Evliliğimi sorguluyorum bi akıl verin..

Çoğu insanın özendiği seyi sayiyorsunuz aslında ne guzel 5 tane gorumce de size mesafeli. Cagiriyorsunuz gelmiyorlar onlarda sizi cagirmiyorlar.

Kendinize kendi cevrenizi edinin onlarla sosyallesin. Eşinizin is yerinden arkadasları varsa samimi oldugu onları yemege cagirin esleriyle. kendi is yerinizde arkadaslariniz varsa onlarla gidis gelis yapın.

Gorumcelerden de esinize surekli sikayette bulunmayın cunku savunma mekanizmasi gelistirip daha cok savunur. Mesela iftara cağırdınız sadece biri geldi ben olsam o ortamda gelen görümcem ve esimin yaninda onları suclamadan " Ben hepsi gelirler diye bir suru yemek yapmiştım özendim o kadar hep beraber oluruz mutlu oluruz dedim ama gelmediler uzuldum gercekten bu duruma tüh niye gelmedilerki" diye soyle biraz magduru oynardım. Esiniz sonra onlara sorardı emin olun "kız o kadar hazırlandı niye gelmediniz" diye.

Eşiniz bencil .Hem o istiyor diye onun istediği şehirde yaşayacaksınız ki büyük ihtimalle ailesine yakın olmak istiyor .Hem sizde çalışan bir kadın olarak senede bir tatil planı dahi yapamayacaksınız öylemi ?Valla ciddi tavrınızı koyun .Gerekirse sert çıkın isyan edin biraz .Hep bir insanın dediği olmazki evlilikte .Oda sizin gönlünüzü yapmaya mecbur .Sanırım biraz yumuşak duruyorsunuz pasif kalmışsınız .Oda bildiğini okuyor .

Kendi eltilerimden örnek vereyim ikisi gezerler ben biryere gittiğimde kaynanaya yada Birine bizi neden cagirmiyorsun derler..dedi kodumu ederler kulağıma gelir biz demedik derler dün daha Allah ne verdiyse sıçtım sıvadım yüzlerine 4 yılı ...en son bıraktığimda eşime telefonda ağlıyordu uzaktır bacım ne işin var akrabayla ..o kocanida akrabalarının yanına gönder oksijen israfını...

Bence yalnız olmak bu tip samimiyetsiz akrabalarla takılmaktan iyidir. Eşine ayrı sinir oldum. Böyle sıkılınca cocugun alıp kendın gezsen, ailenin yanına gitsen aslında

nasıl rest çekecem bilmiyorum. eşim benimle karı gibi kavga ediyor. yeminle ben yalvarıyorum bişeyler yapalım buraya gidelim diye. gitsekte ben mutlu olmazmışım. çünkü ben memnuniyetsizmişim.

eşim eşlerle oturmak istemiyormuş. o erkek erkeğe rahat ediyormuş. sen gitgel kadınlarla dedi

Eltiniz ne diye eşinize ağlıyor ki değişikmiş biraz

nasıl rest çekecem bilmiyorum. eşim benimle karı gibi kavga ediyor. yeminle ben yalvarıyorum bişeyler yapalım buraya gidelim diye. gitsekte ben mutlu olmazmışım. çünkü ben memnuniyetsizmişim.
Baya yapacaksınız ekonomik özğürlüğü olan çalışan bir kadınsınız .Madem senede bir birlikte geçireceğimiz tatili bana çok görüyorsun ,ben de çocuğumu alıp tatil için rezervasyon yaptırıyorum .Haberin olsun deyin .Mutlu olup olmayacağınıza omu karar verecek .Ne demek memnuniyetsizsin deyip sizi aşağılamaya çalışmak .Resmen sizi manipüle etmeye çalışıyor .Biraz dik durun yalvarır şekilde konuşmayın .Kendinizden emin ve kararlı konuşun .O zaman sizdeki değişimi fark edecek Allah Allah bu kadına ne oluyor diyecek .Şayet seviyorsa yola gelecektir .

Bence bu bir sorun değil, sonuçta eşinin ailesi, bırak ilgilenmesinler, sen de ilgilenme.
Sürekli gelip gitseler, hergün kalsalar, seninle uğraşsalar, arasalar gerçekten daha sıkıcı ya.

Cocuk dogmus, ekstra sorumluluk, yalnizliktan bunaliyorsun. Haklisin esinin seninle ilgilenmesi lazim. Gorumcemlerin gorusmuyorsa bence bosver, Belki gorusseler daha zor olur. Kendine hobi edin, arkadaslik kit. Boyle giderse psikoloji bozulur

Cocuk dogmus, ekstra sorumluluk, yalnizliktan bunaliyorsun. Haklisin esinin seninle ilgilenmesi lazim. Gorumcemlerin gorusmuyorsa bence bosver, Belki gorusseler daha zor olur. Kendine hobi edin, arkadaslik kit. Boyle giderse psikoloji bozulur
aldırış etmemeye çalışıyorum ama bi yere kadar. bu eşimin bencilliği ve tembelliği beni öldürüyor.

Neden kendinize saygınız yok bir insanın kendine saygı duyması ne demek biliyor musunuz ? Anlatayım
Sizin evinize gelmemek istememis olabilirler gercekte, gelmek istemeyen insanları getirtmeye calısmak, buna takılmak, büyütmek sizi istemeyene sizin kendinizi zorla istetmeye calısmanız kendinize saygınız olmadıgını gösteriyor! Simdi bunun tam tersi kendinize saygı duyan bir kadın olup esiniz ve eviniz ile mutlu olup, kapı dışındaki herseyi/ herkesi kapı dışında bırakın. Nedeni nasılı nicini önemsiz sonuc kapı dısındadır herkes

5 abla ve 1 erkek kardeş mi? Hep böyle biriyle evlenmekten korkmuştumdur. 2 dayım var ikisininde 4-5 tane baldızı var. Durum aynen şöyle. O baldızlar her şeyi yönetiyor. Avukat gibiler. Herseyi birbirlerine paylaşıp danışıp yapıyorlar. Dayılarımı parmağında oynatıyorlar el birliğiyle. Eşinizin durumu da aynen bu. İnşallah bir arkadaş çevresi edinirsiniz başka türlü bu kadar çok görümce ile baş etmeniz zor... Eşinizin de bir an önce gözündeki perde aralanır insallah.. Aileniz hangi şehirde yakın mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…