Evliliğim nereye gitmeli bilmiyorum...

Ay canimmm, tabi ki dayak, küfür ve tehditden bosanlimazzzzzzz, sacmalama beybisiiiiiiii. Gülll gibi yuvaaa,güllll gibi kosicin varrrrr. Beyin error
Her şeyden emin olmak için ben insanlara sorular soruyorum size batan şey ne anlamadım? Tanımadığınız insanlar hakkında böyle konuşarak siz çok medeni bir hareket ediyormuşsunuz gibi kalkıp bana bir de akıl vermeyin cahil cahil konuşmayın ki ben burada zaten başına bu tarz olaylar gelmiş insanlardan fikir almak için yazıyorum sizin gibilerden değil

Gulu seven dikenine katlanir
Boyle bir adami hala sevebiliyorsan dayaklarinada katlanacaksin. Cidden sizi adam yerine bile koymayan birini nasil sevebiliyorsunuz ?

sen de haklısın.
ailenin ne dediği önemli değil ama çevre çooook mühim.

anne baban senden tecrübeli ve 20-30 yıllık evli. onlar evlilik konusunda da çevre konusunda da daha bilgililer. ve şu anda aklından geçen her şeyi onlar senden daha iyi biliyor.

yani senin çevre veya düşüncelerim dediğin şey cahillik, tecrübesizlik.

kocana da güvenme. hangi insan 3 günde değişir? sadece rol yapan insan.

gideceğini anladı ve iyi davranıyorsa geçici. hamile kaldığın gün aslına dönecektir, emin ol.

senden yaptıkları için özür diledi mi, söz verdi mi?

yok.

muhtemelen seninki zorlama iyi niyet.

Gulu seven dikenine katlanir
Boyle bir adami hala sevebiliyorsan dayaklarinada katlanacaksin. Cidden sizi adam yerine bile koymayan birini nasil sevebiliyorsunuz ?
Anlamıyorsunuz sanırım ben orda beni dövdüğü için seviyorum demedim ben onu eş olarak gördüm eş olarak sevdim demek istedim ama o şuan böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım demek istedim. Şu ikisini ayırıp yorumlar yaparsanız daha üsluplu olur.

senden yaptıkları için özür diledi mi, söz verdi mi?

yok.

muhtemelen seninki zorlama iyi niyet.

İyi davranıyordan kastım zaten özür dilemeyi de kapsıyor. Tabiki her hatasından sonra özür diliyor yalvarıyor ama işte bende sizler gibi düşündüğüm acaba bu durumu çekmeli miyim çekmemeli miyim dediğim için soruyorum buraya.

Bana böyle ters ters konusmanin hic bir faydasi yok canim, kiblerim olmadi kendimde kiblenirim. Oluurr biter, git kocana konus böyle, indirsin samari agzina. Sonra da ama seviyorummmmmm yiaahhhhhh de.

Ayrıca belirteyim.
Değişseydi babam degişirdi.
Kısa ve net.
De-ğiş-mi-yor-lar.
Annemi dövdüğü zaman 1 hafta boyunca yaşadıgı pişmanlıktan (!) ötürü bizlere iyi davranır, ne dersek yapar. 1 hafta sonra yine aynı düzen devam ederdi.
Annem boşanamadı.
Başaramadı yani.
Ama büyüyünce dedim ki ''Keşke çekmeseydin anne, hem kendine, hem bize çektirdin.''

eşim beni seviyor ben eşimi seviyorum ????? peynir ekmek yemiş beyinlerle doldu bu hayatlar heyhaaaaaaaat

tepkili yorum yazmadığım için cevapta alamadım ama okudugunu ve anladığını umut ediyorum.
ein sana iyi davranmaya başlayınca ne oluyor? herşey yaşanmamış gibimi davranıyorsun sende?
konuşmuyormusunuz hiç.
aynı davranışları tekrarlarmamanı isterim de bari, evde eşin nasıl daranırsa ona uygun yaşıyormuşsun gibi algılıyorum uan seni. bu kadar pasif olmamakla başlayabilirsin bence.
ailesiyle ilgili durumdada belkide kimseyle konuşmadan kafana gereksiz herşeyi takıp ailene anlatıp olayları iyice çıkmaza soktun.
eşinin öküzlük seviyesine varan davranışlarını hiçbirşey haklı çıkarmaz ama senin de bir iletişim sorunun var sanırım.
biraz knuşmaya çalışmalısın bence (eger tekrar denemek istiyorsan, denemeye değer buluyorsan)

