• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimi bitirmek zorundayım galiba :((

erkekler bız bayanlar gıbı ınce detaylara takılı kalmazlar...
duz mantıkla yasarlar...gunun stresını mactır pc dır oyundur gıderırler..
uzerlerıne gıdınce de kavga kıyamet bırarada gelır...
cocugunuz da var...yerınde olsam pc de oyun oynarken sandalyemı yanına ceker otururum ..meyve cerez vs hazırlardım..bır hafta ılıman yaklasır tavurlarımın yumusadıgını hıssedınce de tatlı bır zamanında konusurdum

evli barklı çocuklu koca adamın internet cafede ne işi var yahu işi gücü yokmu okeyde facede vakit geçiriyor:26: bence eşinizin değişmesi ve büyümesi gerek çocuksu ve bencilce geldi eşinizin davranışları :31:

Bir süre çekimser kal bence..1 hafta, 10 gün, 20 gün neyseSadece :51:gözlemle.:51:
Sanki hiçbirşey olmamış gibi davran, bırak bakalım ne yapacak?
Hiç oralı değilmiş gibi davran..
Eve geç mi gelecek, sizinle ilgilenecek mi?:51:bekle ve gör..ilgisiz davrandığı ilk anda tepki verme , son bir çaba daha sabret bekle bakalım..
Ama bu zaman zarfında hiç neden niçin diye üstüne gitme..

Eğer olumlu bir değişiklik olursa ne ala..
Ama baktın aynı hamam aynı tas, o halde senin kocan için huylu huyundan vazgeçmez..:51:demekten başka yorum kalmaz ve sen de yoluna bakarsın..
Oturur kendi başına bir karar verirsin..
Tek çare ayrılmak kalır o zaman..çünkü dediğine göre her yolu denemişsin sen düzelsin diye..
Sabır sabır, mücadele mücadele nereye kadar?

Son düzenleme:

Artık onu zorlamıyorum aileme gitmesi için, ama bende gitmiyorum...
Dün bana " ailene gitmemem senin sucun.Babanlara neler söyledin benim hakkımda.Ben artık onların gözünde eski ben degilim " dedi. :50:
Keşke söylemeseydim ama bana baska yol bırakmamıstı... :14:

hamile kalmayı asla düşünmüyorum.Oğlumu düşünürken,baska bir cocugun yükü altına giremem... :50:

Anneyi babayı belli bir noktaya kadar karıştırmamak lazım. Ama işte bazen insanın sabrı taşıyor, sığınacak bir yer arıyor. Senin de öyle olmuş ve ailene sığınarak onlara derdini anlatmışsın. "Keşke"lerle hayat yürümüyor, olmuş bitmiş. Yine de bu konuda pişmanlık duyuyorsan eşinden özür dileyebilirsin. Aileler işin içine girince olayların boyutu değişiyor. Bir de erkeklerin en çok gurur meselesi yaptığı konulardandır bu. Evde sorun oluyor, karısı aile evine gidiyor. Bir arkadaşım da eşiyle aynı durumu yaşamıştı. Eşi kızın babasına "istersen nüfusuna geri al" demişti. Erkekler böyle görüyor maalesef. Onun evinden çıktın babana gittin gibi. Yediremiyorlar. Babana karşı gururları kırılıyor.
Onun ailesine niye tavır aldığını anlamadım. O seninkilere gitmiyor gelmiyor diye inatlaştın mı? Eğer öyleyse yanlış yapmışsın. İkinizin de ılımlı adımlar atıp alttan alması gereken böyle bir dönemde hem de.
Ailenle eşin arasındaki durum zamanla düzelir. Bu arada onun ailesini de kaybetmeyin.
Eşinin internet olayı ise onun kaçış noktası olmuş. Sorunlu dönemlerde kimi meyhaneye gider, kimi kahveye, daha doğrusu eskiden öyleydi artık erkekler internete sığınıyor. Bu kaçış noktası bazen durumu daha da kötüleştiriyor.
Bu arada, casus program veya keylogger yerleştirdiğiniz bilgisayardan parayla malla ilgili işlemler, alışveriş veya çok özel konuşmalar yapmayın. Çünkü yaptığınız her şey başkaları tarafından kopyalanıyor.
Umarım sen de bir gün huzuru bulursun, doğru kararları alırsın ve yuvanı yıkmak zorunda kalmazsın.

