evliligim ve sorunlarim..

türkiyede tanismistim. aileme söyledim karsi ciktilar mantikli düsünmeden duygularimla hareket ettim sonuc bu...
dügün? gelinlik? bunlari ben almanyada birakip gittim..
evlenmeden böyle degildi hatalarimi kabul eder güzelce dinlerdi beni simdi cok degisti.. ben suan ailemle ayni sehirde yasiyorum. o düsünceleri yakistiramiyorum esime...
böyle bi adamla cok zor evet dua edin...
ben 22 esim 25 yasinda

Esinin yaşı da evlenmek icin pek olgun da değil hani.. Allah yardimcin olsun. Belli ki adam parayla evlenmis. Burdan öyle görünüyor. .

6 ayda neler olmuş ya

Eşiniz çalışmıyor mu ? Neden eşinizden uzaktasınız ?

İşten çıktınız diye mi çıktı tüm sorunlar ?

Eşiniz de almanya da yaşamış mı daha önce ?

Nasıl tanıştınız da kaçtınız çok merak ettim

esim türkiyede ben almanyada
isten cikinca dahada büyüdü hersey öncesindede vardi.
esim almanyada yasamamis dogma büyüme aydinli.
türkiyede tanistik.

Esinin yaşı da evlenmek icin pek olgun da değil hani.. Allah yardimcin olsun. Belli ki adam parayla evlenmis. Burdan öyle görünüyor. .
cok olgun biriydi aslinda. o kadar ince düsünceliydiki ben hayatimda byle biriyle tanismamistim..
para.. su dünyada en nefret ettigim seydir.. esimde bir o kadar düskün sanirim...

Ailesi dolduruyor olabilir mi? Tekrar dönmek gibi tehditler de savuruyor mu?

ailesi dolduruyormu bilmiyorum kimsenin günahini alamam.. ama kayinvalidem herseye karisir beni arar kizar oglumu ne hale getirdin sen diye...
evet gelirsin buraya burda yasariz diyor ama bu sözlerinde samimi olmadigini cok iyi biliyorum...

allah sabır versin cnm.. ama eşinin egosu fırlamıs.. onun eline o kozu sen vermissin.. azcık kendıne guven ve onun beynıne senı kaybetme korkusu yerlestır.. yoksa bu adamdan bı cacık olmaz

allah sabır versin cnm.. ama eşinin egosu fırlamıs.. onun eline o kozu sen vermissin.. azcık kendıne guven ve onun beynıne senı kaybetme korkusu yerlestır.. yoksa bu adamdan bı cacık olmaz
ben fazlasiyla kendine güvenen etrafinda neseli saygili sevilen biriydim. kendime güvenimde tamdi hayata hep positiv bakardim herkesi sever sayardim gülmeyi cok severdim.. simdi gülmek bile bana o kadar uzak geliyorki..
evet ben yaptim ben verdim kozlari eline..
dua edin.. tskler..

ailesi dolduruyormu bilmiyorum kimsenin günahini alamam.. ama kayinvalidem herseye karisir beni arar kizar oglumu ne hale getirdin sen diye...
evet gelirsin buraya burda yasariz diyor ama bu sözlerinde samimi olmadigini cok iyi biliyorum...

Bence konuşmaya calis olmadi az sert çık. Eşinin silkelenmeye ihtiyacı var... Sen sessiz durdukça sorun yok saniyordur ya da sen hep boyle olacaksın saniyordur...

Düzeni biraz ele almaya calis...

Bence konuşmaya calis olmadi az sert çık. Eşinin silkelenmeye ihtiyacı var... Sen sessiz durdukça sorun yok saniyordur ya da sen hep boyle olacaksın saniyordur...

Düzeni biraz ele almaya calis...

nasil yapicam onu? nasil sert cikcam? hemen tehdit ediliyorum... yumsak oluyorum olmuyor sert cikmadim hicbir zaman ne yappicam bilmiyorum..

