Niye sorun olsun ki hayatim cocukluk aski diycem ama ask bile degilmis baksana bakismakta ne var ayip degil günah degil o yasin vermis oldugu gayet dogal heyecanlar millet evli barkliyken bakisiyo hic cekinmedende sen bunumu sorun yapiyosun bence nisanlinin ailesinede anlatmaya hiic gerek yok sen boyle yaptikca karsi tarafinda yanlis anlamasina sebep olabilirsin,böyle bisey duyulup konusulsa bile ben o zaman cocuktum deyip geciver ne var ki bunda:26:
Sorun olmaz canım herkesin çocukluğundan yada ilk gençlik yıllarından böyle anıları vardır.belki o çocuk bile unutmuştur üzerinde durma bile
Yok be canım, sorun olacak bir şey yok ki bunda, hele anne babayı böyle bir şey için işe karıştırmak... Kaldı ki sen daha sonra tepkini ortaya koymuşsun, kimse ağzını açıp da bir şey diyemez. Kendi kendine önemsiz bir şeyi büyütüp de başkalarına da önemliymiş gibi gösterme. Kendi kendine sorun yaratırsın yoktan yere. Hatta çok çok zor ihtimal ama ilerde biri bir şey dese bile sen ciddi bir karşılık vermediğini söylersin. Sevgilin de durumu biliyor... Sen daha önemli şeylere yok aklını, hiç takıntı yapma
kız alemsin ha başka derdin mi yok takama böyle şeyleri kafana,, eğer sevgilinin ailesi biraz ileri görüşlüyse seni üzecek bi imada bulunmazlar,, ama tam tersiyse bilemiyorum bizim insanımız küçücük şeyleri dert eder kendine am ayinede takma kafana yaa boşver,,,
aayy bende korktum bir derdim varda konu açtım deyince..yahu neden sorun olsun sevdiceğin sorun yapmamış hem ailesine nie anlatasın ki geçmiş geçmiştir sanki sevdiğin varmıydı o zmnlar...bu tür konularıda kafana takarsan yıpranırsın bacımmmkesinlikle düşünülecek bişi bile değil
ben olsam bu olayı sevgilime anlatmazdım bile.. o cocukla karsılasacaksında,hatırlayacaksında,cocuktan bir tepki gelecekte sende zor durumda kalacaksın.. sen büyütme hele annesine babasına asla bahsetmene gerek yok, tam tersi bence bahsedersen hata yaparsın,suçluymus izlenimi verirsin tatlım.. birde anlayamadıgım bir şey oldu, sen o cocugun sevgilinin dayısının eşinin kız kardeşinin oglu oldugunu nasıl fark ettin, nasıl tanıdın..?
çok saol canım demekki sizler böle dediğine göre büyütülcek korkulcak bişey yok ...ben anlatmamda bigün ben onlara gelin gidince onlarında hebri olur illaki beni tanırlar aa bu kız o kız değilmi falan die bide abartırlarsa mahfolurum ondan korkuyorum ..
geçmişte olan bişeyi evlenmiş barklanmış biri olunca anlatırlarsa onların terbiyesizliği ki anlatılmaz yanii hem kötü bişeyde yokki Allah aşkına....millet neler neler yapıyo sütten çıkmış ak kaşık oluveriyolar kıymetleri değeri bilinio evlenince senin olayında ne var yahu ..anlatsınlar ne olabilirki çocukluk dermal mal bakıyolardı bende o yzdn bakıodum der geçersin
canım sen böyle tedirgin olursan millet de birşey var sanacak.unut gitsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?