Evliliğimi bitirmek zorundayım galiba :((

canım öncelikle senin adına mutsuzsun diye çok üzüldüm erkeklerin çoğu aynı sanki ayrılırsan çok mu iyi biri çıkacak karşına belki çıkar birşey diyemem ama kötü ihtimalleri de düşünmek lazım ben senin yerinde olsam evliliğimi kurtarmaya çalışırım bence yarın akşam için güzel romantik bir sofra hazırla çocuğunun da çok uykusu gelsin eşinin gelmesine yakın uyut ve baş başa kalın geçmişte yaşananları bir kenara bırakın loş bir ışıkta hafif bir müzikle yemeğinize oturun güzelcene giyin süslen makyaj yap eğer eşinle konuşmayı beceremeyip ağlıyorsan onun için bir konuşma yap görüntünle birlikte pc ye kaydet ve cd haline getir ve canım ben sana anlatmak istediklerimi anlatamıyorum ve herşeyi bir kenara bırakıp güzel günlerimizin hatırına çocuğumuzun hatırına yeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımızda de. ne olur bundan sonra birbirimizi üzmeyelim kırmayalım kimsenin yanında rencide etmeyelim de ve sana daha fazla şeyler anlatmak istediğim için lütfen bu cd yi iş yerinde yalnızken izlemeni rica ediyorum de ben seni çok seviyorum ve senin de beni sevdiğini biliyorum bu yüzden gözlerimiz birbirimizden başkasına bakmasın kalbimiz birbirimiz için evladımız için ve doğacak yeni bebelerimiz için atsın falan filan de daha söylenecek çok şey var da sen düşünürsün diye yazmıyorum sonra dans etmeye kalkın sonra da güzel bir gece geçirin bak bakalım hayatında neler değişiyor ve akşam yemeğini atlattıktan sonra bundan sonraki günlerinde biraz eşini heyecanlandır cüzdanına kağıda notlar yazıp sakla açtığında görsün cebine şekerler koy elini attığında seni düşünsün ona gün içerisinde güzel mesajlar at işten geldiğinde banyonun aynasında rujla yazılmış sen benim için çok değerlisin seni seviyorum falan yaz bunu görsün bunları yaparken sabırlı olmayı elden bırakma ne verirsen karşılığını bir gün alacaksın ve eşini tekrar kazandıktan sonra o sana değer verecek ve ailene de sırf senin hatırın için seninle gidecek yalnız eşinin ailesini de sen ne kadar soğusanda değer ver erkekler buna çok önem veriri ve onlar kötü günler için her zaman senin yanında olurlar gelişmeleri bekliyorum inş. aranız düzelir ve çok mutlu olursunuz.

Filmlerdeki gibi anlatmıssın...
Bunları yapabilirim evet ama içindemde gelmiyor artık ona böyle davranmak...
karsılıklı cok kırıldık... ve farkındayım,hersey benim davranıslarıma bakıyor...
onunla konusmaya niyetleniyorum,sonra aglamaya baslıyorum. ne diyecegimide unutuyorum.. konu baska yerlere gidiyor..
abuk sabuk can sıkıcı seyler...

inş. düzelir inşallah...

bence hazır değilsiniz öyle romantik bir yemeğe öncelikle onun laf sokmaları karşısında sen napıyorsun??? birde burcunu sormuştum sana????

bence hazır değilsiniz öyle romantik bir yemeğe öncelikle onun laf sokmaları karşısında sen napıyorsun??? birde burcunu sormuştum sana????

İlk baslarda hep susuyordum,sonra artmaya baslayınca bende actım agzımı yumdum gözümü
burcu başak...

İlk baslarda hep susuyordum,sonra artmaya baslayınca bende actım agzımı yumdum gözümü
burcu başak...

Güzelim başak burcu erkeği sakindir evcimendir soğukluğu başladıysa bunu tetikleyen çok şey olmuştur kolay kolay kizmaz kizincada barismaz yani laf sokmalar devam eder bitmez neye sinirlendiyse cok biriktiğinden komplex olmuştur agzinla kuş tutsan yumusamaz hiç gözü disarda değildir normalde ama dışarıya bakiyorsa vardır bir olacak tüm hazırlığını yap sen iş olarak... Çevreden çok çekinir kendi bırakmaz bırakmam için uğraşıronu yumusatabilecegin tek şey beraber birşeyler yapmak zorunda kalmanız seninde sahip cikman laf çarpmadan zor durumda yardım edenler aklında kalır bencildir birde senin ne düşündüğünü olcmez sadece gorunene bakar... Güzelliğe cok önem verir ne yap et mükemmel görün... Senin burcun neydi?

ayyn eşimi anlatmıssın cok dogru....
cevresinden cok cekinir.abileri bunu okutmuş diye sürekli yardım etme ihtiyacı duyuyor.
herseyini anlatmıssın aynı böyle eşim işte, yazdıgın gibi...

