evliligim ve sorunlarim..

Yuvanı kurtarsanda bunlar hep devam edecek ilerde birde cocugun olursa daha cok yipranacaksin. Seni bir cırpıda silen adamın daha peşnden koşma. Anlattığın gibi yapıcı biriysen hep alttan alıp iyi niyetli davrandıysan bunları hakediyormuyum diye otur bir düşün. Ailenin peşinden koş ondan sana yar olmaz

hak etmedigimi biliyorum.. insan kendine iyi demez ama etrafimdada hep sevilen biriydim o yüzden iyilik konusunda eminim kendimden. ailem herdaim yanimda.

ben severek hatta ' kacarak ' evlendim. Ailemi Annemi Babami onun icin karsima aldim boynunu yere eydim. deydimi?
henuz 6 aylik evliyim. ilk baslarda hersey cok guzel gidiyordu kayinvalidem kayinbabam ben esim gecinip gidiyorduk. zaman gectikce ben almanyaya tasinmak istedim bunu esime soyledim once kabul etmedi olmaz dedi sonra ikna oldu tamam dedi. basladim islemleri yapmaya almanyaya geldim is buldum calismaya basladim bir sebebten dolayi isten ayrilmak zorunda kaldim. iste o gun basladi esim degismeye. is bul calis hep sen hatalisin sen kotusun ben herseyi yaptim senin icin sen anca yat yuvani onemseme hep boyleydin almanya seni cok degistirdi demeye basladi.Ben zaten almanyada dogup büyüyüyen biriyim almanyaya sonradan gelen biri degilimki almanya beni neden degistirsin?? cok ilgisizlesmisim türkiyedeki gibi degilmisim.. uzuldum sesimi cikarmadim ne dese tamam dedim kizdi bagirdi cagirdi sustum. hata bende olmadigi zamanlar bile hata bendeymis gibi ozur diledim cunku ben esimi seviyordum.. ya sevdim ben onu cok sevdim ama artik hakaretlerine bana davranislarina kucuk gormelerine dayanamiyorum.. insan esine küfür edermi? kizar bagrir tartisilir anlarim her evlilikte olan seylerdir bunlar ama benim yaptiklarimi görmedikce deliye dönüyorum...aylardir ondan uzagim onu özluyorum ama o beni hic özlemiyor sanirim... düsüncesiz biri degil aslinda süprizler yapar benimle ilgilenir ama sinirlendiginde sözlerinin SINIRI yoktur buda beni cok yipratti..

bir arkadasima bu durumu anlattigimda bana demekki hersey almanya icinmis seni sevmiyormus, sana degil sevdasi almanyaymis dedi... ama almanyada benim istegimdi..
kafam karisti gönlüm inancim güvenim hersey yiprandi..
Bosanma lafini agzina almayan esim bosanmakla beni tehdit eder oldu.. dul kalmaktan korkmuyormusun hic kendine ceki düzen ver artik demeye basladi.. oysa ben ayriligin a sini duysam oturur aglarim.. o agzina sakiz etti bosanmayi..

ben gayet mütevazi bir ailede büyüdüm.. Koca ne demektir cok iyi bilirim sinirlarimi bilirim. nasil konusmam gerektigini bilirim. etrafimda gayet saygili iyi bir kiz diye söz ederler benden.. ben nerde yanlis yaptim nerde hata ettim..? neden evliligim simdi bu durumda? hata bende yada onda bunun bi önemi yok bitmek üzere olan evliligimi nasil kurtarabilirim..? sanki almanya beni degil onu degistircekmis gibi hisediyorum.. buraya geldiginde benden uzaklasacak önemsemicekmis gibi...
ben esimi seviyorum...
almanya falan değil...kocan seni kıskanıyor..çünkü orada hayatı çok rahat yaşıyorlar onlar gibi olmandan korkuyor..

almanya falan değil...kocan seni kıskanıyor..çünkü orada hayatı çok rahat yaşıyorlar onlar gibi olmandan korkuyor..
bende rahat büyüyen biriyim istedigim hersey önümdeydi.. Ama insan kendini bilirse hicbir sorunda olmaz. kiskanc ama bu kiskanclik degil bence..

Back