Bu durum onu daha strese sokup yaralayabilir. Bazı yaraların telafisi olmaz. Kabul ettiğini düşün bide tamam ben sana yetmiyorum bitsin dediğini. Seni suçlamak için demiyorum. Bak biz eşimle çocuğumuz olsun die 3 senedir uğraşıyoruz. Bazen sırf çocuk olsun die oluyor. İsteyerek değil senin çocuğun var. Hemde iki tane Allah onlara hayırlı uzun ömür versin. Bazen eşimle diyoruz çocuklar olsun uzun bi süre istemiyoruz die :) Ki devir öyle bir devir ki evini sahiplenen sorumlululugunu bilen insanlar bilmek de çok zor. Hersey dört dörtlük de olmuyor. Cinsellik ikinci plan bende eşim evine bağlı olmasa sorumluluğunu bilmese ama cinsellik eksik olmasa ben zevk duymam o ilişkiden. Esinle gitmek zorundadır da değilsin bi doktorla sende görüşebilir sebepleri arastirabilirsin. Erkekler bu tarz konularda ozeli anlatmak konusunda çekingen kalabiliyor. Sen sebeplerini öğrenip eşinle bu konuyu konuşursun izleyebileceğiniz yolu ogrenebilirsin.O mesajı sırf biraz kendisine gelsin diye attım. Yoksa öyle bir düşüncem hiç olmadı. Hata ettim ama. Haklısınız.