bende boga burcuyum

1 haftadır konusmuyor.keyifsiz..
Köyde konusmadan öncede böyleydi.bi sıkıntısı var ama anlayamıyorum.
benden mi sıkıldı acaba
ne düşündüğünü o kadar cok bilmek isterdim ki...

canım boğayla başak çok zor ama anlaşmaya varırsanız çok dingin sakin huzurlu bir ilişkidir... eşin laf sokuyor ama sende aynı boğa gibi birşey söyleyecek mi diye tetikte duruyorsundur oda seni hayal kırıklığına uğratmıyordur... evde bile gözlerinle takip ediyorsundur sen azcık serbest bırak :) eşin çevresinden çekinen biriyse de napacağını şaşırmış sinirinden sağa sola çarparak giden birine benziyor hatalarını hata olarak görmediğini söyle bu bir geçiş dönemi biz birbirimizi seviyoruz atlatacağız de... eğer onu okuttularsa yardımını esirgemeyecektir sende biliyorsunki okumak kolay değil hele o günlerde verilen yardım senin için çok önemlidir yardım etmesi gayet normal... seninde evin içinde sakinleşmen lazım boğa burcu ne zaman sinirliyse tedirginse etrafınıda aynı moda sokar...

o konuşmasa da sen konuş hatta cevap vermemesini önemseme... neden böylesin derse yaptıklarını haketmiyorum ama ben evlendiğim adama aşığım onun için iyi davranıyorum sana de... diğer burç erkekleri gibi yalan dolan entrika peşinde değildir başak kızmıştır birşeylere takip et ama abartmasın çünkü kadın-erkek ilişkilerinde zeki görünsede safçadır zeki görünmesi uzak durmasındandır :))))))))))

evet,benim moralim bozuksa evdekilerinde moralini bozarm...
bilmiyorum,eşim beni sucluyor.. bende onu...
bakalım zaman ne gösterecek

Yorumumu özellikle empati yaparak yazmaya ve sizi incitmemeye çalıştım...
Sanırım beğenmediniz yorumumu özellikle pas gecmişsiniz...
Peki, umarım esınız sizin özellikle söylediğiniz gibi sizi seviyordur ve ben haksızımdir.

Durumuna üzüldüm,inşallah kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

Ben olsam şimdilik eşimi,aileme gitmek konusunda zorlamam.
Ancak face ve internet cafe olayını kesinlikle yasaklarım.
İnternet cafe öyle hadi bari bugün gideyim denecek bir yer değil.Öncesi vardır diye düşünüyorum.
Bu konuda rest çekip geri adım atmaman çok önemli.

Para mevzusunda kararlar almanız güzel.Beklenmedik harcamaları ise tartışma konusu yapmamanı öneririm.

Şimdilik aile konusu hariç diğerlerini hallettiğinize göre,bir süre yapıcı davranman iyi olur.
Sen üzerine düşeni yaptıktan sonra,eşin hala eski tas eski hamam devam ediyorsa,o zaman ayrılmayı düşünebilirsin.

Bu arada lütfen tekrar hamile kalmamaya çalış.

Artık onu zorlamıyorum aileme gitmesi için, ama bende gitmiyorum...
Dün bana " ailene gitmemem senin sucun.Babanlara neler söyledin benim hakkımda.Ben artık onların gözünde eski ben degilim " dedi.
Keşke söylemeseydim ama bana baska yol bırakmamıstı...

hamile kalmayı asla düşünmüyorum.Oğlumu düşünürken,baska bir cocugun yükü altına giremem...

zor durum gerçekten...
değişeceğine inanıyorsan biraz daha savaş derim ben...
10 yılını verme tabi ama en azından bi süre daha dayan bakalım...
allah yardım etsin...

Canım benim özür dilerim ama erken-geç mantık sevgi evliliği yoktur... evlilik kaderdir bebek anne karnında 3 günlük iken nezman öleceği cinsiyeti kaderi-ve kiminle evleneceği yazılmıştır... herşeyin doğrusunu Allah bilir. tekrar özür dilerim saygılarımla...

ya sanki muhabbet etmeden okey ya da başka bi oyun oynanmıyor sanki.konuşmadan ben saatlerce oynuyorumm.zor biley mi allah allaah.konuşmadan dur kardeşim.kızlar rahatsız olunuyorsa yapmayı versin demi ama

valla arkadaşım kusura bakma ama evlilği bitirmek bukadar basit olmamalı.nalet olsunki bu erkeklerin geninde var kızlar olmaz başka birşey olur yani her erkekte kadını üzecek mutlaka 1 değişik huyu var.inan şuan işyerinde camdan bakıyorum kızlar yemeğe gidiyor dışarıda, adamların kızı yaşında ağzını açmış süzüyorlar daha ne deyimki

Size şunu söyleyeyim, girme yapma etme derseniz daha çok yapar. Erkekler çocuk gibidir kısıtlanmaya gelemez. Facebook'a girmesini istemiyorsunuz, adresini dondursa bile sizden habersiz bir mail adresi alır ve başka facebook adresi açar, ruhunuz duymaz.

