- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
-
Her şeyden emin olmak için ben insanlara sorular soruyorum size batan şey ne anlamadım? Tanımadığınız insanlar hakkında böyle konuşarak siz çok medeni bir hareket ediyormuşsunuz gibi kalkıp bana bir de akıl vermeyin cahil cahil konuşmayın ki ben burada zaten başına bu tarz olaylar gelmiş insanlardan fikir almak için yazıyorum sizin gibilerden değilAy canimmm, tabi ki dayak, küfür ve tehditden bosanlimazzzzzzz, sacmalama beybisiiiiiiii. Gülll gibi yuvaaa,güllll gibi kosicin varrrrr. Beyin error
sen de haklısın.Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum
senden yaptıkları için özür diledi mi, söz verdi mi?Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum
Anlamıyorsunuz sanırım ben orda beni dövdüğü için seviyorum demedim ben onu eş olarak gördüm eş olarak sevdim demek istedim ama o şuan böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım demek istedim. Şu ikisini ayırıp yorumlar yaparsanız daha üsluplu olur.Gulu seven dikenine katlanir
Boyle bir adami hala sevebiliyorsan dayaklarinada katlanacaksin. Cidden sizi adam yerine bile koymayan birini nasil sevebiliyorsunuz ?
senden yaptıkları için özür diledi mi, söz verdi mi?
yok.
muhtemelen seninki zorlama iyi niyet.
Her şeyden emin olmak için ben insanlara sorular soruyorum size batan şey ne anlamadım? Tanımadığınız insanlar hakkında böyle konuşarak siz çok medeni bir hareket ediyormuşsunuz gibi kalkıp bana bir de akıl vermeyin cahil cahil konuşmayın ki ben burada zaten başına bu tarz olaylar gelmiş insanlardan fikir almak için yazıyorum sizin gibilerden değil
Ayrıca belirteyim.Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum
Evet öyle maalesef ki istatistikler doğru.. bu yazıyı ben dün yazdım ve olaylar bir kaç gün öncesinde oldu ama olduktan sonra eşim bana şuan çok ama çok iyi davranıyor hissetti sanırım bir şeyler olacağını normalde bu akşam gidecektim ama beni sürekli arıyor ve çok iyi davranıyor. Her şeyi bu kadar iyiyken bu akşam çıkıp gitmeli miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyip bir hatasını daha görüp sessizce mi gitmeliyim kimseye söylemeden. Çünkü o şuan bu kadar iyiyken gidersem bana iyi davrandığını kullanacak. Bazı çevrem de biraz daha bekle zaten yine bir hata yapacaktır diyor bende emin olamıyorum
Ayrıca belirteyim.
Değişseydi babam degişirdi.
Kısa ve net.
De-ğiş-mi-yor-lar.
Annemi dövdüğü zaman 1 hafta boyunca yaşadıgı pişmanlıktan (!) ötürü bizlere iyi davranır, ne dersek yapar. 1 hafta sonra yine aynı düzen devam ederdi.
Annem boşanamadı.
Başaramadı yani.
Ama büyüyünce dedim ki ''Keşke çekmeseydin anne, hem kendine, hem bize çektirdin.''
daha çocuk yokken gidemeyen sen, çocuk olunca hiç gidemezsin.İyi davranıyordan kastım zaten özür dilemeyi de kapsıyor. Tabiki her hatasından sonra özür diliyor yalvarıyor ama işte bende sizler gibi düşündüğüm acaba bu durumu çekmeli miyim çekmemeli miyim dediğim için soruyorum buraya.
Maalesef şiddete meyilli insanlar çocuklarını da dövüyor, özellikle kız çocuklarını, annen gibi olma diye dayak yiyen çocuklar var, anneleri adamlara göre ne yapıyorsa artık, nesini beğenmiyorlarsa ?az önce ana medyada bir haber okudum,
adamla kadın 6 yıllık evli, 6 yılda en büyüğü 5 en küçüğü 1 yaşında 4 çocukları olmuş, adam hem kadını hem çocukları dövüyor, 1 yaşındakinin ellerinde sigara söndürünce kadın artık dayanamayıp şikayetçi olmuş...
ille bu noktaya mı gelmek gerek?
ben seviyorum diyen kadınlara değil de o ortamda doğan/doğacak çocuklara üzülüyorum
öpmeye kıyamadığımız ellere vuran, sigara söndüren adamlarla evlenip bi de seviyorum diye çocuk yapıyorlar ya, dayanamıyorum işte buna, yoksa banane...
Öncelikle konuşma şeklini bi düzelt uslübunu bil hadsiz.Ben zaten aklımı toparlayabileceğim bir halde olsam buraya yazıp sormam araştırmam hangi kararı vereceksem vereyim dimdik ayakta durabilmek için insanların fikirlerini alıyorum. Senin veya başkasının dalga geçebileceği bir mesele değil, ateş düştüğü yeri yakar. Dalga geçmeden önce otur bir saniye düşün benim başıma gelse ne olur diye. Bekarken veya birini sevmemişken bende böyle havadan atıp boşanırım çıkar giderim derdim, şuan zaten bir çare arayışında olduğum için yazıp soruyorum. Bir yandan 20 yaşındayım ve bu yaşta dul kadın muamelesi görmeyi kaldırabilir miyim diye düşünürken diğer yandan ne çekiyorsun bu insanı düşüncelerinin ikilemindeyim. Eşi sevmek ya da sevmemek değil sadece sorun. Birlikte olup bu sorunu birlikte aşabilir miyiz aşamaz mıyız ikilemindeyim. Bazıları bana yeni evliyken böyle sorunlar olur sonradan oturur dediği için böyle hala düşünceler içindeyim. Bu yüzden insanların fikirlerini alıyorum. Dediğim gibi sadece fikir alıyorum. Sen insan gibi fikir vermeyeceksen dalga da geçmeyeceksin kendin muhteşem bir şey yapıyormuş gibi bir de başkalarına bu şekilde ithamlarda bulunmayacaksın.
Emin misiniz!!!o da beni seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?