Merhabalar hanımlar. 2 senelik bir evliliğim ve 6 aylık bir bebeğim var. Evlenmeden önce eşimle aramız çok iyiydi ve eşimde merhametli ve ailesine düşkün sorumluluklarını bilen biriydi elinde 5 tl varsa maaşına kadar onunla idare etmesini bilen birisiydi bu benim onunla evlenmemin en önemli sebeplerinden biriydi. Evlendikten sonra eşim bitcoine ailesinin verdiği bir parayı yatırdı ve kayıp etti ailesi. Ailesi öğrenmesin diye bileziklerimi verip kapattık ama daha sonra eşim bu sefer de kumara merak saldı. Kimseye söylemeden yine ilk kayıplarını elimde avcımda ne varsa vererek kapattım. İşe girdim borçlarını kapatmak için ben kapattım zannederken o tekrar aynı şeyi yapiyormuş bu sırada hamile olduğumu öğrendim işten çıktım ve ailesine durumu anlatmak zorunda kaldım. Ailesi de biraz para ve aile desteği verdiler ama her verdiği söz arkasında yeniden yaptı ne çocuğunu ne beni ne de ailesini gözü görmez hale geldi en herkesten elden borç istemiş bankalardan alabildiği kadar almıştı ailesi etrafa durumu açmak istedi ve bütün akrabalara anlattılar bir aile büyüğü yardım etmek istedi kabul ettik ailesiyle şuan eşim görüşmüyor. Araya bir büyüğünü soktular lafını dinler diye 1 aydır kumar oynamıyor gibi aile büğümüz maaşına ve ödemelerine el attı çünkü . Bu durum bir yerde benim canımı çok sıkıyor beni dinlemeyen kocam şimdi hala beni dinlemiyor evimizi idare eden şuan aile büyüğü gibi ona sormadan bir iş yapamıyoruz . Bir an önce düzelmesi için ve evimizi kendimiz idare edelim kendimiz birşeyler yapalım diye bekliyorum sabır ediyorum ama bu süreç de beni çok zorluyor. Çok fazla detay var daha anlatılacak ama buraya yazamayacağım kadar çok. Durumdan hiç memnun değilim beni çok zorluyor umarım eşim düzelir. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız doğruyu mu yaşıyorum yanlış mı bilmiyorum ama çok yıprandığımın farkındayım.