kadın 8 yıldır aynı kadın değil üniversitedeki çıtır hayat dolu genç kızdan 2 çocuk yapmış cinselliği bitmiş bitkin bir kadın var
adamsa aynı kalmamış ileriye gitmiş ama bi bakmış aşık olduğu kadın çok başka diyarlarda kalmış...
ama evet eğer konu sahibi toparlanmazsa aldatma beklendik bir durum...
Eşinizin alarm verdiğini düşünüyorum.
hissettiklerini açıkça ortaya koymuş ve bunu sadece sizi suçlayarak yapmış.
Bundan sonra eşinizle yaşayacağınız herşeyde , çünkü eşim benden bunları bekledi ama ben veremedim duygusu hakim olacak.
Oysa evlilik iki kişi yaşanıyor.
İstekleri doğrultusunda yönlendirebilirdi sizi.
Bugün içki yarın kumar, karı kız???
Yani olursa suçlusu sensin.
Bir inşaat işçisiyle evlensen daha mutlu olurdun???
İlk okuduğumda Cudana nın yorumunı sert buldum ama düşününce detaylar tehlike arz ediyor bana görede.
Kısaca eşiniz minare çalacak şimdiden kılıfını hazırlıyor gibime geliyor.
oncelikle upuzun ve karmakarısık yazımı okuyupta cevap veren heqkese tsk.ederim.ancak yazmaya fırsat bulabildm.telden grdigm icin imlada ve yazmda eksikler oluyor.esim aksam geldi kapıyı actım ne yapsam diye dusunuyordumki birden sarılıverdi sen benim canımsın degerlimsin sevdigimsin cilekesim bitanemsin dedi cok duygulandm bende ona soyledim..kafamdaki kayglarmdanda bahsttm bu evlilk nereye gider diye hala dusunuyomusn dedim. hayır zaten hic dusunmdm bile sinirle soyldm dikkte bile alma dedi.kontrol edemedgm bir sinirm var buna bir cozum bulmam gerekiyor dedi.gun icinde belki cok yoruluyorsun benden yardm beklyosun ama bende beynen btiyorum ve evmde kfamı dnlemek istyorum dedi.simdilk hersey xolunda umarm boyle devam eder.yorum yapan tum ark.tsk ederm.aldatmayla ilgli bende dusundm tabiki ama bunu hssedrdm snırm olmz dmıyoqum tabi ama sımdı boyle oldugunu dsunmyorum.mutlaka hatalarm var belki kndime bile itiraf edemdgm korkulrm.tavsyekrnz icin tekrar tsk.ler
oncelikle upuzun ve karmakarısık yazımı okuyupta cevap veren heqkese tsk.ederim.ancak yazmaya fırsat bulabildm.telden grdigm icin imlada ve yazmda eksikler oluyor.esim aksam geldi kapıyı actım ne yapsam diye dusunuyordumki birden sarılıverdi sen benim canımsın degerlimsin sevdigimsin cilekesim bitanemsin dedi cok duygulandm bende ona soyledim..kafamdaki kayglarmdanda bahsttm bu evlilk nereye gider diye hala dusunuyomusn dedim. hayır zaten hic dusunmdm bile sinirle soyldm dikkte bile alma dedi.kontrol edemedgm bir sinirm var buna bir cozum bulmam gerekiyor dedi.gun icinde belki cok yoruluyorsun benden yardm beklyosun ama bende beynen btiyorum ve evmde kfamı dnlemek istyorum dedi.simdilk hersey xolunda umarm boyle devam eder.yorum yapan tum ark.tsk ederm.aldatmayla ilgli bende dusundm tabiki ama bunu hssedrdm snırm olmz dmıyoqum tabi ama sımdı boyle oldugunu dsunmyorum.mutlaka hatalarm var belki kndime bile itiraf edemdgm korkulrm.tavsyekrnz icin tekrar tsk.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?