gerçekte aldatma olmuyosa bile ortada bi aldatma var internette konuşup gönlünü hoş ediyosa bu aldatmadır zaten. yaşınız daha küçük, çok erken evlenmişsiniz. ilişki bir kz çatırdadıysa bir daha düzelmez diye düşünüyorum. mutsuz huzursuz bir evde ailede büyüyen çocukların psikolojiside değişir o yüzden bence boşanmanız en doğrusudur. eşiniz bişeyleri düzeltmeye çalışmıyosa ve sorumsuz bi insansa boşanmanız en doğrusu olacaktır. ama tabiki bu sizin hayatınız bişeyleridüzeltebilirim diyorsanız bir umut vardır ama yapamıyorum artık diyorsanız zaten bitirmişsiniz demektir. hakkınızda hayırlısı olsun.

ben yaşça mutedeyyin'den oldukça büyüğüm. buna mukabil henüz 6 aylık evliyim. hayat tecrübem muhtemelen daha fazladır evlilik tecrübesi benden fazla olsa da... okurken şunu merak ettim önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum bakıcam şimdi : bu durumlar ne zamandan beri var, anlaşmazlık yaşayıp baba evine gidişin ilk mi, sorun başlar başlamaz mı gittin yoksa sabredip bekledin mi???? benim bildiğim eşini ailene çekiştirirsen sorunları artırmış olursun. bu ikinizin evliliği, siz çözmelisiniz. anne- baban şimdi seni çok mutsuz, çok bedbaht görüp kafalarında kurdukça kuruyorlrdır...
Bu sorunlar ilk basta mart ayında basladı... 2-3 ay sabrettim bütün çirkinliklerine...
en son şiddete basvurunca dayanamayıp babmın evine geldim.onlarda su an işlerin iyi gitmedigini biliyorlar,hatta seni üzüyorsa gel diyorlar ama oraya cocugumla dönünce beni daha iyi bir hayat bekler mi onuda bilmiyorum :50:
erkekler bız bayanlar gıbı ınce detaylara takılı kalmazlar...
duz mantıkla yasarlar...gunun stresını mactır pc dır oyundur gıderırler..
uzerlerıne gıdınce de kavga kıyamet bırarada gelır...
cocugunuz da var...yerınde olsam pc de oyun oynarken sandalyemı yanına ceker otururum ..meyve cerez vs hazırlardım..bır hafta ılıman yaklasır tavurlarımın yumusadıgını hıssedınce de tatlı bır zamanında konusurdum
zaten pcdeyken bana gel yanımda otur diyor.
ama ben gidince ne yapıyor bilemem....
evli barklı çocuklu koca adamın internet cafede ne işi var yahu işi gücü yokmu okeyde facede vakit geçiriyor:26: bence eşinizin değişmesi ve büyümesi gerek çocuksu ve bencilce geldi eşinizin davranışları :31:

Bir süre çekimser kal bence..1 hafta, 10 gün, 20 gün neyseSadece :51:gözlemle.:51:
Sanki hiçbirşey olmamış gibi davran, bırak bakalım ne yapacak?
Hiç oralı değilmiş gibi davran..
Eve geç mi gelecek, sizinle ilgilenecek mi?:51:bekle ve gör..ilgisiz davrandığı ilk anda tepki verme , son bir çaba daha sabret bekle bakalım..
Ama bu zaman zarfında hiç neden niçin diye üstüne gitme..

Eğer olumlu bir değişiklik olursa ne ala..
Ama baktın aynı hamam aynı tas, o halde senin kocan için huylu huyundan vazgeçmez..:51:demekten başka yorum kalmaz ve sen de yoluna bakarsın..
Oturur kendi başına bir karar verirsin..
Tek çare ayrılmak kalır o zaman..çünkü dediğine göre her yolu denemişsin sen düzelsin diye..
Sabır sabır, mücadele mücadele nereye kadar?

