Ben zaten aklımı toparlayabileceğim bir halde olsam buraya yazıp sormam araştırmam hangi kararı vereceksem vereyim dimdik ayakta durabilmek için insanların fikirlerini alıyorum. Senin veya başkasının dalga geçebileceği bir mesele değil, ateş düştüğü yeri yakar. Dalga geçmeden önce otur bir saniye düşün benim başıma gelse ne olur diye. Bekarken veya birini sevmemişken bende böyle havadan atıp boşanırım çıkar giderim derdim, şuan zaten bir çare arayışında olduğum için yazıp soruyorum. Bir yandan 20 yaşındayım ve bu yaşta dul kadın muamelesi görmeyi kaldırabilir miyim diye düşünürken diğer yandan ne çekiyorsun bu insanı düşüncelerinin ikilemindeyim. Eşi sevmek ya da sevmemek değil sadece sorun. Birlikte olup bu sorunu birlikte aşabilir miyiz aşamaz mıyız ikilemindeyim. Bazıları bana yeni evliyken böyle sorunlar olur sonradan oturur dediği için böyle hala düşünceler içindeyim. Bu yüzden insanların fikirlerini alıyorum. Dediğim gibi sadece fikir alıyorum. Sen insan gibi fikir vermeyeceksen dalga da geçmeyeceksin kendin muhteşem bir şey yapıyormuş gibi bir de başkalarına bu şekilde ithamlarda bulunmayacaksın.