• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

haklısınız, çocuğa ne verirseniz onu alır.. keşke her bayan sizler gibi bilinçli ve kişisel kıskançlıklarından, içinde kalmışlıklarından arındırılmış olsa, o şekilde burada yorum yapabilse..
tskler sizde cocuk konusunu düşünün hemen ona yönlenmeyin

seni kaale almıyordur güyaaa ama oturduğu yerden kendisini yiyip bitirdiğini hissedebiliyorum:KK70:
mutluluğunuzu mu kıskanıyorum? :D gerçekten mutlu olduğunuzu mu düşünüyorsunuz, buna nasıl ikna oldunuz, yazdıklarınızı yaşadıklarınızı ve ne kadar safça eşinize bağlı olduğunuzu benim konularıma yazdığınız çarşaf çarşaf yorumlardan yeterince anladım.. size tek bir şey demiştim bunu 2556585.kez tekrarlıyorum, cesaretiniz varsa özelden numara yollarsınız yoksa benim için sinek vızıltısından bir farkınız yok keza kaçıncı kez ezikliğinizi kanıtlıyorsunuz benim sorularımda..

Merhaba;

3 Senelik evliyim ama maalesef ki eşimle bir gün iyiysek üç gün kötü giden, anlaşamadığımız bir evliliğimiz var..
Eski konularımı bilenler biliyordur, benden de kaynaklanan sorunlar var ben çok konuşan, bazen çok fazlaca ağır konuşan, hırslı ve egolu birisiyim eşim de bencil, inatçı ve nankör yapıda birisi hal böyle olunca sürekli bir geçimsizlik, huzursuzluk hali söz konusu olabiliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım..

Çocuk da yok, eşimin ailesini de sevmiyorum, yani kısacası iş hayatında ne kadar mutluysam evliliğimde bir o kadar mutsuzum.. Çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum, iyi ve kaliteli bir eğitimim ve prestijli bir işim var fakat çocuk olmaması, sürekli kavga edebiliyor oluşumuz sebebiyle ben bu evliliği zaman kaybı olarak nitelendiriyorum açıkçası sizde de böyle duygular oluşuyor mu diye bu soruyu sormak istedim, sanki boşa geçen yıllar gibi geliyor bana bu durum..

DİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman :KK66:
Bence öncelikle eşinizi sevip sevmediğinizi sorgulayın.. Kendi kendinize istişare yapın. Eğerki içinizde bir sevgi varsa evliliğinize kurtarmak için çaba sarfedin. Evlilik karşılıklı fedakarlık isteyen birşey. Mesela bende pireyi deve yapan, içimde hiç birşey tutamayan, sinirlenince karşımdakini yerle bir eden biriyim.. eşimde tam tersine hep alttan alan son derece anlayıslı biri.ve ben bunun böyle gitmeyecegini anlayıp kendime çeki düzen vermeye karar verdim. O günden beri sıkıntı yok. Eğer eşinizi seviyorsanız ve onunda sizi sevdiğini düşünüyorsanız bunlar aşılmıycak şeyler değil.. herkes boşan demiş. Her ne kadar zorluk yaşansada bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı. Bende eşimin ailesini sevmiyorum. Çok farklı kültürlerimiz ama eşimi seviyorum. İyi düşünün bence :)

OOOOOOOooooooOOOOOOOO passi işindeki başarını burda da sürdürüyosun trending topics de 1 numaraya yerleşmişsin polemiklerle hadi yine iyisin :dondurma::dondurma::dondurma:

Haklısınız.
Bence siz anlatın biz dinleyelim.
Nasıl oluyor da eğitimli,iyi bir işi olan kadın çocuğun evliliği kurtaracağını sanıyor?
Niye psikolojik problemleri olduğunu düşündüğü eşinden ayrılmıyor?
Gerçekten merak ediyorum.
Gerçekten merak ediyormuşsunuz ya.. eğitimli bir kadın da çocuk sahibi olmak isteyebilir ya da bunun evliliğini kurtarabileceğini düşünebilir, ama buna tam anlamıyla inanmış olsam zaten bu süre zarfında çoktan çocuk sahibi olurdum..
insanlar içinde kalmış olan duygularını burada tatmin ediyor sanırım, eğitim almamış, ev hanımı olan bayanlar burada bana çemkirerek kendilerince ego tatmini yapıyor ama benim için sinek vızıltısından öteye geçmiyor bu boş serzenişler :D

benim her konumda sayfa sayfa yorumların oluyor, hayırdır hoca hanım nedir bu kadar hazmedemediğin şey?
ki en son muhatap olduğumda numaranı gönder, yüzleşelim demiştim, hala da arkasındayım sana verdiğim son cevabımın..

