• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim nereye gidiyor bana yardım edin

Bir erkeğin kendisini bu kadar düzgün ifade ettiğini ilk defa gördüm,okudum...herşeyi erkeklerde arayan biz yeri gelip de aynayı kendimize çeviremiyoruz demek ki bunu öğrendim.böyle açık açık kendisini ifade etmiş olması,bir yerde beklentiler dile getirilmiş.bence bundan sonra kendinizi toplayıp eşinizinde dediği gibi arkasında değil yanında olmayı deneyin..gerçekten de evlilikte bize düşen görevler yemek-çocuk-seks değildir,eşiniz arkadaş-dost arıyor.ilgi tarafından aç kalmış eşiniz.iyi ki hiç bir şey söylemeden arkasını dönüp gitmemiş...erkekler eşleri tarafından takdir edilmeyi severler...

konu çözüme ulaşmış,inşallah bir daha sorun yaşamazsınız:nazar::nazar:

ben de doğumdan sonra neden cinsel sorunlar yaşanıyor anlamıyorum,kadından dolayı mı oluyor,erkekten dolayı mı acaba:44:

oncelikle upuzun ve karmakarısık yazımı okuyupta cevap veren heqkese tsk.ederim.ancak yazmaya fırsat bulabildm.telden grdigm icin imlada ve yazmda eksikler oluyor.esim aksam geldi kapıyı actım ne yapsam diye dusunuyordumki birden sarılıverdi sen benim canımsın degerlimsin sevdigimsin cilekesim bitanemsin dedi cok duygulandm bende ona soyledim..kafamdaki kayglarmdanda bahsttm bu evlilk nereye gider diye hala dusunuyomusn dedim. Hayır zaten hic dusunmdm bile sinirle soyldm dikkte bile alma dedi.kontrol edemedgm bir sinirm var buna bir cozum bulmam gerekiyor dedi.gun icinde belki cok yoruluyorsun benden yardm beklyosun ama bende beynen btiyorum ve evmde kfamı dnlemek istyorum dedi.simdilk hersey xolunda umarm boyle devam eder.yorum yapan tum ark.tsk ederm.aldatmayla ilgli bende dusundm tabiki ama bunu hssedrdm snırm olmz dmıyoqum tabi ama sımdı boyle oldugunu dsunmyorum.mutlaka hatalarm var belki kndime bile itiraf edemdgm korkulrm.tavsyekrnz icin tekrar tsk.ler

özür dilerim bu yazınızı yeni gördüm.. çok sevindim durumunuza,sizde kendi açınızdan haklı olabilirsiniz belki ancak eşinizin kıymetini bilin. . . ömür boyu mutlu olun:54:

konu çözüme ulaşmış,inşallah bir daha sorun yaşamazsınız:nazar::nazar:

ben de doğumdan sonra neden cinsel sorunlar yaşanıyor anlamıyorum,kadından dolayı mı oluyor,erkekten dolayı mı acaba:44:

benim kızım tüp bebek belki daha önce de söylemiştim.tüp bebekle zar zor hamile kalıp sonrasında hemen hamile kalıp kürtaj olanları duymuştum.bu korkuyla mıdır bilmem dogumdan 4 ay sonraya kadar eşimle bir şey yaşamadık.sonrası çok zor oldu.ben de hiç istek yoktu.epey devam etti.hatta bir keresinde erotik bir şeyler seyredeyim belki faydası olur dedim.bakamadım bile o dereceydi.

ben normal buluyorum ama daha kolay atlatan vardır belki

Son düzenleme:
benim kızım tüp bebek belki daha önce de söylemiştim.tüp bebekle zar zor hamile kalıp sonrasında hemen hamile kalıp kürtaj olanları duymuştum.bu korkuyla mıdır bilmem dogumdan 4 ay sonraya kadar eşimle bir şey yaşamadık.sonrası çok zor oldu.ben de hiç istek yoktu.epey devam etti.hatta bir keresinde erotik bir şeyler seyredeyim belki faydası olur dedim.bakamadım bile o dereceydi.

ben normal buluyorum ama daha kolay atlatan vardır belki

hamilelikte korkunu anlayabiliyorum da doğumdan sonra neden o kadar beklediniz:26:

insan birbirinden uzak kaldıkça daha da soğuyor.bence 40 gün ilişki yaşanmasa da eşler birbirine dokunmalılar,yakın olmalılar diye düşünüyorum.biz hiç uzak kalmadık eşimle

ben eşini anlayabiliyorum. eşin yemeği, ütüyü dert etmez demişsin. o zaman o gelince herşeyi bırak ve onla ilgilen. ben evdeki işlerimi eşime göre ayarlıyorum o gelince elimi bi yere sürmem. önce sohbet ederiz. konuşuruz vs. sen de öyle dene. çocukların karnı doyduktan sonra evle ilgilenme o evde olunca.

