Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

bende kendimden bahsedeyim muhtesem bir ailem var tek cocugum kıymetlıyımazıcık
eşimi severek evlendim, benimde zor yanlarım va ama eşim herkesin tahammül edeceği bir adam değil ..
yalan söyleme ,verdiği sözleri tutmama ve parasal anlamda gereksiz harcamalar yapma huyu var.
ve ben bu adamla sevdiğim için aile ve cevrenın de ıstegı ve baskıları sonucu tabıkıkararı kendımız vererk evlendım.
normal zamanlarımızda onun yanında huzurlu ve mutluyum ama tartısma anımızda bır gorsen kanlı bıckalı gıbı oluyoruz sadece ıkımızde kus kalan ve uzatan tıpler olmadıgımızdan bır sure sonra ortam duzelıyor ve kaldıgımız yerden devam edıyoruz.
ama ben tu bunlara ragmen evlenır evlenemz cocuk yaptım cunku yasım bellı bır sevıyede ıdı ve benım ıcın bu ılıskıyı evlılık ıle taclandırmamın tek sebebı cocuk sahıbı olmak ve o cocugu mumkun oldugu kadar aıle ortamında yetıstırmektı..
asla keskem olmadı ıyıkım var o da kızım..
eşiem gelirsek bazen olmasa da olur diyorum sonra ıyıkı var dıyorum ama ben kendımde esım olmadan da cocuk yetıstırebılme cesaretını ve ımkanını buldugum ıcın (maddı anlamda) bırgun ısler ters gıderse de neden cocuk yaptım dıyecek bırı degılım.. ıyıkı yaptım derım sadece..

Senin evliligin yok fesatligimiz yok flörtözlüğün yok harikulade işin valla gerim gerim gerildik avatarin degismis yoksa okumayacaktim alttaki laf soktum heyoooo mesajini görünce naaaptim ben ya dedim.
Boşan bosanmayacaksan surekli ayni şeyi paylaşıp durma. Zamanina harikulade işine ve biz fesatlarin gözlerine yazık

Konuya girişte yapmışsınız ilk yanlışı genele hitaben fesatlanmayın flan.Madem egitimlisiniz az daha mütevazi olmanız daha iyi.Bence hatayı kendinizde arayın birazda kariyerinize güvenerek bununla böbürleniyor eşinizi ezik görüyorsunuz gibime geldi.

bende Allah korusun bisey olsa evladım olsa tek yetiştiriim maddi anlamda sıkıntım yok.
Beni mutlu eden tek sey hesapsız ve cıkarsız bir sekilde seven eşim olması. Ne huylarıdan bir şikayetim var ne baska birseyden. tabiki kavga gürültülerimiz oluyor olmaz desem yalan ama sonraısnda barışıyoruz
Cocuk mevzusunda takıldıgım tek nokta aslında birbirine sevmeyen tahmulu kalmayan belki dayak yiyen kadınların
cözüm olarak cocugu düşünüyor olması.
Neticede mantık evligli yapıp cocugu olanda var herkesin kendi bilecegi iş.Benim fikrim sadece sevgi dolu ailelerde büyümeleri. Cocuklar size bakarak yetişir neticede ne verirseniz onu alır

keşke kabul etseydin Lale, arkadaş müdür nasıl olunur görseydi
Çok çok teşekkür ederim canımıniçi.
Ben özel hayatıma daha öncelik veriyorum işe göre.
Müdür olunca daha çok yorulurum,kocama daha az vakit ayırırım.
Cıksss bana göre değil.

sürekli laf sokmak ister gibi bir haliniz var konu açarken bile birilerinin fesatlandığı diyorsunuz ortada bir şey yokken.burası sanal bir ortam ve herkes herkesle normalde olduğundan daha sert tartışmalara girebilir. size karşı yapılan bir hareket değil. eğer evliliğinizde de böyle sert ve hırçınsanız sorunlar olabilir, özellikle eşin ailesi çok hassas bir konu. sevmesek bile mecbur idare ediyoruz meraklı değiliz ama bazen eş için fedakarlık yapılıyor işte.. siz çok fazla ödün veremeyen, sorunları kaldıramayan yapıda iseniz evlilik size göre olmayabilir belki yalnız bir hayatta daha mutlu olursunuz.. bu kadar kötü bir evliliğe çocuk getirmeyin bence.

Çok çok teşekkür ederim canımıniçi.
Ben özel hayatıma daha öncelik veriyorum işe göre.
Müdür olunca daha çok yorulurum,kocama daha az vakit ayırırım.
Cıksss bana göre değil.
cok güzel düşünmüşssünüz keşke benim müdürmde siz gibi düşünmüş olsaydıda basımıza müdür olmasaydı
egoist, ezikleyen tipler zaten müdür olmasın basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…