eğer yüreğin yoksa yüzleşmeye, sanal ortamdan lütfen daha da muhatap olmaya çalışma benimle, görüyorsun ki kaale dahi almıyorum..
Bu numaranı ver olayları online savaş oyunlarında 9-14 yaş arası çocuklar arasında geçen bi muhabbet genel olarak :) o toplara girmeyin bence hoş görünmüyor uzaktan.

tskler sizde cocuk konusunu düşünün hemen ona yönlenmeyin
haklısınız.. ben yeterince bilinçli bir bayanım sadece evliliğimle ilgili sorunlar yaşıyorum burada açıkça herşeyi yazıyorum benim gibi cesareti olamayan, gündelik hayatta iki lafı bir araya getiremeyen insanlar bu yüzden bu platformdan böyle saldırmaya çalışıyorlar :D

mutluluğunuzu mu kıskanıyorum? :KK70: gerçekten mutlu olduğunuzu mu düşünüyorsunuz, buna nasıl ikna oldunuz, yazdıklarınızı yaşadıklarınızı ve ne kadar safça eşinize bağlı olduğunuzu benim konularıma yazdığınız çarşaf çarşaf yorumlardan yeterince anladım.. size tek bir şey demiştim bunu 2556585.kez tekrarlıyorum, cesaretiniz varsa özelden numara yollarsınız yoksa benim için sinek vızıltısından bir farkınız yok keza kaçıncı kez ezikliğinizi kanıtlıyorsunuz benim sorularımda..
bana göre dünyada ki en önemli şey mutluluktur
müdürlük, doktorluk, avukatlık vs. mutluluğum olmadıktan sonra ne işe yarar söylesene
akşam eve gittiğinde huzur bulduğun bir evin yoksa müdürlükle huzuru satın alabilir misin hayır
sağlığım yerinde, anne ve babam sağ, sevdiğim bir eşim ve işim var, Allah nasip ederse birde evladım olacak söylesene mutlu olmam için daha başka neye ihtiyacım var ki?
eşime sadık ve bağlı biriyim çünkü onunla evliyim
Öncelikle Allahın huzurunda daha sonrada kanunlar ve insanlar önünde bunun için söz verdim
sizin burada açtığınız konulardan dolayı pek güven veren bir profiliniz olmadığı için numara mı vermeyeceğim

haklısınız.. ben yeterince bilinçli bir bayanım sadece evliliğimle ilgili sorunlar yaşıyorum burada açıkça herşeyi yazıyorum benim gibi cesareti olamayan, gündelik hayatta iki lafı bir araya getiremeyen insanlar bu yüzden bu platformdan böyle saldırmaya çalışıyorlar :KK70:
ne gibi sorunlarınız var eşinizin kötü huyları neler biraz açıklar mısınız?

forumda patlamak? şükür iş hayatım evet mükemmel de , yüzüme iki laf edemeyecek insanların burada fesatlanmalarını çok kaale aldığımı filan mı zannediyorsunuz?

Hadi itiraf edin hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda çok yalnızsınız değil mi? :KK51:
İndirin biraz şu gardınızı. Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememiş eskiler.