Çabucak çözmenize çok sevindim..
Demek ki bundan sonra daha az iş, daha çok enerji, eşe daha çok alaka :))
Hep mutlu olun inşallah :16:

hamilelikte korkunu anlayabiliyorum da doğumdan sonra neden o kadar beklediniz:26:

insan birbirinden uzak kaldıkça daha da soğuyor.bence 40 gün ilişki yaşanmasa da eşler birbirine dokunmalılar,yakın olmalılar diye düşünüyorum.biz hiç uzak kalmadık eşimle

Yaşamayan bilmez derler ya...
İlk gece denildiği zaman gülerdim, onunla mı korkutuyorsunuz kızları diye..
Doğumda nasıl zorlandıysam (ki inatla kolay oldu diyordum :27: ) analfissür bile oldum...
4,5 ay geçince ancak başarabildim..
Yakınlaşıyorduk tabii ki, o çook ayrı bir mesele..
Ama bildiğiniz vajinismus olmuş gibiydim...
Kabus gibiydi..
Yavaşça, egzersiz, o bu derken atlattık şükür..
Ama yaşamayan bilemiyor inanın...

sezeryandı, eşimin kafasında hep 2 ay dokunulmaz, iyileşmesi lazım gibi bir şey vardı.ondan sonra 4. ayda regl oldum da hemen doktora gidip ria taktırdım da ondan sonra.süt koruyup 9-10 ay regl olmasam süre o kadar uzayacaktı galiba.

Doğumda nasıl zorlandıysam (ki inatla kolay oldu diyordum :27: ) analfissür bile oldum...
Kabus gibiydi..

ne garipti, ne olmuştu ben de düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum.kadın olmak zor iş

ne garipti, ne olmuştu ben de düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum.kadın olmak zor iş

Kesinlikle...
Ki doğumda falan aklıma gelmezdi bunu yaşayacağım...
İnsan başına neler gelebileceğini tahayyül bile edemiyor...

Neyse konuyu dağıtmamak gerek :)))

merhaba,henüz çocugum yok olmasını cok istiyorum ama bir yandan da evli çocuklu arkadaşalrıma bakıyorum ve korkuyorum cinsellik bitiyor kadınlar bakımsızlaşıyor eve kapanıyor bunlara anlam veremiyorum keşke siz biri 3 yasındayken diğerini biraz erteleseydiniz..ben çocugum olsa da bir yasına getirip işime devam edicem ..üniversite mezunu ev hanımları neden var bilmiyorum neden çalışmıyorsunuz ki inanın bir mağazada tezgahtarlık yapanlar bile daha güçlü oluyor yeri geldiğinde kadın için çalışmak önemli çok..erkekler bu cagda çalışan kadınlara imreniyor onları kültürlü sanıyor belki değiller ama öyle algılıyorlar onların yorulduguna inanıyorlar ..
mesela siz evde eminin çok ama çok yoruluyorsunuz yemek iş güç bebekler ama erkeğe sor o tüm gün evde yatıyor diyor ..malesef...
annen ne güzel üst katta bak sana cok yakın biraz büyüt bebeği belki bu psikolojin lohusalıktan...
sonra ne bitirdin bilmiyorum deneyimin var mı bilmem ama bir iş bul sıkı sıkı tutun senin de iş ortamın arkadaşların olsun akşam sohbetlerinde o da seni merak etsin karım kimlerle ne yapıyor diye..güçlü ol yani..sanırım ankaradasın ord aiş bulmak kolay..

neyse cok uzattım evliliğini toparlamaya calış evde de olsan giyin süslen bak kendine eşinle ilgilen bence o kendini terk edilmiş hissediyor,seni bir insaat ustasına yakıştırmasına hiç anlam veremedim orda bayagı saçmalamış umarım gerçek değildir bu düşüncesi..inşaat ustasını hor görmekten değil de bir adam nasıl karısı için bunu düşünür diye şaştım

neyse canınızı sıkmayın bazen bırakın cocukları annene bir yemege sinemaya gidin..eşin lider özelliği tasıyor destek olman lazım yanında davetlere gitmen lazım bence...cinsellik için de artık beklemeyin sen adım at başlat bir an önce böyle cok yanlış..

Konu sahibi umarim hep mutlu olursunuz

Arkadaslar korkmayin cocuktan sonra cinsellik falan bitmiyor
Bitiyorsa zaten o evlilik cocuktan once de sorunlu bir evlilik demektir

Kabus gibiydi..
bilemediğim için soruyorum.kadından mı kaynaklanıyor,erkekten mi kaynaklanıyor.muhtemelen karşılıklı bu durum.:26:
sezeryandı, eşimin kafasında hep 2 ay dokunulmaz, iyileşmesi lazım gibi bir şey vardı.ondan sonra 4. ayda regl oldum da hemen doktora gidip ria taktırdım da ondan sonra.süt koruyup 9-10 ay regl olmasam süre o kadar uzayacaktı galiba.

sebatiye tek korunma yolu ria değil.neden beklediniz ki:44:

Yemin ediyorum şurda konuları okuya okuya geleceğimden korkar oldum!!
Yapmayın Allah aşkına gözünüzü seveyim bizleri de korkutmayın :18:

merhabalar öncelikle üzüldüm.fakat ben de sizin üzüleceğiniz şeyler yazacağım.ev işleri çocukların bakımı derken hem kendinizi hem de eşinizi ihmal ettiğiniz ortada.ama mutlu bir evlilik için önce kendinize bakmalı sonra da eşinizle ilgilenmeli sohbet etmeli her şeyden önce onu sevmelisiniz. güne bira erken başlayın. evi toparlayın güzel bir yemek yapın, güzel giyinin ve makyajınızı yapın.eşiniz gelince güler yüzlü ve sevecen şekilde eşinizle sohbet edin ve bugünden itibaren yok dediğiniz cinselliği başlatın.çünkü evliliğin vazgeçilmezidir.benimde iki çocuğum var biri 4 diğeri 1,5 yaşında.ilk çocuğumda bende aynı sizin gibiydim.en basitinden yemek yapmadığım zamalar o kadar fazlaydıki eşim önemsemiyor sanıyordum ama sonra öğrendim ki hepsini biriktirmiş ve tam boşanıyoruz derken tekrar hamile olduğumu öğrendim.bebeğim evime huzur ve bereket getirdi.bende önceki hatalarımı yapmadım.şimdi çok mutluyum ve üstelik çalışıyorum da.ama eşinize biraz vakit ayırın herşey kendiliğinden düzelecektir.

Yuvayı dişi kuş yapar derler.. Örnek olarak sizin ilişkiniz gösterilebilir.. Erkekler çocuk gibidirler, ilgi isterler ama dozunda!.. Sizde belli ki eşinizi ihmal etmişsiniz, bende olsam alınırdım, herkes aramış sormuş arayan İLK kişinin siz olması gerekirdi..Adam küsse de trip yapsa da haklı.. Aldatıyor felan diyemem, burda hemen aldatmaya götürmeye bayılan insanlar gibi..:20: Eşinizin umrunda olmasaydınız size sorunu açıklamazdı hatta takmazdı bile,umrundasınız ki bişeyler bekliyor sizden.. Oturup düşünün hareketlerinizi biraz çeki düzen verin kendinize.. Çift terapisine gidebilirsiniz mesela, aranızın düzeldiğini anladığınız vakittte kaçamak yapabilirsiniz :34: Değiştiğinizi hissettirin ona

bi erkeğin bu kadar açık bi şekilde kendini dile getirmesi çok zor eşiniz bu noktaya geldiyse sorun büyük demektir
eşiniz sizden ev işi yemek ütü bulaşık beklemiyo sohbet ilgi alaka iletişim değer arkadaşlık dostluk bekliyo bunlar evlilikte olmalı zaten
çoçuk oldu diye yapamıyorum diye bişey olmamalı
eşinin durumu anladığım kadarıyla iyi
evine yardımcı alıyo musun bilmiyorum ama bunu yapabilirsin haftada 1 en azından rahat nefes alırsın kendine zaman ayırırsın
internette araştır bişeyler özellikle onun işiyle yada hobileriyle alakalı şeyler araştır o ne biliyosa sen de en azından fikir sahibi ol
gündemi takip etmeye çalış
cinsellik konusunda da problemlerinizi en kısa zamanda halletmeniz gerekmekte diye düşünüyorum

benim evlilikteki en büyük felsefem şudur ((( iletişim ))) muhakkak olmalı evin içinde bıcır bıcır sesler olmalı :9:

cnm eşin gerçekten düzgün biri..
haklı çıkmak için haftalarca günlerce huysuzluk yapan haksız oldugunu bile bile hemde haklı çıkmaya ugraşan okadar erkek var ki.
istediği 2 tatlı söz lütfen esirgeme bence hakediyo...
yalnız biraz daha anlayışlı olsa balından yenmeyecek :37:
rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin

Son düzenleme:
anlattıklarınızdan pek bir durum çıkaramadım açıkçası sadece eşinizin söylediklerine göre sizi yargılamamaız yanlış olur sonuçta ,

acaba çocuklardan sonra çoğu bayanın yaptığı gibi eş olduğunuzu unutup sadece annelik görevinizle mi yaşamınıza devam ettiniz...

Öncelikle kimseyle dertleşememeni anlıyorum. Zaten bunları çevrendeki birine anlatsan sana teselli verirken içten içede sevinirler bulunduğun duruma..İnsanlar o kadar acımasız olmuş. Aslında sorunun çözümsüz değil, sen eşinin penceresinden bakacaksın olaylara oda senin, senin yaptığında kolay değil sonuçta seninde ondan beklentilerin vardır. Sizin tek sorununuz birlikte birşeyler yapmıyor olmanız sanırım. Burda iş sana düşüyor. Sürekli aynı rutin herkes için sıkıcıdır. Eşinin bu konuşmasından sonra tutup hemen onun dediği gibi davransan ona yapmacık gelir. Bence farklı programlar yapın çocukları annene bırakıp bir yemek ve güzel bir sohpet arkasından bir sinema.. Bu tarz aktiviteler her ikinizede iyi gelecek. Cinsellik konusunda yeni çocuk olduğunda biraz durgunluk oluyor. Ama senin azminle eminim oda yoluna girer. Belki ufak tekef fantazilerde renk katar. Kendini üzüp evliliğini yıpratma.Çözümsüz bir dert değil..Üzülme arkadaşım..

Back