evliligim ve sorunlarim..

sevgiyok

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
97
25
13
34
ben severek hatta ' kacarak ' evlendim. Ailemi Annemi Babami onun icin karsima aldim boynunu yere eydim. deydimi?
henuz 6 aylik evliyim. ilk baslarda hersey cok guzel gidiyordu kayinvalidem kayinbabam ben esim gecinip gidiyorduk. zaman gectikce ben almanyaya tasinmak istedim bunu esime soyledim once kabul etmedi olmaz dedi sonra ikna oldu tamam dedi. basladim islemleri yapmaya almanyaya geldim is buldum calismaya basladim bir sebebten dolayi isten ayrilmak zorunda kaldim. iste o gun basladi esim degismeye. is bul calis hep sen hatalisin sen kotusun ben herseyi yaptim senin icin sen anca yat yuvani onemseme hep boyleydin almanya seni cok degistirdi demeye basladi.Ben zaten almanyada dogup büyüyüyen biriyim almanyaya sonradan gelen biri degilimki almanya beni neden degistirsin?? cok ilgisizlesmisim türkiyedeki gibi degilmisim.. uzuldum sesimi cikarmadim ne dese tamam dedim kizdi bagirdi cagirdi sustum. hata bende olmadigi zamanlar bile hata bendeymis gibi ozur diledim cunku ben esimi seviyordum.. ya sevdim ben onu cok sevdim ama artik hakaretlerine bana davranislarina kucuk gormelerine dayanamiyorum.. insan esine küfür edermi? kizar bagrir tartisilir anlarim her evlilikte olan seylerdir bunlar ama benim yaptiklarimi görmedikce deliye dönüyorum...aylardir ondan uzagim onu özluyorum ama o beni hic özlemiyor sanirim... düsüncesiz biri degil aslinda süprizler yapar benimle ilgilenir ama sinirlendiginde sözlerinin SINIRI yoktur buda beni cok yipratti..

bir arkadasima bu durumu anlattigimda bana demekki hersey almanya icinmis seni sevmiyormus, sana degil sevdasi almanyaymis dedi... ama almanyada benim istegimdi..
kafam karisti gönlüm inancim güvenim hersey yiprandi..
Bosanma lafini agzina almayan esim bosanmakla beni tehdit eder oldu.. dul kalmaktan korkmuyormusun hic kendine ceki düzen ver artik demeye basladi.. oysa ben ayriligin a sini duysam oturur aglarim.. o agzina sakiz etti bosanmayi..

ben gayet mütevazi bir ailede büyüdüm.. Koca ne demektir cok iyi bilirim sinirlarimi bilirim. nasil konusmam gerektigini bilirim. etrafimda gayet saygili iyi bir kiz diye söz ederler benden.. ben nerde yanlis yaptim nerde hata ettim..? neden evliligim simdi bu durumda? hata bende yada onda bunun bi önemi yok bitmek üzere olan evliligimi nasil kurtarabilirim..? sanki almanya beni degil onu degistircekmis gibi hisediyorum.. buraya geldiginde benden uzaklasacak önemsemicekmis gibi...
ben esimi seviyorum...

Maalesef ki aşk kalıcı bir duygu değil hatan burda
Ailene sırtını dönmekle hiç de doğru bir iş yapmamışsın
Şimdi senin yalnız olduğunu biliyor ve istediği gibi oynuyor
Ailenle barışmaya bak, belli ki çok uzun süreli olmayacak bu evlilik

ailemle baristim.. kacmamda aileminde ne kadar payida olsaonlari üzdügüm icin cok pismanim..
yalnizim evet ne aileme nede bir baskasina bu durumdan bahsedemiyorum..
ben ömrümü onunla gecirmek istemistim.... evliligim bitsin istemiyorum..

Sakın evliliğini kurtarmak için çocuk düşünme. Nasıl kurtarırım diye düşünürken bi bakmışsın hopp kucağında bir çocuk ve yine aynı durumdasın.

Ailenle barıştıysan biraz rest çek eşine. Sen altyan aldıkça tepene çıkmış. Ne yaşandığını bilemeyiz tabi ama hakaretler ve küfürler hiç hoş değil.

Sen simdi o adama kactin ya, hakliyken bile cikip karsisina sen ozur diliyosun ya, sevdigini deger verdigini hissettirip bi taraflarini kaldiriyosun ya bu adam o yuzden kendini bi b.k saniyor. İsin ozu bu...
Bosanmayla tehdit ediyor adama bak.
Lutfen sen de kendine gel, bu kadar kendini ezdirme, taviz verme. Bi adam icin bu kadar ezilip buzulme.

Sakın evliliğini kurtarmak için çocuk düşünme. Nasıl kurtarırım diye düşünürken bi bakmışsın hopp kucağında bir çocuk ve yine aynı durumdasın.

Ailenle barıştıysan biraz rest çek eşine. Sen altyan aldıkça tepene çıkmış. Ne yaşandığını bilemeyiz tabi ama hakaretler ve küfürler hiç hoş değil.

dayanilmasi en zor sey küfür ve hakaretleri zaten... umarim bazi seyler degisir.
cocuk istemiyorum en az iki sene cocuk düsünmüyorum.. ben garip büyüdüm benim yavrumda garip büyüsün istemiyorum..