Sizin sorununuz secimleriniz esin oldugu yeri birakmayi istemiyor belli sen ikna ettigini dusundun gittin Almanyaya ama esin oraya geldiginde ne is yapacak? Dilini biliyor mu bu isler damdan duser gibi olmaz ki

ailemle baristim.. kacmamda aileminde ne kadar payida olsaonlari üzdügüm icin cok pismanim..
yalnizim evet ne aileme nede bir baskasina bu durumdan bahsedemiyorum..
ben ömrümü onunla gecirmek istemistim.... evliligim bitsin istemiyorum..

Bu zayıflığını ona gösterme, korkularını bildiği için üzerine gidiyor
Boşanalım dediğinde geri adım atma, tamam hadi dilekçemizi verelim de bak nasıl çark ediyor
Erkekler zayıf yanlarımızı kullanmayı çok iyi biliyorlar
Sakin zamanlarda konuşuyor musunuz hiç, neden bu şekle geldiğinizi , nerede hata yaptığınızı falan

evet uzagiz... mesafe küfür ve hakaretmi getirir?? mesafeden degil bence
herkesin sevgi dili farklıdır..uzaksınız, göz görmüyor, tlfda konuşmalar bile yanlış anlaşılıp kavga sebebi olabiliyor..ama yakında olsanız dokunmak gözgöze gelmek bile farklı hisler uyandırır..eşimle 3 yıla yakın uzak mesafe ilişki yürüttük.aman allahım ne kavgalar ne tartışmalar hakaretlerdi ki ikimzde durup dururken kavga edebiliyorduk.ama anladıkki uzak olmaktan..2,5yıldır evliyiz ne kavga ne tartışma:nazar:.yani anladıkki uzakta olunca ruh halimizi anlayamıyorduk ..umarım biraraya gelince her sıkıntınız çözüme kavuşur mutlu bir evliliğinz devam eder..

Bu zayıflığını ona gösterme, korkularını bildiği için üzerine gidiyor
Boşanalım dediğinde geri adım atma, tamam hadi dilekçemizi verelim de bak nasıl çark ediyor
Erkekler zayıf yanlarımızı kullanmayı çok iyi biliyorlar
Sakin zamanlarda konuşuyor musunuz hiç, neden bu şekle geldiğinizi , nerede hata yaptığınızı falan

konusuyoruz beni dinledigini söylüyor rahatsiz oldugum herseyi anlatiyorum anlamiyorki.. anliyorum diyor tamam diyor ertesi gün yani aynisi.. sabah iyiyiz aksam kötü.. hepmi ben hataliyim hepmi ben yanlisim..
ondanda korkuyorum ben ayrilalim dedigimde tamam derse diye.. istemiyorum cünkü seviyorum esimi.. aslinda benimle anlasamayan kimse yoktur yoktu yani ondan önceki hayatimda..

herkesin sevgi dili farklıdır..uzaksınız, göz görmüyor, tlfda konuşmalar bile yanlış anlaşılıp kavga sebebi olabiliyor..ama yakında olsanız dokunmak gözgöze gelmek bile farklı hisler uyandırır..eşimle 3 yıla yakın uzak mesafe ilişki yürüttük.aman allahım ne kavgalar ne tartışmalar hakaretlerdi ki ikimzde durup dururken kavga edebiliyorduk.ama anladıkki uzak olmaktan..2,5yıldır evliyiz ne kavga ne tartışma:nazar:.yani anladıkki uzakta olunca ruh halimizi anlayamıyorduk ..umarım biraraya gelince her sıkıntınız çözüme kavuşur mutlu bir evliliğinz devam eder..
amin insAllah canim sagol

nasil yapicam onu? nasil sert cikcam? hemen tehdit ediliyorum... yumsak oluyorum olmuyor sert cikmadim hicbir zaman ne yappicam bilmiyorum..

ATTRANTE yorumunda dediği gibi.. Eşine zayif yönlerini gösterme. Örneğin kavga aninda sana git,bosaniriz dediğinde ya tamam sustum diye sinme ya da hemen özür dileme...

