- 11 Aralık 2018
- 39.728
- 246.244
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
Bunun karmaşık olan tarafı ne anlatır mısınız? Düz düşünmüyoruz da ne düşünüyoruz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cinsellige bakışımız farklı sanırım ya da benim bakışımda problem var psikoloğa gidelim dedim sorun sen de diyor zatenSizin cinselliğe bakış açınız çok problemli. Ve eşinizle asla uyuşmuyor. Zorla yapsanız da nereye kadar sürecek? Eninde sonunda bitecek gibi görünüyor evliliğiniz.
Bu arada bir kere vücut çorabı giyin, özgüven bombası olursunuz emin olun, paçalarınızdan akar. Öyle sihirli bir şey sjsjjsjs
Kolay bir süreç olmadı benim icin doğum ve sonrası çocuğum da kolay bir bebek değilAma çocuk da 40 günlük bebek değil ki. Bahane ediyor olabilir misiniz biraz artık? Adamın sözleri çok kırıcı orası kabul ama böyle şeyler talep etmesi gayet normal
Rol yapmak istemiyorsanız boşanın madem. Adamın aldatmasını da engelleyin kendiniz de istediğiniz gibi yaşayın.
Siz istiyorsunuz ki aynı evde kalalım, yiyelim içelim ama sevişmeyelim.
Ev arkadaşı gibi.
Bu bi yere kadar devam eder. Sonrası maalesef aldatmaya kadar gider. Bu sefer gene adam suçlu olur
Kendime bakmaya başladım o kadar onun dışında eşim sağolsun cok destek oluyor sözleri ile :/Peki ruhsal durumun düzelmesi için çaba gösteriyor musunuz?
Evet tam olarak öyleAdam zaten suçlu başta gotik ruhuna sahip libidosuda yüksek bir insanla evlenecekti
Hem farklı tarzı olan bir insanla evleneyim klasik aile yapısında bir evliliğim olsun hemde yatak odasında gotik bir sevgilim olsun istiyor.
Vovvvvv
Hepimizin klasik aile yapısında evliliklerimiz var ama yatak odasında haminne değiliz. İnsanın sosyal aşamıyla cinselliği birbirine endeksli şeyler değil ki.Adam zaten suçlu başta gotik ruhuna sahip libidosuda yüksek bir insanla evlenecekti
Hem farklı tarzı olan bir insanla evleneyim klasik aile yapısında bir evliliğim olsun hemde yatak odasında gotik bir sevgilim olsun istiyor.