Maalesef ki aşk kalıcı bir duygu değil hatan burda
Ailene sırtını dönmekle hiç de doğru bir iş yapmamışsın
Şimdi senin yalnız olduğunu biliyor ve istediği gibi oynuyor
Ailenle barışmaya bak, belli ki çok uzun süreli olmayacak bu evlilik
En büyük hatan aileme sırtını donup kacmak olmuş...
Belki bütün bunlar ailenin uzmenden dolayıdır...
Sakın evliliğini kurtarmak için çocuk düşünme. Nasıl kurtarırım diye düşünürken bi bakmışsın hopp kucağında bir çocuk ve yine aynı durumdasın.
Ailenle barıştıysan biraz rest çek eşine. Sen altyan aldıkça tepene çıkmış. Ne yaşandığını bilemeyiz tabi ama hakaretler ve küfürler hiç hoş değil.
Sen simdi o adama kactin ya, hakliyken bile cikip karsisina sen ozur diliyosun ya, sevdigini deger verdigini hissettirip bi taraflarini kaldiriyosun ya bu adam o yuzden kendini bi b.k saniyor. İsin ozu bu...
Bosanmayla tehdit ediyor adama bak.
Lutfen sen de kendine gel, bu kadar kendini ezdirme, taviz verme. Bi adam icin bu kadar ezilip buzulme.
ailemle baristim.. kacmamda aileminde ne kadar payida olsaonlari üzdügüm icin cok pismanim..
yalnizim evet ne aileme nede bir baskasina bu durumdan bahsedemiyorum..
ben ömrümü onunla gecirmek istemistim.... evliligim bitsin istemiyorum..
E tamam bastan hata yaptin diyelim, bu hatayi sonuna kadar surdurecek misin ya da ahlanip vahlanacak misin? Ben de seviyorum esimi, bicok kisi seviyor ama bu kadar bulunmaz hint kumasi gibi davranmayalim su adamlara. Yuvam icin evliligim icin ben de her seyi yaparim, ama karsindaki adamin kaybetme korkusu yoksa ne kadar mucadele etsen bos...ben bir adam icin degil sevgim ve yuvam icin alttan aliyorum.. ama dayanamyorum artik cook yoruldum.. kendi hayatimi kurabilecek kadar egitimli biriyim istesem yaparim. ama ben esimi seviyorum onsuz hayat istemiyorum.. bastan yaptim ben hatayi bastan..
haklisin ailemi üzdügüm icin belkide.. annem hakliydi.. ama baristik ailemle..
Ahh ahh? Sen bu cocukla nerde tanistin? Neden aileni dinlemedin? Senin de güzel dugunun olsaydi. Maalesef bazi erkekler ailesini dinlemeyen, onca yillik ailelerini kendileri icin cigneyen insanlara değer vermiyorlar bana göre. Çünkü ailesini dinlemedi beni de dinlemez ya da zaten ailesi yaninda degil istediğim kadar eziyet edeyim, geri de donemez diye dusunuyorlar.
Böyle bir adamla cok zor. Allah yardimcin olsun.
peki senin ve eşinin yaşı kaç?
E tamam bastan hata yaptin diyelim, bu hatayi sonuna kadar surdurecek misin ya da ahlanip vahlanacak misin? Ben de seviyorum esimi, bicok kisi seviyor ama bu kadar bulunmaz hint kumasi gibi davranmayalim su adamlara. Yuvam icin evliligim icin ben de her seyi yaparim, ama karsindaki adamin kaybetme korkusu yoksa ne kadar mucadele etsen bos...
Hic kimse icin ailenin birakmamalisin kimse bunu yapmamali herkes gün gelir el olur hatta aşkın kocan sevgilin herkes sırtından vurur döner gider herşeyi unutup ama ailenin hep sana kalandir...
evet uzagiz... mesafe küfür ve hakaretmi getirir?? mesafeden degil benceuzakmısınız şuan birbirinizden.anlamayadım onu.eğer uzaksanız belki mesefanin verdiği bi durumdur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?