- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
oncelikle upuzun ve karmakarısık yazımı okuyupta cevap veren heqkese tsk.ederim.ancak yazmaya fırsat bulabildm.telden grdigm icin imlada ve yazmda eksikler oluyor.esim aksam geldi kapıyı actım ne yapsam diye dusunuyordumki birden sarılıverdi sen benim canımsın degerlimsin sevdigimsin cilekesim bitanemsin dedi cok duygulandm bende ona soyledim..kafamdaki kayglarmdanda bahsttm bu evlilk nereye gider diye hala dusunuyomusn dedim. Hayır zaten hic dusunmdm bile sinirle soyldm dikkte bile alma dedi.kontrol edemedgm bir sinirm var buna bir cozum bulmam gerekiyor dedi.gun icinde belki cok yoruluyorsun benden yardm beklyosun ama bende beynen btiyorum ve evmde kfamı dnlemek istyorum dedi.simdilk hersey xolunda umarm boyle devam eder.yorum yapan tum ark.tsk ederm.aldatmayla ilgli bende dusundm tabiki ama bunu hssedrdm snırm olmz dmıyoqum tabi ama sımdı boyle oldugunu dsunmyorum.mutlaka hatalarm var belki kndime bile itiraf edemdgm korkulrm.tavsyekrnz icin tekrar tsk.ler
konu çözüme ulaşmış,inşallah bir daha sorun yaşamazsınız
ben de doğumdan sonra neden cinsel sorunlar yaşanıyor anlamıyorum,kadından dolayı mı oluyor,erkekten dolayı mı acaba:44:
benim kızım tüp bebek belki daha önce de söylemiştim.tüp bebekle zar zor hamile kalıp sonrasında hemen hamile kalıp kürtaj olanları duymuştum.bu korkuyla mıdır bilmem dogumdan 4 ay sonraya kadar eşimle bir şey yaşamadık.sonrası çok zor oldu.ben de hiç istek yoktu.epey devam etti.hatta bir keresinde erotik bir şeyler seyredeyim belki faydası olur dedim.bakamadım bile o dereceydi.
ben normal buluyorum ama daha kolay atlatan vardır belki
hamilelikte korkunu anlayabiliyorum da doğumdan sonra neden o kadar beklediniz:26:
insan birbirinden uzak kaldıkça daha da soğuyor.bence 40 gün ilişki yaşanmasa da eşler birbirine dokunmalılar,yakın olmalılar diye düşünüyorum.biz hiç uzak kalmadık eşimle
hamilelikte korkunu anlayabiliyorum da doğumdan sonra neden o kadar beklediniz:26:
insan birbirinden uzak kaldıkça daha da soğuyor.bence 40 gün ilişki yaşanmasa da eşler birbirine dokunmalılar,yakın olmalılar diye düşünüyorum.biz hiç uzak kalmadık eşimle
Çabucak çözmenize çok sevindim..
Demek ki bundan sonra daha az iş, daha çok enerji, eşe daha çok alaka :))
Hep mutlu olun inşallah
Yaşamayan bilmez derler ya...
İlk gece denildiği zaman gülerdim, onunla mı korkutuyorsunuz kızları diye..
Doğumda nasıl zorlandıysam (ki inatla kolay oldu diyordum) analfissür bile oldum...
4,5 ay geçince ancak başarabildim..
Yakınlaşıyorduk tabii ki, o çook ayrı bir mesele..
Ama bildiğiniz vajinismus olmuş gibiydim...
Kabus gibiydi..
Yavaşça, egzersiz, o bu derken atlattık şükür..
Ama yaşamayan bilemiyor inanın...
ne garipti, ne olmuştu ben de düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum.kadın olmak zor iş
bilemediğim için soruyorum.kadından mı kaynaklanıyor,erkekten mi kaynaklanıyor.muhtemelen karşılıklı bu durum.:26:Çabucak çözmenize çok sevindim..
Demek ki bundan sonra daha az iş, daha çok enerji, eşe daha çok alaka :))
Hep mutlu olun inşallah
Yaşamayan bilmez derler ya...
İlk gece denildiği zaman gülerdim, onunla mı korkutuyorsunuz kızları diye..
Doğumda nasıl zorlandıysam (ki inatla kolay oldu diyordum) analfissür bile oldum...
4,5 ay geçince ancak başarabildim..
Yakınlaşıyorduk tabii ki, o çook ayrı bir mesele..
Ama bildiğiniz vajinismus olmuş gibiydim...
Kabus gibiydi..
Yavaşça, egzersiz, o bu derken atlattık şükür..
Ama yaşamayan bilemiyor inanın...
sezeryandı, eşimin kafasında hep 2 ay dokunulmaz, iyileşmesi lazım gibi bir şey vardı.ondan sonra 4. ayda regl oldum da hemen doktora gidip ria taktırdım da ondan sonra.süt koruyup 9-10 ay regl olmasam süre o kadar uzayacaktı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?