inanırmısın,saatli bomba gibiyiz... bi kavga etske hemen patlıyoruz...
çünkü sorunlarımızı halledemedik,sadece üstünü kapattık. bu yüzdende mutluluk uzun soluklu olmuyor...
Anneyi babayı belli bir noktaya kadar karıştırmamak lazım. Ama işte bazen insanın sabrı taşıyor, sığınacak bir yer arıyor. Senin de öyle olmuş ve ailene sığınarak onlara derdini anlatmışsın. "Keşke"lerle hayat yürümüyor, olmuş bitmiş. Yine de bu konuda pişmanlık duyuyorsan eşinden özür dileyebilirsin. Aileler işin içine girince olayların boyutu değişiyor. Bir de erkeklerin en çok gurur meselesi yaptığı konulardandır bu. Evde sorun oluyor, karısı aile evine gidiyor. Bir arkadaşım da eşiyle aynı durumu yaşamıştı. Eşi kızın babasına "istersen nüfusuna geri al" demişti. Erkekler böyle görüyor maalesef. Onun evinden çıktın babana gittin gibi. Yediremiyorlar. Babana karşı gururları kırılıyor.
Onun ailesine niye tavır aldığını anlamadım. O seninkilere gitmiyor gelmiyor diye inatlaştın mı? Eğer öyleyse yanlış yapmışsın. İkinizin de ılımlı adımlar atıp alttan alması gereken böyle bir dönemde hem de.
Ailenle eşin arasındaki durum zamanla düzelir. Bu arada onun ailesini de kaybetmeyin.
Eşinin internet olayı ise onun kaçış noktası olmuş. Sorunlu dönemlerde kimi meyhaneye gider, kimi kahveye, daha doğrusu eskiden öyleydi artık erkekler internete sığınıyor. Bu kaçış noktası bazen durumu daha da kötüleştiriyor.
Bu arada, casus program veya keylogger yerleştirdiğiniz bilgisayardan parayla malla ilgili işlemler, alışveriş veya çok özel konuşmalar yapmayın. Çünkü yaptığınız her şey başkaları tarafından kopyalanıyor.
Umarım sen de bir gün huzuru bulursun, doğru kararları alırsın ve yuvanı yıkmak zorunda kalmazsın.
diyorum ya, keşke aileme demeseydim ama zehir etmişti hayatı...
"ailen gelmeyecek,pc yi acmayacaksın, teli kullanmayacaksın" vs....
ayrıca aileme ve bana hakaret etmeler falan... bana benim yüzümden aileme gitmedigini söylüyor ama beni bu duruma getiren kendisi...
yoksa ben 4 senedir,hiçbirşeyi aileme anlatmadım.

hoş,anlattımda bişi farketmedi.. onun ailesinede anlatınca bişi olmadı..
eşim işi inada bindirdi gibi... herkes dogruyu söylüyor,bizimki tükürdüğünü yalamamaya calısıyor...

onun ailesinede ,bizimkilere gitmedigi için gitmiyorum ve gitmeyecegimde...
gerçekte aldatma olmuyosa bile ortada bi aldatma var internette konuşup gönlünü hoş ediyosa bu aldatmadır zaten. yaşınız daha küçük, çok erken evlenmişsiniz. ilişki bir kz çatırdadıysa bir daha düzelmez diye düşünüyorum. mutsuz huzursuz bir evde ailede büyüyen çocukların psikolojiside değişir o yüzden bence boşanmanız en doğrusudur. eşiniz bişeyleri düzeltmeye çalışmıyosa ve sorumsuz bi insansa boşanmanız en doğrusu olacaktır. ama tabiki bu sizin hayatınız bişeyleridüzeltebilirim diyorsanız bir umut vardır ama yapamıyorum artık diyorsanız zaten bitirmişsiniz demektir. hakkınızda hayırlısı olsun.

evet,catırdadı ve eşim düzelmedikce düzelmeyecek gibi duruyor...
hep baskalarının işine gücüne koşan, bizi 2. plana atan biri çünkü...

şöyle bi göremedim,baba olusunu,eş olusunu,ev ile ilgilenişi...
herseyle ben ilgileniyorum... :50:

herseyle ben ilgileniyorum... :50:[/B][/QUOTE

allah yardimcin olsun canim en zor erkek bu iste ''el iyisi'' diyorum bunlara ben. baskalarina o kadar iyi oluyorlar ki insanlar sizinde prensesler gibi rahat huzurlu el ustunde oldugunuz kanisina kapiliyor halbuki adamin evine evladina hayri yok al iste. oysaki ilk sizden sorulacak senin hakkin evladinin hakki sorulacak ama gelde anlat oof of allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
herseyle ben ilgileniyorum... :50:

allah yardimcin olsun canim en zor erkek bu iste ''el iyisi'' diyorum bunlara ben. baskalarina o kadar iyi oluyorlar ki insanlar sizinde prensesler gibi rahat huzurlu el ustunde oldugunuz kanisina kapiliyor halbuki adamin evine evladina hayri yok al iste. oysaki ilk sizden sorulacak senin hakkin evladinin hakki sorulacak ama gelde anlat oof of allah yardimcin olsun

bizimlede ilgileniyor tamam ama,şöyle bi kol kanat geripte bi güvencem olmadı hiç ona karsı...

Görümcemin eşi vefat etti yakınlarda.Şimdi ona gitti ve kalacak...
Bende annemlerde kalayım dedim,olmaz baban istemiyor falan dedi :50:
halbuki öyle bişi yok,lafları istedigi gibi algılıyor...

bende şimdi tek basınayım evde...
madem ya gitmeseydi,yada bıraksaydı kalsaydım..
basıma bişi gelse, acil bişi olsa ne olacak... :50:

bu kadar düşünüyor işte... defalarca söyledim hala aynı kafa... :14:
[/B]

Son düzenleme:
Back