biraz kendine güvensene sen bakalım aaa :)
ben olsam güler geçer, ne günlermiş diye hatırlardım, ama sen böyle suçlu psikolojisini üstünden atmazsan bu konular senin canını cok sıkar haberin olsun :)
Kızz çok evhamlısınn ..alttarafı bir bakışma değilmi kimse bişiyy demez ...hatırlarlarsa kendi aralarında konuşurlar geçer giderr takma bukadar..nişanlının ailesine falanda söyleme asıl o zaman sanki önemli bir oalymış gibi düşünürler ..
Kızz çok evhamlısınn ..alttarafı bir bakışma değilmi kimse bişiyy demez ...hatırlarlarsa kendi aralarında konuşurlar geçer giderr takma bukadar..nişanlının ailesine falanda söyleme asıl o zaman sanki önemli bir oalymış gibi düşünürler ..
ben haber göndereceklerini bile sanmıyorum, hatırlayacagını bile sanmıyorum korkmaaa:))
yarın birgün nişanlanınca falan evlenince "bu kız bizim oğlanla bakışıodu tarzında bi söylenti olurmu ...aklımı oynatıcam naparım ben nolur bişeyler deyin çok kötü durumdayım...
arada kötü olumsuz birşey olmamış ki bakışmakta ne var canımkaldı ki ikinizde çocukmuşsunuz zaten
hiç dert etme bunları hatta bu şekilde düşündüğünü kimseye belli etme bile
able210 herhalde senin hayatta başka bir derdin yokk. Kendini üzmeye yer arıyorsun. Ne bu yaaa tavuğun suyunun suyu gibi, zamanında bakışmışsınız etmişsiniz olabilir, cocukluk aşkında olabilirdi. Ne var bunda.Seni anlamak istemediğimi yada anlamadığımı düşünme ama bence hayatta kafaya takılacak o kadar çok şey varki bu senin takıldığın konu sahilde bir kum tanesi gibi.
kötü bişey değil ama akraba çıkması morlimi bozuyo neyse canım kimseye belli etmemem lazım evet saolasın
bir arada olmamaya özen gösterdinmi sorun kalmaz sanırım
tavşanın suyunun suyu o çocuk akrabalık bile yok!hem olsa nolur?kendine bunu mu dert ettin canım?kaynana ne sana lisede bakan komşunuzun oğlundan?
tavşanın suyunun suyu o çocuk akrabalık bile yok!hem olsa nolur?kendine bunu mu dert ettin canım?kaynana ne sana lisede bakan komşunuzun oğlundan?
yorumlar için teşekkürler herkze rahatlamam kolay oldu iyi günler kızlarrr
yorumlar için teşekkürler herkze rahatlamam kolay oldu iyi günler kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?