Sana bitti mi dedi... Git mi dedi... "Ben seni seviyorum ve birlikte olmak istiyorum ama sen gitmek ve boşanmak istersen seni zorla tutamam.. Ailem bana kizgin olabilir ama bugün gitsem yine kucak acarlar.... sana mahkummusum gibi değil esinmisim gibi davran. Bu yüzden bu laflari soyluyorsan ya uygula ya da boşa maval okuma çünkü sıkıldim ayni hikayeyi duymaktan" de... Buna kimse tamam demez emin ol... Çünkü sevdiğini ve istediğini basta soyledin.. Korkma gider diye gitmez... o korksun seni kaybederim diye

Ayrıca mesafe sorununuz kalksin ortadan biraraya gelin yine böyle olursa dediğim gibi net olun.. Azicik sabredin ama orada üstune geliyordur annesi babası size karsi dolduruyordur...

ATTRANTE yorumunda dediği gibi.. Eşine zayif yönlerini gösterme. Örneğin kavga aninda sana git,bosaniriz dediğinde ya tamam sustum diye sinme ya da hemen özür dileme...

Sana bitti mi dedi... Git mi dedi... "Ben seni seviyorum ve birlikte olmak istiyorum ama sen gitmek ve boşanmak istersen seni zorla tutamam.. Ailem bana kizgin olabilir ama bugün gitsem yine kucak acarlar.... sana mahkummusum gibi değil esinmisim gibi davran. Bu yüzden bu laflari soyluyorsan ya uygula ya da boşa maval okuma çünkü sıkıldim ayni hikayeyi duymaktan" de... Buna kimse tamam demez emin ol... Çünkü sevdiğini ve istediğini basta soyledin.. Korkma gider diye gitmez... o korksun seni kaybederim diye

Ayrıca mesafe sorununuz kalksin ortadan biraraya gelin yine böyle olursa dediğim gibi net olun.. Azicik sabredin ama orada üstune geliyordur annesi babası size karsi dolduruyordur...

yardimlariniz ve ilginiz icin tesekkürler =) söylediklerinizi uygulicam sagolun..
mesafe oldugunda basladi bu sorunlar zaten.. orda iken hicbir sorunumuz yoktu..

yardimlariniz ve ilginiz icin tesekkürler =) söylediklerinizi uygulicam sagolun..
mesafe oldugunda basladi bu sorunlar zaten.. orda iken hicbir sorunumuz yoktu..

O zaman bekleyin bu sorununuz cozulsun mesafe olunca anlaşmak kendini anlatmak zor. Simdilik sabir.. Evinize girince kendine gelir belki:) gelmezse de taktik belli:)

Eşinizin almanyada çevresi varmı. Belki bu yüzden daraldıkça size çatıyordur. Siz Almanya'yı istemiş siniz ona buna isterken ne dediniz de kabul etti. Orada iş şartları geçim daha kolay diyip oraya götürüp çalışmayı bırakıp evde oturuyorsanız bu şekilde olacaksa niye geldik diye düşünüyor olabilir mi?

Eşinizin almanyada çevresi varmı. Belki bu yüzden daraldıkça size çatıyordur. Siz Almanya'yı istemiş siniz ona buna isterken ne dediniz de kabul etti. Orada iş şartları geçim daha kolay diyip oraya götürüp çalışmayı bırakıp evde oturuyorsanız bu şekilde olacaksa niye geldik diye düşünüyor olabilir mi?

esimin almanyada cevresi yok. ben istedik almanyayi cünkü maddi olarak burda cok daha iyi durumlar esimde bunu biliyor 900tl ile nasil gecinicez türkiyede.. borcda bitmez baska biseyde.. ben almanyayi istedim cünkü burda yasamak daha kolay türkiye gibi degil.. burda is sartlari cok daha iyi esimin orda kazandiginin bin katini kazanir o meslekle burda.. esim henüz burda degil isi ben birakmak zorunda kaldim bu onunda tercihidir sadece benim kararim degildir. calismayi birakmadim birakmak zorunda kaldim ve is ariyorum calismakla ilgili herhangi bir sorunumuz yok ben istiyorum zaten calismayi.

Yuvanı kurtarsanda bunlar hep devam edecek ilerde birde cocugun olursa daha cok yipranacaksin. Seni bir cırpıda silen adamın daha peşnden koşma. Anlattığın gibi yapıcı biriysen hep alttan alıp iyi niyetli davrandıysan bunları hakediyormuyum diye otur bir düşün. Ailenin peşinden koş ondan sana yar olmaz

Back