• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Açıktan değil de örgünden gidince ne oluyor açıktan okuyanları küçümser gibi bi hava sezdim sizde de, ben de açıktan okuyorum da alinmadim degil.
Aşkolsun olur mu öyle şey.
Konu sahibi öyle saçma noktalara takılıyor ki , yani ben ona sadece okuyorum deseydim emin olun ona da bir kulp bulurdu.

Eli kalem tutan her kadın baştacımdır :KK52:
Ve diğer tüm kadınlarda..

aa canımm o konusu onun ne kadar zeki, çevik ve kaliteili bir müdür olduğunu beli eden en önemli konusuydu
benimle tartışmaya çalıştığın yetmedi de başkalarına da mı sataştın? bir konu ancak bu kadar sabote edilebilir, sizin gibi seviyesiz eziklerin bulunduğu bir platformda soru sormak hata zaten..

Liona Esposito Liona Esposito şunu da belirtmek isterim yazımda tüm gün bulaşık yıkıyor , ütü yapıyor gibi bir cümlede kullandım. Eğer niyetim sandığınız gibi olsaydı tüm kadınlara en başta kendi anneme haksızlık etmiş olurdum. Senelerce aynı şeyleri yaptı sadece..

Yanlış anlamanızı istemem :KK19:

Aşkolsun olur mu öyle şey.
Konu sahibi öyle saçma noktalara takılıyor ki , yani ben ona sadece okuyorum deseydim emin olun ona da bir kulp bulurdu.

Eli kalem tutan her kadın baştacımdır :KK52:
Ve diğer tüm kadınlarda..
o kadar haklısınız ki sadece benimle tartışmakla yetinmiyor, yokluğumda diğer üyelere bile sıçrayabiliyorsunuz.. ve sonrasında yaptığınız tek şey yalakalık..

siz hazmetseniz de hazmedemeseniz de ben hayatı başarılarla dolu bir yöneticiyim, sizin gibi ufak platformlarda sıkışık kalmış bir hayatım yok ve hayattaki tek amacım buradaki üyelere laf sokup egomu tatmin etmek değil..

Liona Esposito Liona Esposito şunu da belirtmek isterim yazımda tüm gün bulaşık yıkıyor , ütü yapıyor gibi bir cümlede kullandım. Eğer niyetim sandığınız gibi olsaydı tüm kadınlara en başta kendi anneme haksızlık etmiş olurdum. Senelerce aynı şeyleri yaptı sadece..

Yanlış anlamanızı istemem :KK19:
Yanlış anlamisim o zaman kusura bakmayın :))

Dipnot her ne kadar itici olsada naçizane tavsiyede bulunmaya geldim...

Ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınsın bu evlilik sende bitmiş, boşanmak yapılacak en doğru hareket olacaktır.

o kadar haklısınız ki sadece benimle tartışmakla yetinmiyor, yokluğumda diğer üyelere bile sıçrayabiliyorsunuz.. ve sonrasında yaptığınız tek şey yalakalık..

siz hazmetseniz de hazmedemeseniz de ben hayatı başarılarla dolu bir yöneticiyim, sizin gibi ufak platformlarda sıkışık kalmış bir hayatım yok ve hayattaki tek amacım buradaki üyelere laf sokup egomu tatmin etmek değil..
Ya sen iyi misin :D

Arkadaş gayet naif bir şekilde bana birşey söyledi ve bende cevabını verdim başkalarına sıçramayı nerden çıkardın?
Ayrıca ona yalakalık neden yapayım, ne gibi bir çıkarım olabilir ilk defa gördüğüm birinden.

sizin gibi ufak platformlarda sıkışık kalmış bir hayatım yok ve hayattaki tek amacım buradaki üyelere laf sokup egomu tatmin etmek değil..

Madem öyle neden burdasın ??

Senin hayatın tam da bu istesense istemesende ;)
Çok sevgisiz büyümüşsün.üzgünüm senin adına

Baya yuksek egoluymussunuz! Hatta sizi sadece superego yonetiyor. Id ve ego kayiplara karismis.

Konuya gelirsek. Madem mutsuzsun. Bu durumda esin de mutsuzdur. Ortada cocuk da yokmus. Daha fazla birbirinizin vaktini calmayin bence.

hahahahahahhhhhaaaaa çemkirmiyoz dalga geçilio seninle sadece bu ve tek başımada değilim farkındasın umarım :))o_O
tek başına olmadığın için güçlü olduğunu zanneden gerçekten zavallı bir eziksin sen :D
BURDA TEK SEN YÜKLENSEN NE OLUR 45465 ÜYE YÜKLENSE NE DEĞİŞİR.. EĞER SİZİ ZERRE TAKIYOR OLSAYDIM ŞİMDİYE KADAR BİN SEFER ÜYELİĞİMİ DEĞİŞTİRİRDİM HA BANA ÇEMKİRMEYE ÇALIŞAN UFAK BEYİNLİLERİN ARASINDA EN EZİĞİ SENSİN, BUNUN DA BÖYLE OLDUĞUNU BİLDİĞİN İÇİN KENDİNCE EGO TATMİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN ZATEN UFAKLIK :D

Ya sen iyi misin :KK70:

Arkadaş gayet naif bir şekilde bana birşey söyledi ve bende cevabını verdim başkalarına sıçramayı nerden çıkardın?
Ayrıca ona yalakalık neden yapayım, ne gibi bir çıkarım olabilir ilk defa gördüğüm birinden.

sizin gibi ufak platformlarda sıkışık kalmış bir hayatım yok ve hayattaki tek amacım buradaki üyelere laf sokup egomu tatmin etmek değil..

Madem öyle neden burdasın ??

Senin hayatın tam da bu istesense istemesende :KK66:
Çok sevgisiz büyümüşsün.üzgünüm senin adına
ayy tatlım kendi bilinçaltındaki ezik kişiliği mi döktün şimdi sen, sevgisiz büyümüşsün filan :D
evet bilinçaltın döküldü neden böyle pasif ve kıskanç bir yapıda olduğunu anlamış olduk, kimse seni gerçekten sevmemiş sen hep başkalarının hayatlarını kıskanmışsın ;)

Back