- Konu Sahibi mutedeyyin
canım öncelikle senin adına mutsuzsun diye çok üzüldüm erkeklerin çoğu aynı sanki ayrılırsan çok mu iyi biri çıkacak karşına belki çıkar birşey diyemem ama kötü ihtimalleri de düşünmek lazım ben senin yerinde olsam evliliğimi kurtarmaya çalışırım bence yarın akşam için güzel romantik bir sofra hazırla çocuğunun da çok uykusu gelsin eşinin gelmesine yakın uyut ve baş başa kalın geçmişte yaşananları bir kenara bırakın loş bir ışıkta hafif bir müzikle yemeğinize oturun güzelcene giyin süslen makyaj yap eğer eşinle konuşmayı beceremeyip ağlıyorsan onun için bir konuşma yap görüntünle birlikte pc ye kaydet ve cd haline getir ve canım ben sana anlatmak istediklerimi anlatamıyorum ve herşeyi bir kenara bırakıp güzel günlerimizin hatırına çocuğumuzun hatırına yeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımızda de. ne olur bundan sonra birbirimizi üzmeyelim kırmayalım kimsenin yanında rencide etmeyelim de ve sana daha fazla şeyler anlatmak istediğim için lütfen bu cd yi iş yerinde yalnızken izlemeni rica ediyorum de ben seni çok seviyorum ve senin de beni sevdiğini biliyorum bu yüzden gözlerimiz birbirimizden başkasına bakmasın kalbimiz birbirimiz için evladımız için ve doğacak yeni bebelerimiz için atsın falan filan de daha söylenecek çok şey var da sen düşünürsün diye yazmıyorum sonra dans etmeye kalkın sonra da güzel bir gece geçirin bak bakalım hayatında neler değişiyor ve akşam yemeğini atlattıktan sonra bundan sonraki günlerinde biraz eşini heyecanlandır cüzdanına kağıda notlar yazıp sakla açtığında görsün cebine şekerler koy elini attığında seni düşünsün ona gün içerisinde güzel mesajlar at işten geldiğinde banyonun aynasında rujla yazılmış sen benim için çok değerlisin seni seviyorum falan yaz bunu görsün bunları yaparken sabırlı olmayı elden bırakma ne verirsen karşılığını bir gün alacaksın ve eşini tekrar kazandıktan sonra o sana değer verecek ve ailene de sırf senin hatırın için seninle gidecek yalnız eşinin ailesini de sen ne kadar soğusanda değer ver erkekler buna çok önem veriri ve onlar kötü günler için her zaman senin yanında olurlar gelişmeleri bekliyorum inş. aranız düzelir ve çok mutlu olursunuz.