemiyorum:KK70::KK70:
sanki atomu parçalamışcasına tavırların var:p
hep bu kk hatunları var yaa seni bir kıskanıyoruz kiii anlatamam
hepsi müdür olmak istiyor yapmayın etmeyin sizde o kadar ego, kendini beğenmişlik yok diyorum ama dinlemiyorlar sana fesatlanıp duruyorlar:KK70:
cevap yazmıyor olmaman beni kaale almadığın manasına gelmez ki:KK70::KK69:

DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman :KK66:
Bana eşinizin evliliği tam bir zaman kaybı gibi geldi :KK75::KK75::KK75: Bu nedir yahu? Ben sizi ilk defa görüyorum bu platformda mesela yıllardır burdayım.. Galiba kendimizi biraz fazla önemsiyoruz passionatevuumın hanımefendi:KK70::KK70::KK70::KK70:

Neden hemen kıskandığımı düşündünüz ki? Size olumsuz bir şey yazan herkes sizi kıskanıyor mu? Kusura bakmayın da hayatınıza bakınca kıskanılacak bir yan göremiyorum. Sizin baya baya psikolojik sorunlarınız var egoistliğin ve narsistliğin yanında.
Hadi kanıtlayın nerede hangi pozisyonda çalıştığınızı:))
buradan filan mı yazmamı bekliyorsunuz? özelden numaranızı yollayın ben her türlü kanıtlarım da karşılığında siz ne yapacaksınız? asıl mevzu bu..
ayrıca diğer konuda da olumsuz bir şey yazmak var bir de sırf yermek için bel altı vurmaya çalışmak var, sizinkisi 2.kategoriye giriyor..

cocugum yok ama bunu düzlecegini sanmıyorum nitekim bunun örnekleri tonla izliyoruz yada orda burda sahit oluyoruz.
Ben herzaman şuna cok inanıyorum; cok sevdigin birinden insanin cocugu olmalı
düşün cok sevdigin bir adam ve dahada güzeli ck sevidign adamla seni sonsuza dek baglıcak olan bir parçanız.
Şimdi yarın bigun huylarınız devam ederse birbirnize karşı , cocuga yazık olmıcak mı?
sevdiğin adamdan çocuk yapma fikrine okey ..!
ama bazen bizi en çok kızdıran en çok üzende çok sevdiklerimiz oluyor ve insan her daim seviyorum dediği insanla orta noktayı bulamıyor, bunda en büyük etken tabikide karakter ve kişilik özellikleri ama yetiştiği aile ortamı aldığı ve kendine kattığı eğitimsel değerler çevre vs de etken oluyor...
ama son olarak şunu söyleyebilirim ki asla çözülemeyen problemler varken ve her iki tarafta maddi ve manevi anlamda böylesine büyük biğr yükün altına girmeye hazır değilken çocuk yapılmamalı aşkından ölsende kendine dur demeyi bilmeli insan kazara mazara olursada sonunu düşünüp karar verilmeli...

Back