Ahh ahh? Sen bu cocukla nerde tanistin? Neden aileni dinlemedin? Senin de güzel dugunun olsaydi. Maalesef bazi erkekler ailesini dinlemeyen, onca yillik ailelerini kendileri icin cigneyen insanlara değer vermiyorlar bana göre. Çünkü ailesini dinlemedi beni de dinlemez ya da zaten ailesi yaninda degil istediğim kadar eziyet edeyim, geri de donemez diye dusunuyorlar.
Böyle bir adamla cok zor. Allah yardimcin olsun.
peki senin ve eşinin yaşı kaç?

Sen simdi o adama kactin ya, hakliyken bile cikip karsisina sen ozur diliyosun ya, sevdigini deger verdigini hissettirip bi taraflarini kaldiriyosun ya bu adam o yuzden kendini bi b.k saniyor. İsin ozu bu...
Bosanmayla tehdit ediyor adama bak.
Lutfen sen de kendine gel, bu kadar kendini ezdirme, taviz verme. Bi adam icin bu kadar ezilip buzulme.

ben bir adam icin degil sevgim ve yuvam icin alttan aliyorum.. ama dayanamyorum artik cook yoruldum.. kendi hayatimi kurabilecek kadar egitimli biriyim istesem yaparim. ama ben esimi seviyorum onsuz hayat istemiyorum.. bastan yaptim ben hatayi bastan..

6 ayda neler olmuş ya

Eşiniz çalışmıyor mu ? Neden eşinizden uzaktasınız ?

İşten çıktınız diye mi çıktı tüm sorunlar ?

Eşiniz de almanya da yaşamış mı daha önce ?

Nasıl tanıştınız da kaçtınız çok merak ettim

ailemle baristim.. kacmamda aileminde ne kadar payida olsaonlari üzdügüm icin cok pismanim..
yalnizim evet ne aileme nede bir baskasina bu durumdan bahsedemiyorum..
ben ömrümü onunla gecirmek istemistim.... evliligim bitsin istemiyorum..

Ailesi dolduruyor olabilir mi? Tekrar dönmek gibi tehditler de savuruyor mu?

ben bir adam icin degil sevgim ve yuvam icin alttan aliyorum.. ama dayanamyorum artik cook yoruldum.. kendi hayatimi kurabilecek kadar egitimli biriyim istesem yaparim. ama ben esimi seviyorum onsuz hayat istemiyorum.. bastan yaptim ben hatayi bastan..
E tamam bastan hata yaptin diyelim, bu hatayi sonuna kadar surdurecek misin ya da ahlanip vahlanacak misin? Ben de seviyorum esimi, bicok kisi seviyor ama bu kadar bulunmaz hint kumasi gibi davranmayalim su adamlara. Yuvam icin evliligim icin ben de her seyi yaparim, ama karsindaki adamin kaybetme korkusu yoksa ne kadar mucadele etsen bos...

haklisin ailemi üzdügüm icin belkide.. annem hakliydi.. ama baristik ailemle..

Hic kimse icin ailenin birakmamalisin kimse bunu yapmamali herkes gün gelir el olur hatta aşkın kocan sevgilin herkes sırtından vurur döner gider herşeyi unutup ama ailen hep sana kalandir...

Son düzenleme:
Ahh ahh? Sen bu cocukla nerde tanistin? Neden aileni dinlemedin? Senin de güzel dugunun olsaydi. Maalesef bazi erkekler ailesini dinlemeyen, onca yillik ailelerini kendileri icin cigneyen insanlara değer vermiyorlar bana göre. Çünkü ailesini dinlemedi beni de dinlemez ya da zaten ailesi yaninda degil istediğim kadar eziyet edeyim, geri de donemez diye dusunuyorlar.
Böyle bir adamla cok zor. Allah yardimcin olsun.
peki senin ve eşinin yaşı kaç?

türkiyede tanismistim. aileme söyledim karsi ciktilar mantikli düsünmeden duygularimla hareket ettim sonuc bu...
dügün? gelinlik? bunlari ben almanyada birakip gittim..
evlenmeden böyle degildi hatalarimi kabul eder güzelce dinlerdi beni simdi cok degisti.. ben suan ailemle ayni sehirde yasiyorum. o düsünceleri yakistiramiyorum esime...
böyle bi adamla cok zor evet dua edin...
ben 22 esim 25 yasinda

E tamam bastan hata yaptin diyelim, bu hatayi sonuna kadar surdurecek misin ya da ahlanip vahlanacak misin? Ben de seviyorum esimi, bicok kisi seviyor ama bu kadar bulunmaz hint kumasi gibi davranmayalim su adamlara. Yuvam icin evliligim icin ben de her seyi yaparim, ama karsindaki adamin kaybetme korkusu yoksa ne kadar mucadele etsen bos...

kaybetme korkusu yok malesef bunu fark ettim artik.. umrunda degil sanki gitsemde gelsemde umrunda degil..

uzakmısınız şuan birbirinizden.anlamayadım onu.eğer uzaksanız belki mesefanin verdiği bi durumdur bu

Back