evliliğim nereye gidiyor bana yardım edin

Ben daha ılımlı yaklaşayım konuya..eğer bir erkeğin hayatında başka biri varsa veya bişeyleri yımakmistiyorsa bu şekilde konuşmaz anladığım kadarıylamsorunlarınızın çözülmesi için duygularını açıkça ifade etmiş bişeylerimkurtarma çabasında üzülmeyin ve içinizden gelmese de istediği gibi davranmaya çalışın her zaman olmasa da ara sıra hem niye yapmadık olumam diye korkuyorsun ki sonuçta sen bu adamı seviyorsun insan sevdiği birine çok rahat sevgisini gösterir yapmadık istesen de olamazsın sadece ona içinden geldiği gibi rahat davran o senin kocan ve sevdiğin adam ..

e$inizin kotu bi niyeti oldugunu sanmiyorum ..
onun dediklerini yapmakdan ba$ka $ansiniz yokk gibi , istedikleri makul $eyler ( iki çocugun zor oldugunu biliyorum maalesef )
i$i ne uzerine bilmiyorum
ama buyuk ihtimalle o gun bi birikimin sonu bu konu$ma yapilmi$
utu biriksin ev bal dok yala olmasin bu konuda sorunuda yokmu$ zaten, otur iki dk gundemi takip etmeye çali$ internetten .. sonra eskisine doner demi$ ya oyle olmayacagini goster ona ..

e$in hakkinda bi $ikayetin yok , herseyiyle duzgun bi koca bi baba gibi duruyor anlattiklarindan
bu kadarinida hakediyodur herhalde..

cinsellik bitti demi$in bi tek orasini anlamadim ..( yada azaldi demek istedin galiba)
bizdede iki çocuk var o konuda bi sorun yok en azindan e$im açisindan, bana kalsa vurur kafayi yatarim :)) butun gun çocuklar pestilimi çikariyor

Aynı kadından kastım bunlar degildi ki :)
Karakteri , hayata bakış açısı, kültür ve eğitim seviyesi idi...

Kaldı ki 2 çocukları var, demek ki cinsellik 1. çocuktan sonra degil, 2. çocuktan sonra bitmiş.
Neden bittigini de sorgulamak lazım.
Belki eşi bitirdi, belki kendisi bitirdi...
Fakat cinsellik 2 çocukla bitmez. Bittiyse o evlilik zaten sorunlu demektir...

Ayrıca belki çalışmasını eşi istemedi.
Zaten geneli böyledir bunların. Kadını evde 2 çocukla başbaşa bırakır, kendi kariyer peşinde koşar,
yanına da bir-iki aşk iliştiriverirler...

Konu sahibi gelip cevaplayınca ögrenecegiz bakalım...

Bizim yakın bir akrabamız vardı. Eşi ev hanımıydı.
Adam Tekel'de çalışırken SSK'ya müdür oldu, villa aldılar ,
etraftaki villalarda doktorlar mühendisler, eşleri de hep öyle.
Gel zaman git zaman 20 küsür yıllık karısına herkesin eşi çalışıyor sen çalışmıyorsun,
sen şöylesin sen böylesinle başladı, çocuklar babalarına düşman oldular. Çocukların ikisi de üniversitede okuyordu.
Meger sonra ögrendik ki adamın hayatında kaç tane kadın varmış...

Son düzenleme:
Eşinizin alarm verdiğini düşünüyorum.
hissettiklerini açıkça ortaya koymuş ve bunu sadece sizi suçlayarak yapmış.
Bundan sonra eşinizle yaşayacağınız herşeyde , çünkü eşim benden bunları bekledi ama ben veremedim duygusu hakim olacak.
Oysa evlilik iki kişi yaşanıyor.
İstekleri doğrultusunda yönlendirebilirdi sizi.
Bugün içki yarın kumar, karı kız???
Yani olursa suçlusu sensin.
Bir inşaat işçisiyle evlensen daha mutlu olurdun???

İlk okuduğumda Cudana nın yorumunı sert buldum ama düşününce detaylar tehlike arz ediyor bana görede.
Kısaca eşiniz minare çalacak şimdiden kılıfını hazırlıyor gibime geliyor.

Son düzenleme:

''kadın olmak başkadır kadınlık başkadır sanırım eksik olan şey bu sende.
Bazen acaba bir inşaat ustasıyla evli olsan daha mı mutlumu olurdun diye düşünüyorum''

Bir insan eşine şu cümleleri neden kurar ki?

Yok ben bugün çok art niyetliyim sanırım...

Bu arada 5,5 yıllık evlilermiş, be n yanlış anlamışım,
8 yıl olayı içki için geçerliymiş :)

Son düzenleme:

O mesajı telefondan kısaca yazmıştım, ancak o kadar ifade edebilmişim

bana triplisin zannettim o yüzden özellikle sormadım dedim

Lütfen bana şunu açıklayın..
Hangi sevginin mantığı bu?
Asıl size tripliyse daha çok sorup ilgilenmeniz gerekmez mi?
İnsan sevdiğinin,eşinin gönlünü almaya niçin bu kadar üşenir?

Sebep ne olursa olsun. Çok samimi olmadığımız birinin bile yüzü asıksa sorarız neyin var,
iyi misin diye.
Bu düşünceniz bana kötü hissettirdi çünkü benim eşimde bazen bunu yapar.
Bu cümleyi hiç kurmadı fakat ben hissedebiliyorum.
O tatsız konuşmadan kaçmak için, gönül alma çabasına girmemek için görmezlikten gelir.
Niye böylesin bile demez. Kendi kendime düzeleyim,unutayım diye bekler.
Elbet unuturuz değil mi?
Hayır unutmayız.
Aslında unutmayız uzun uzun bu mu sevgi, bu mu hakettiğim değer diye düşünürüz.
Yalnız ve kimsesiz hissederiz. Evlilik ne işe yarar neden evliyim ki diye sorgularız kendimizi.

