• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim nereye gitmeli bilmiyorum...

Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..
benim eşim hiç küfretmez, vurmaz.

sevilmiyorum demek ki.

:(

Zaten evliliğimizin ilk zamanlarında tartışmalar olduğunda karşılıklıydı hani bende ona tartışırken karşılık veriyordum ama bir zaman sonra ben korktum kendimi geri çektim bu sefer de başka sebepler oldu başka şeylerden bana böyle davranmaya başladı sustuğum halde yaptığı da oldu. Bilemiyorum bu sebeplerden boşanılır mı yuva kolay kurulmuyor ama böyle de devam etmiyor tabi..

karar ver korkuyormusun seviyormusun?

Bence bosanmayin evde oturun. Ne güzel küfür kıyamet şiddet. Ama ona rağmen inanılmaz bir aşk var. ..

Ben burada
benim eşim hiç küfretmez, vurmaz.

sevilmiyorum demek ki.

:KK43:
dalga geçilecek bir şey göremiyorum. Beni dövsede küfretsede seviyorum demedim, eşimi seviyorum ama böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda dedim bu ikisini ayırt edip cevap verseniz daha mantıklı şeyler olur

Ben burada

dalga geçilecek bir şey göremiyorum. Beni dövsede küfretsede seviyorum demedim, eşimi seviyorum ama böyle şeyler yaşıyorum son zamanlarda dedim bu ikisini ayırt edip cevap verseniz daha mantıklı şeyler olur
hadi ben burada 3-5 cümleyle seni anlayamadım.

öz be öz ailen bırak gel diyor. onlar yuvanı yıkmak mı istiyor yoksa seni yuva sandığın cendereden kurtarmak mı?

Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor

Allahtan sürekli şiddet görmüyormuşsunuz. 'Sürekli' olması daha ne olmazı gerekiyor acaba??

Ayrıca önemli olan aranız iyiylen nasıl davrandığından çok kötüyken nasıl davrandığı ;)

Adamın ciddi öfke kontrolsuzlugu var..basına bir iş gelmeden kurtulmaya bak

sinirlenince beni bırak aileme bile laflar ediyor. tüm sorunları eşimin ailesi hep benden ve benim ailemden bildi benim ailemi küçük duruma düşürdüler yani gururumuzu çiğnediler ama tek korkum beni daha önce eşim tehdit etti babamdan ve abimden dolayı.. eşim ve benim ailem yani aynı köyden aynı memleketteniz ne yapacaklarını ne konuşacaklarını bilmediğim için de biraz korkularım var ve bunları kendi anneme babama söyleyemiyorum.
ortada ailene tehdit, küfür, hakaret, eve almama var.

ama sen 30 yıllık aileni 7 aylık bir öküze değişiyorsun.

ne kadar hayırlı evlatsın.

Canım benim böyle sevgi olur mu hiç? Saygı görmediğin yerde sevgi nasıl besleyebilirsin? Hala arkadan duran seni destekleyen bir ailen varken ve çoluk cocuk olmadan o aileden ve saçma kurallarından uzaklaş derim.. yoksa bir ömür bu şekilde ve hatta zaman zaman daha kötü bir şekilde yaşayabilirsin! Sen eşimi seviyorum diyorsun ama bellki eşin seni hiç sevmiyo.. adam ailem demiş başka bişey dememiş artık onun ailesi sensin seni benimseyememiş.. itmiş, kakmış, sövmüş, dövmüş.. yapma kendine bunu.. yol yakınken kaç kurtar kendini..

Adam seni zerre sevmiyor öncelikle bunu kabul et. İnsan sevdiğine ne olursa olsun kıyar mı? Yuva diye birsey yok ortada bu kadar insan ve ailen yanılıyor olamaz değil mi?

Bi çocuğun olsa, seni yine dovse..
Yetmez, olur ya..
Çocuğunu da dovse, ama "Çocuğunu seviyoooor." mu diyeceksin, merak ediyorum.

Anam babam el kaldirmamis bana.
Hocam, kocam teşebbüs dahi edemez.
Sakasini da ederim bazen. Şiddetin tek turlusu kabulum; sadece karnimdaki çocuğun hakkıdır beni tekmelemek. Doğunca, o da biter.

Böyle bir kocanın koynuna girmek de dünyadaki en berbat şey olmalı. :( Ben kendimi düşünemiyorum. :/ Yapma kendine bunu. Sevgi bu değil. Evlilik bu değil.

Son düzenleme:
Sürekli şiddet görmüyorum ama ufacık bir istekte bulunsam veya ufak bir sorun olsa beni dövmekle tehdit ediyor ya da direk vuruyor itiyor.. ailem bugün veya yarın beni gelip almak istiyor ama emin olamıyorum sadece sevdiğim için çünkü aramız normalken bana çok iyi davranıyor ama eğer ufacık bi sorun varsa sürekli tehdit edip küfürler ediyor
Kolay kolay boşan ya da ayrıl diye yorum yapmam ama hem şiddet hem küfür her şey var. Böyle bir evliligi sürdürüp kendini degersizlestirme lütfen. Ailen de arkanda işte ne güzel. Hayat çok kısa neden böyle bir muamele goresin ki

Görüyorsun ki Sevmek yetmiyor kimi zamann. Bunun yanında, tipki sofranın tuzu gibi; saygi, sadakat, vefa da gerekiyor
.. ama bunların hicbiri yok. Şimdi söyleyin bana ikizin arasinda sevgi olsa kac yazar ?? Ki bunun adi da sevgiyse.. tartışılır gercekten !

Çok ilginç geldi. Küfür,dayak, ailesinin baskısı ve sana sahip çıkan bir ailen var. Sen yuva kolay kurulmuyor diyorsun. Evet bence de kolay kurulmuyor ama ben bu evliliği sürdürecek bir neden göremiyorum. Sonra kucağında bir bebekle dönersin ki bunu bence yapma. Hele ki evliliğin düzelir diye hiç yapma. Karar senin.

Burda konuların %99una koca deliliği teşhisi koyuyorum diye insanlar kızıyorlar...buyrun burdan yakın.

Adamı sevmemeniz için ne yapması gerekli acaba merak ettim. Dövmüş, küfür etmiş hala svyrm cınımmm ya yazmışsınız. Öldürsün mü?

:KK57: siddet goruyorsun her yonuyle, buna karsi koyman gerekirken sevgi ya da yuva kutsalligi adi altinda gordugun siddeti tolere etmeye calisiyorsun. Etme... Ailenin kiymetini bil, kac kurtar kendini.

Back
X