Bakın evlilikte de işe yaramamış tökezlemişsiniz. Ben eşinizin anlattığınız kadar olduğunu sanmıyorum. Belki de onun üzerinde de aşırı bir hakimiyet kurmak istediniz ama ters tepti.. Her mecrada insanlara kafa tutamazsınız tokat gibi çarparlar böyle.. :kahve:

Gerçekten merak ediyormuşsunuz ya.. eğitimli bir kadın da çocuk sahibi olmak isteyebilir ya da bunun evliliğini kurtarabileceğini düşünebilir, ama buna tam anlamıyla inanmış olsam zaten bu süre zarfında çoktan çocuk sahibi olurdum..
insanlar içinde kalmış olan duygularını burada tatmin ediyor sanırım, eğitim almamış, ev hanımı olan bayanlar burada bana çemkirerek kendilerince ego tatmini yapıyor ama benim için sinek vızıltısından öteye geçmiyor bu boş serzenişler :KK70:
Komik olan nedir anlamadım.
Bana göre yeteri kadar eğitim alamamışsınız üzgünüm. Okumak insana sadece diploma ve meslek kazandırmaz. Ufkunu açar,görüşlerini düzene sokar.
Belli ki sadece eşinizin değil sizin de psikolojik sorunlarınız var.
Psikoloğa gittiğinizde uzman da bir çocuğa yazık ederek nelere malolacağınızı anlatır inşallah.
Mutsuz ailelerin çocuklarının nasıl yıprandıklarını öğrenmek için illa uzmana gerek yok ama siz göremediğinize göre bari bir bilene sorun da buradaki ilkokul mezunu,ev hanımı olan hanımlara hak verirsiniz belki.

Konu sahibi bence konunuz kapatılsın...
Sizin yüzünüzden burada çoğu herkes polemikten ban yiyecek...
Konunuzla ilgili sorulara, yorumlara cevap wermiyorsunuz ki !!
Evliliğiniz gibi burası da sizin için boşa zaman kaybı...

Hadi itiraf edin hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda çok yalnızsınız değil mi? :KK51:
İndirin biraz şu gardınızı. Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememiş eskiler.

Bakın evlilikte de işe yaramamış tökezlemişsiniz. Ben eşinizin anlattığınız kadar olduğunu sanmıyorum. Belki de onun üzerinde de aşırı bir hakimiyet kurmak istediniz ama ters tepti.. Her mecrada insanlara kafa tutamazsınız tokat gibi çarparlar böyle.. :kahve:
AYY ÇOK ÇARPTINIZ, YAVAŞ :D
AAHAHAHHAHA siz bu sanal ortamları ne kadar da önemsemişsiniz ya böyle, burdan bunları yazınca egonuz tatmin mi oluyor böyle :D
sosyal hayatımda ve iş hayatımda asla yalnız değilim aksine ben yalnız kalmak istiyorum fırsat bulamıyorum, evliliğimle ilgili de sorun var ki buradan yazıyorum.. ama sizin gibileri kaale aldığımı zannettiğinizden sizde yardırıyorsunuz..

bakın tekrarlıyorum; BOŞ İNSANLARIN BOŞ YORUMLARI UMURUMDA DEĞİLL..

Konu sahibi bence konunuz kapatılsın...
Sizin yüzünüzden burada çoğu herkes polemikten ban yiyecek...
Konunuzla ilgili sorulara, yorumlara cevap wermiyorsunuz ki ?
Evliliğiniz gibi burası da sizin için boşa zaman kaybı...
hak edenler ban yesin, ben kimseye zorla yorum yazdırtmıyorum, polemik çıkartan da kendileri..

Tüm olumsuzluklara ragmen bosanmadiginiza gore esinizi seviyorsunuz demekki bunu hic sorguladinizmi seviyormuyum sevmiyormuyum diye mesela dusununki bosandiniz onu baska bir kadinla dusunmek kalbinizi agritiyormu butun sinirlerinizden ofkenizden egonuzdan arinin mutlu gunlerinizi dusunun ve buna odaklanin onu neden sevmistiniz en cok ne yaparken eglenirdiniz es olarak neden onu sectiniz kendinize bir liste yapin ayni listeyide ondan isteyin cok faydasini goreceksiniz ben evlilik danismanina gitmistimde bize birbirinizde sevdiginiz ozellikleri yazin diye liste yaptirmisti daha bir cok gorev vermisti aksam odevi gibi ve biz birbirmizi gercekten tanimadigimizi kavgalarimizin aslinda kokeninin cok sacma olduguni anlamistik sonuc nerdeyse 10 yillik evliyim 2 cocuk yaptim daha cok bilgi isterseniz bana yazim yardimci olmaya calisirim yada direk sizde evlilik danismanina gidin ben umutsuz bir evlilik gormedim sadece karakter catismasi var biraz

Back