- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Karelikagit12
-
benim eşim hiç küfretmez, vurmaz.Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..
Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..
dalga geçilecek bir şey göremiyorum. Beni dövsede küfretsede seviyorum demedim, eşimi seviyorum ama böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda dedim bu ikisini ayırt edip cevap verseniz daha mantıklı şeyler olurbenim eşim hiç küfretmez, vurmaz.
sevilmiyorum demek ki.
hadi ben burada 3-5 cümleyle seni anlayamadım.Ben burada
dalga geçilecek bir şey göremiyorum. Beni dövsede küfretsede seviyorum demedim, eşimi seviyorum ama böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda dedim bu ikisini ayırt edip cevap verseniz daha mantıklı şeyler olur
Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor
ortada ailene tehdit, küfür, hakaret, eve almama var.sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor. tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
Kolay kolay boşan ya da ayrıl diye yorum yapmam ama hem şiddet hem küfür her şey var. Böyle bir evliligi sürdürüp kendini degersizlestirme lütfen. Ailen de arkanda işte ne güzel. Hayat çok kısa neden böyle bir muamele goresin kiSürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor
E iyi o zaman aynen devam et. Arada gitde kaynanada 2 tokat çaksın onuda sev. Hadi sen seviyorsunda sevildigini düşünmek nedir artık yaaaeşimi seviyorum o da beni seviyor
Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?