Casus program kurmakla iyi etmiş ama hemen ona söylemekle yanlış yapmışsınız. Ardamax keylogger diye bir program var. Onu kurun bir de isterseniz. Eğer bilgisayarınızda kamera varsa, kamera görüntüsü de oluyor. Kamera görünütüsünü kanıt olarak kullanabilirisniz, ben girmedim diyemez. Gizli gizli fotoğraflarını çekiyor o program çünkü

Canım benim öncelikle belirtmeliyimki sorunların nedir ilk konularını okumadım ama Allah yardımcın olsun. Eşin senin sınavın şu durumda. Eşinin huyuna suyuna git demekten ziyade onu tanıdığın kadarıyla biraz yalnız bırak, kendi haline. O süreyi bitirdikten sonra kendinde bir takım değişiklikler yap bırak gelmesin ailene bi zaman zorlama, bak seni bırakmıyormuşta demkki adamın kafası karışık. sonra bir gün bi masa hazırla mumlar romantik bir ortam yarat, saçını başını yap giyin süslen püslen, güzel bi yemek yiyin. yemekten sonra düğünüzdeki ilk dans müziğini çal ve dansa davet et. dans bitimi düğün albümünü çıkart ve bakın birlikte usulca konuş anlat derdini senin ondan başka kimsesi olamdını yanında mutlu huzurlu ve omzuna yattığında tüm dertlerini unuttuğunu işte hiçbirşeyden korkmadığını anlat o anda. Bak sende farkındasın 3 yaşında bebeğiniz de var yuvanıda yıkmak istemiyorsun erkeğin 9 nefsi var derler, yuvayı ayakta tutan kadındır canım mücadelini bırakma eğer seviyorsan kocanı. sevgi varsa herşey olur allaha sığın bol bol dua et kolayına kurulmayan yuvalar bi nefes le yıkılıo. şeytana uymayın konuşmak tatlı dille bir şeyleri yola koyar emin olcanım. birde kızmada hatayı kendinde ara bakalım acaba ben nerde hata yaptım bunlar oldu he sakın yanlış anlama belki hatan yoktur onun içindedir yaptıkları ama dedğim gibi kadın adamı rezilde eder vezirde hadi canım toparla kendini bir an önce başla yuvanı çekip çevirmeye unutma biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle gerekirse yuvamız için savaşırız öpüyorum yanaklarından kocman üzülme umudunu asla yitirme allah senible olsun canım allah yardımcın olsun sana yuvana huzur versin gönlünü yatıştırsın inş...

bu programıda deneyeyim, sagolasın...

şu an onu kendi haline bıraktım.ne yaparsa yapsın..
Casus programdan yine konustugunu gördüm.Ve arık hiçbir şekilde yüz vermiyorum.
Gülmüyorum, konusmuyorum,içimden gelmiyor çünkü...

Ağlama krizlerine girdim,gördügümde...
oda " yapma iyi degilsin,ne olur yapma.sorun sende degil,bende " dedi,sarıldı.
" sen böyle konustukca ben kendimi eksik hissediyorum .neyim eksik" dedim.
" sen herseyinle dört dörtlüksün.onlarla konusmam dogru degil ama aramız bozuldugundan beri bazen oluyor " dedi.
" artık nete girmeyecegim" diyor.
bende " duyda inanma "dedim.
" istersne gözümün önünde,istersen gizli yapabilirsin.karısmıyorum" dedim..

" tamam ,takip programını kapat" dedi bana..
" senin sagında solunda kaydedenler var zaten.bana gerek yok" deidm.. sustu...

suclu oldugu için,eski konuları acmıyor,fır dönüyor etrafımda. ama sogudum,istegmi çürüttü.
şimdi memur alımları var,ona basvurup bu şehirden gitmek istyorum..
onada söyledim,bakalım ne olacak...

ben yaşça mutedeyyin'den oldukça büyüğüm. buna mukabil henüz 6 aylık evliyim. hayat tecrübem muhtemelen daha fazladır evlilik tecrübesi benden fazla olsa da... okurken şunu merak ettim önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum bakıcam şimdi : bu durumlar ne zamandan beri var, anlaşmazlık yaşayıp baba evine gidişin ilk mi, sorun başlar başlamaz mı gittin yoksa sabredip bekledin mi???? benim bildiğim eşini ailene çekiştirirsen sorunları artırmış olursun. bu ikinizin evliliği, siz çözmelisiniz. anne- baban şimdi seni çok mutsuz, çok bedbaht görüp kafalarında kurdukça kuruyorlrdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…