Evliliğim tehlikede ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bir kere vücut çorabı giyin, özgüven bombası olursunuz emin olun, paçalarınızdan akar. Öyle sihirli bir şey sjsjjsjs :KK53:

Gerçekten tam bir gizli silah. Adamdaki performans artışı da cabası. Baktım işler sıkıcı gitmeye başlıyor, derhal vücut çorabı yardıma yetişiyor 😂

Rol yapmak istemiyorsanız boşanın madem. Adamın aldatmasını da engelleyin kendiniz de istediğiniz gibi yaşayın.
Siz istiyorsunuz ki aynı evde kalalım, yiyelim içelim ama sevişmeyelim.
Ev arkadaşı gibi.
Bu bi yere kadar devam eder. Sonrası maalesef aldatmaya kadar gider. Bu sefer gene adam suçlu olur

Adam zaten suçlu başta gotik ruhuna sahip libidosuda yüksek bir insanla evlenecekti
Hem farklı tarzı olan bir insanla evleneyim klasik aile yapısında bir evliliğim olsun hemde yatak odasında gotik bir sevgilim olsun istiyor.

Adam zaten suçlu başta gotik ruhuna sahip libidosuda yüksek bir insanla evlenecekti
Hem farklı tarzı olan bir insanla evleneyim klasik aile yapısında bir evliliğim olsun hemde yatak odasında gotik bir sevgilim olsun istiyor.
Hepimizin klasik aile yapısında evliliklerimiz var ama yatak odasında haminne değiliz. İnsanın sosyal aşamıyla cinselliği birbirine endeksli şeyler değil ki.

Eşinizin üslubu çok çirkin sevgili konu sahibi. Bunu dışarıda bırakırsak, kadınlarda cinsellikten keyif almak daha çok psikolojik bir durum olduğu için, cinsellik öncesi hazırlanmak, süslenmek ve partnerden beğeni görmek, kadının orgazm sürecini kolaylaştıran bir etkendir. Yani eşiniz için değil de kendiniz için denemek isterseniz, zamanla olumlu sonuçlar alacağınızı düşünüyorum. Eşinizin söylemleri konusunda ne diyeceğimi bilemedim açıkçası, sizin hissettiğiniz kırgınlık tamir olur mu bilmiyorum çünkü çok büyük terbiyesizlik etmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X