- Konu Sahibi Esrabakici00
-
Bakin inanmamiş olabilirsiniz yukarida dedim saygı duyuyorum ama hakarete varan yorum yapmanız emin olun hiç hoş değil
Yazma utaniyorum yazmaDesibel e dikkat
Her zaman uyariyorum her sekilde soyledim kavga etmeye falan calistim belki oyle duzelir diye ama kavga etmeye calistigimda bile adam alay ediyorErkekler biraz gec olgunlasir canim.
Kirmadan arada uyar
Ama annesi gibi de davranma.
Zamanla alisirsiniz birbirinize.
Evlenmeden önce deli deli hareketleri vardı, gençliğine verip eğleniyordum yazmış. Yani evlenmeden öncede böyleymiş. Benim erkek arkadaşımda böyle şeyler yok canım. Karşılaşmadım henüz karşılaşmakta istemem. O zaman düşünecek birşey kalmaz benim için yollarımı ayırırım zaten.Evlenince o farkı anlamış konu sahıbı zaten. Sevgılıyken anla ya maz sı nız . bizim de sıze anlatmak ıstedıgımız buydu.
Ama canım evlenenden önce zaten çocukmuş dediğin gibi deli deli hareketleri varmış, ergenmiş tüysüzmüş zaten sen görücü usulü değil göre beğene yaşayarak evlenmişsin çocuk enerji patlaması yaşıyor, arkadaşların belli ki seni kıskanıyorlar hem genç hem vücut geliştiriyor hem popüler sıcak kanlı falan içi geçmiş pörsümüş tiplerle ne uğraşacaksın sende takıl eşine yaşlanmazsın valla hep genç kalırsınLütfen gülmeyin ya cidden utanç verici bir durum
Yazma utaniyorum yazma
Seviyordum bide yalan olmasin genç falan olmasida cazip geldi ama boyle 10 yasindako bi cocugu beklemiyordum evlenince iyice saldiYa ne bileyim, genelde kendinden küçük erkekle evlenen kadınlar der ki hiç yaşını belli etmiyor çok olgun, çok iyi anlaşıyoruz vs. Siz de öyle bir durum yok ki, bırak olgunu adam 25 yaşın bile hakkını vermiyor. O yüzden inanamadım. Cidden siz niye evlendiniz bununla?
Kovmadim ya kovmak ne alakaAnneni kovarken utanmadın da ben söyleyince mi utanıyosun??
Dıptıs dıptıs
Ne yaptın ya ? Finfanfon yapamıyoruz desibel en alt seviyede demişsin kadınaKovmadim ya kovmak ne alaka
Ben öyle demedim oha ya oyle dermiyim. Sadece evin içinde rahat hareket edemiyoruz dedim. Annemgil bizden 1.5 saatlik mesafeden uzak zaten arabayla istesek gidip görebiliyoruz rahatçaNe yaptın ya ? Finfanfon yapamıyoruz desibel en alt seviyede demişsin kadına
Tabi buna da inanılırsa
Bilmiyorum yaptiği işlere anlam veremiyorum zaten. Belki de dediğiniz gibi içimdeki çocuk ölmüstürMesir macunu ile vücut geliştirme ne alaka
Vücudu geliştirmez ama geliştirdiği yerler vardır
Küçük olduğunu bile bile evlendin kılsız tüysüz olduğu anca mi aklına geldi
Evlendiğim de eşim de aynı uastaydi ama bende ondan küçük olduğum için mi bilmem hiç çocuksu gelmedi
Şuan 33 yaşında ama hala çizgi film izler çocuklarla su balonu patlatır
Bende oynarım çocuklarla
Sizin içinizde ki çocuk ölmüs onun içi de dışı da çocuk sanırım zor valla Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?