- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
Konumuz "evliliğim bir zaman kaybı"ndan "müdürlüğümü kıskanıyorlar A Dostlar" bölümüne doğru taşınıyo canımNoluyoo yaaaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumuz "evliliğim bir zaman kaybı"ndan "müdürlüğümü kıskanıyorlar A Dostlar" bölümüne doğru taşınıyo canımNoluyoo yaaaw
bende kendimden bahsedeyim muhtesem bir ailem var tek cocugum kıymetlıyımazıcıkhoppss bende aynı fikirdeyim zaten aksi bisey sölemedim:) sevdiğin insanla yeri gelir tabiki ters düşebilirsin.
bazı şeyler yolunda gitmeyebilir oda olabilir illa mevzu aldatma, aileler olmayabilir direk bazı hisler sona eredebilir.
Hepimiz insanız sonucta. Kimse kimseyede sonsuza dek mecbur degildir.Ben buna ragmen herseyin karsılıklı oldugunu düşünüyorum insanların birbirine olan sabrı, sevgisi ayrıdıgı zamanı verdigi fedakarlıkları bunlar tükendiginde evllilkler tükenir..
Ben yazarken kendimi düşündüm, herkesin yaşadıkları kendinedir. Ben ailemden darbeler aldım eşim olmasa belki yüzlerine bakmazdım. zor günlerim de oldu beni herseferinde kendi kaldırdı. herseyde arkamda o vardı.
hala da var. Üzüldügüm an onunda nasıl üzüldügünü görüyorum bu benim için cok önemli birsey.
Oyüzdenki insanın sevdigi insanlardan cocukları olmalı ki saglıklı sevgi dolu ailelerde büyüsünler.
sen ruh hasatasısın diyorum ve susuyorum aşaılanmaktan zevk aldığını biliyoruz :))))evet evet çok hoşuma gidiyor ne kadar ezik ve fesat insanın olduğunu görmek çok keyifli :)
Gayet sakin ve kibar yazıyorum, ban yemem herhalde:) Versin holdingin adını ve pozisyonunu, görelim çalışıyor mu çalışmıyor mu. Özür dilemeye hazırım:)banlanmana değmez canım boşver
şimdi Türkiye'nin en büyük holdinglerinin birinin adını verirse hiç şaşırma
keşke kabul etseydin Lale, arkadaş müdür nasıl olunur görseydiŞükür ki müdürlüğü kabul etmemişim 5 ay kadar önce.
bende geçen gün bir konusunda böyle sakince konuşuyordumGayet sakin ve kibar yazıyorum, ban yemem herhalde:) Versin holdingin adını ve pozisyonunu, görelim çalışıyor mu çalışmıyor mu. Özür dilemeye hazırım:)
Konuya girişte yapmışsınız ilk yanlışı genele hitaben fesatlanmayın flan.Madem egitimlisiniz az daha mütevazi olmanız daha iyi.Bence hatayı kendinizde arayın birazda kariyerinize güvenerek bununla böbürleniyor eşinizi ezik görüyorsunuz gibime geldi.Merhaba;
3 Senelik evliyim ama maalesef ki eşimle bir gün iyiysek üç gün kötü giden, anlaşamadığımız bir evliliğimiz var..
Eski konularımı bilenler biliyordur, benden de kaynaklanan sorunlar var ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim eşim de bencil, inatçı ve nankör yapıda birisi hal böyle olunca sürekli bir geçimsizlik, huzursuzluk hali söz konusu olabiliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım..
Çocuk da yok, eşimin ailesini de sevmiyorum, yani kısacası iş hayatında ne kadar mutluysam evliliğimde bir o kadar mutsuzum.. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi ve kaliteli bir eğitimim ve prestijli bir işim var fakat çocuk olmaması, sürekli kavga edebiliyor oluşumuz sebebiyle ben bu evliliği zaman kaybı olarak nitelendiriyorum açıkçası sizde de böyle duygular oluşuyor mu diye bu soruyu sormak istedim, sanki boşa geçen yıllar gibi geliyor bana bu durum..
DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman
Hergün yeni konu degil lütfen kızıyorum hergün aynı konuKendileri müdür müdür
hem öyle hergün kk da takılanları başka sosyal hayatı yok diye küçümseyen
ama hergüne yeni bir konu ile başlayan
ama arkadaş müdür
Dünyanın ilk kadın müdürü
bende Allah korusun bisey olsa evladım olsa tek yetiştiriim maddi anlamda sıkıntım yok.bende kendimden bahsedeyim muhtesem bir ailem var tek cocugum kıymetlıyımazıcık
eşimi severek evlendim, benimde zor yanlarım va ama eşim herkesin tahammül edeceği bir adam değil ..
yalan söyleme ,verdiği sözleri tutmama ve parasal anlamda gereksiz harcamalar yapma huyu var.
ve ben bu adamla sevdiğim için aile ve cevrenın de ıstegı ve baskıları sonucu tabıkıkararı kendımız vererk evlendım.
normal zamanlarımızda onun yanında huzurlu ve mutluyum ama tartısma anımızda bır gorsen kanlı bıckalı gıbı oluyoruz sadece ıkımızde kus kalan ve uzatan tıpler olmadıgımızdan bır sure sonra ortam duzelıyor ve kaldıgımız yerden devam edıyoruz.
ama ben tu bunlara ragmen evlenır evlenemz cocuk yaptım cunku yasım bellı bır sevıyede ıdı ve benım ıcın bu ılıskıyı evlılık ıle taclandırmamın tek sebebı cocuk sahıbı olmak ve o cocugu mumkun oldugu kadar aıle ortamında yetıstırmektı..
asla keskem olmadı ıyıkım var o da kızım..
eşiem gelirsek bazen olmasa da olur diyorum sonra ıyıkı var dıyorum ama ben kendımde esım olmadan da cocuk yetıstırebılme cesaretını ve ımkanını buldugum ıcın (maddı anlamda) bırgun ısler ters gıderse de neden cocuk yaptım dıyecek bırı degılım.. ıyıkı yaptım derım sadece..
Çok çok teşekkür ederim canımıniçi.keşke kabul etseydin Lale, arkadaş müdür nasıl olunur görseydi
ayy evet yaaa özür dilerim gerçektenHergün yeni konu degil lütfen kızıyorum hergün aynı konu
Ne kadar da "kocasısınız" konu sahibinin dediği gibiÇok çok teşekkür ederim canımıniçi.
Ben özel hayatıma daha öncelik veriyorum işe göre.
Müdür olunca daha çok yorulurum,kocama daha az vakit ayırırım.
Cıksss bana göre değil.
cok güzel düşünmüşssünüz keşke benim müdürmde siz gibi düşünmüş olsaydıda basımıza müdür olmasaydıÇok çok teşekkür ederim canımıniçi.
Ben özel hayatıma daha öncelik veriyorum işe göre.
Müdür olunca daha çok yorulurum,kocama daha az vakit ayırırım.
Cıksss bana göre değil.