Doğru tespit, şiddet gören, hakaret küfür işiten ya da kocasının kumar ve alkol vb bağımlılığından muzdarip kadınlar kendileri ve evlilikleri için ne karar verirler bilmiyorum, o onların özelidir lakin eli vurmaya, ağzı küfüre alışmış, tehdit eden adamlar değişmez, kumarbaz kumarından vazgeçmez, alkolik olan içmekten vazgeçmez.

Bunu yaşamaya devam ederim diyen adamı böyle kabul eder, çekemem diyen ayrılır.
Ben çekemem, köpeğime bile vurmaya kıyamazken bana bir tokat atılsa 30 seneye yakın birlikteliğimi 1 tokat için bitiririm, bir kadın yokluk dahil herşeye göğüs gerer, yeri gelir her kavgada kırılır kırgınlıklarının dahi üstünü örter onarır kaldığı yerden devam eder ama şiddet, yok kaldıramam, içimdeki herşey ölür.

az önce ana medyada bir haber okudum,
adamla kadın 6 yıllık evli, 6 yılda en büyüğü 5 en küçüğü 1 yaşında 4 çocukları olmuş, adam hem kadını hem çocukları dövüyor, 1 yaşındakinin ellerinde sigara söndürünce kadın artık dayanamayıp şikayetçi olmuş...
ille bu noktaya mı gelmek gerek?
ben seviyorum diyen kadınlara değil de o ortamda doğan/doğacak çocuklara üzülüyorum
öpmeye kıyamadığımız ellere vuran, sigara söndüren adamlarla evlenip bi de seviyorum diye çocuk yapıyorlar ya, dayanamıyorum işte buna, yoksa banane...

daha çocuk yokken gidemeyen sen, çocuk olunca hiç gidemezsin.
oturur çile çekmeye devam edersin.

asıl korkutucu olan kocanın dengesiz halleri. anormal bir insanla normal bir evlilik ihtimali yok. yapacağın katlanmak olur sadece.

Maalesef şiddete meyilli insanlar çocuklarını da dövüyor, özellikle kız çocuklarını, annen gibi olma diye dayak yiyen çocuklar var, anneleri adamlara göre ne yapıyorsa artık, nesini beğenmiyorlarsa ?
Her evlilikte anlaşmazlıklar olabilir, tartışmalar yaşanabilir ama şiddet başka birşey ve sonu yok, şiddet gören kadınların böyle bir ortamda çocuk yetiştirmeye hakları yok, çocuklara bunu yaşatamaz kimse, ömür boyu o travmayla yaşamak zorunda bırakıyorlar evlatlarını ve acı olan şiddetle büyüyen çocukların bir kısmı bunu normal kabul etmeye başlıyor, yapmışımdır birşey dayak yemişimdir diyor ve aynı şeyleri eşinin evinde de yaşamaya razı geliyor.

Öncelikle konuşma şeklini bi düzelt uslübunu bil hadsiz.
Ben ne itham da bulunmuşum ya
sana yorumumu söylim o Zaman bence siz var ya birbirinize tam olmuşsunuz şikayet etme bence.yaşın daha küçük biraz olgunlaş öyle karar verirsin.

K Karelikagit12 dul damgası nedir ya hangi yüzyıldayız? Ailen arkanda değilmi ben mi yanlış okudum. Ailen yanında ise bi saniye durma düşünme. Bi sürü boşanan var ya

Adam küfretmiş, vurmuş, tehdit etmiş ama seni seviyor öyle mi

sevmekten, sevilmekten anladığınız nedir

Adam sizi dövüyor,ailenize de size de her fırsatta sövüyor,siz eşimi seviyorum diyorsunuz..Pess..
Ben de yıllarca sizin tabirinizle DUL damgalı olarak yaşadım,hayatıma gayet normal devam ettim.Alelam ne der diye ömrünüzü çürütmeyin,siz zararlı çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…