Erkek kadın farketmez kırgın olan bir eş trip atar ve ilgi bekler.
Kıran taraf da üşenmeden, sabırla gerekirse saatlerce o gönlü tamir etmeyi bilmelidir.
Gerçekten seven için bu yük değildir bir zevktir.
Lütfen bu tavrınızı değiştirin.
Ben eşiniz için üzüldüm doğrusu.

Ayrıca anne ve babanızın müdahale etmesini çok yanlış buldum.
Size söylediklerini de..
Eşler arasında olur böyle şeyler iki tarafın ailesi de durması gereken yeri bilmeli.
Bence şuandan itibaren eşinizin gerçekten eşi olun,dostu olun, herşeyi olun..
bu açıksözlü, içten adam bunu hakediyor..

Uzun zamandır ilk kez bir erkek için üzüldüm

ben de evliyim ama bu erkeklere ne yapsak yaranamayız boşver sen kendin ol kendin gibi davran,kolay mı canım bir evi çekip çevirmek,çoluğa çocuğa bakmak,temizlik yapmak,yemek yapmak,vs.gerçekten te işimiz zor senin yapmam gereken bence biraz cinsel hayatına hareketlilik getir bak o zaman senden iyisi olmaz tabi onu yapmak için de biraz enerji lazım,ver çocukları haftada iki gün annene akşamları orta yatsınlar güzel bir akşam yemeğine gidin sonra eve gelin birer kadeh şarap veya başka birşey ama alkolli olsun sonrasını sen düşün artık inan bana çok işe yarıyor cinsellik evliliğin temelidir,biz kadınlar malesef kocalarımızı bu konuda çok ihmal ediyoruz haliyle yapmamak lazım,ama ne enerji kalıyor,ne de iştah zor valla işimiz ya kadın olmak çok zor offf offf

ilk basta sunu soyleyeyim kendini cok iyi anlatmis anladigim kadariyla soguk davraniyorsunuz galiba
aldatma oldugunu sanmiyorum aldatan adamda gelip sana yarim saat aciklama yapmaz
aldatiliyorsun diyenler salliyor.

oncelikle upuzun ve karmakarısık yazımı okuyupta cevap veren heqkese tsk.ederim.ancak yazmaya fırsat bulabildm.telden grdigm icin imlada ve yazmda eksikler oluyor.esim aksam geldi kapıyı actım ne yapsam diye dusunuyordumki birden sarılıverdi sen benim canımsın degerlimsin sevdigimsin cilekesim bitanemsin dedi cok duygulandm bende ona soyledim..kafamdaki kayglarmdanda bahsttm bu evlilk nereye gider diye hala dusunuyomusn dedim. hayır zaten hic dusunmdm bile sinirle soyldm dikkte bile alma dedi.kontrol edemedgm bir sinirm var buna bir cozum bulmam gerekiyor dedi.gun icinde belki cok yoruluyorsun benden yardm beklyosun ama bende beynen btiyorum ve evmde kfamı dnlemek istyorum dedi.simdilk hersey xolunda umarm boyle devam eder.yorum yapan tum ark.tsk ederm.aldatmayla ilgli bende dusundm tabiki ama bunu hssedrdm snırm olmz dmıyoqum tabi ama sımdı boyle oldugunu dsunmyorum.mutlaka hatalarm var belki kndime bile itiraf edemdgm korkulrm.tavsyekrnz icin tekrar tsk.ler

heeeppp mutlu olun inşallah :)

eşiniz dediğiniz gibi tek çocuk olduğundan belli ki çok fazla ilgi ve alakayla büyümüştür; işinde de dediğiniz gibi çok başarılıysa e oralarda da çok pohpohlanmış ödüllendirilmiştir ve doğal olarak bunların yanında sizin ilginiz ona eksik gelmiştir dua edin ki başka kadınların ona başarıları konusunda ilgili davranmasından dolayı sizi onlarla karşılaştırıp bu konuşmayı yapmış olmasın.. kendimi eşinizin yerine koyup düşündüğümde bu saatten sonra ilgili davranmaya başlasanız bana da yapmacık gelir gibi gözüküyor ama yine ilgisiz davransanız bu daha da kötü ben boşa konuşmuşum karımın umrunda değil diye düşünürmüş gibi geliyor. iki ucu boklu değnek derler ya aynen öyle.. size tavsiyem eşinizi karşınıza alıp "söylediklerini düşündüm sana gerçekten hak veriyorum ve seni kaybetmek istemiyorum dolayısıyla bundan sonra daha özenli davranacağım ama bu sen dedin diye yapmacıklıktan değil sen konuşarak benim gözümü açtığın için yapacağım.. iyi ki benimle konuşmuşsun ki aklım başıma geldi bundan sonra daha mutlu bir ilişkimiz olacak.. bunun için çabalayacağım" demenizdir.. birde cinsellik konusuna biraz daha vakit ayırdınız mı eski günlerinize dönmemeniz için başka bir problem göremiyorum..

mrb cnm erkekler ılgıyı sever her zaman ilklerın olmasını ısterler benım oglumda ılk dogdugunda 40gunlukken esım bana benımle ılgılenmen ıcın altımamı yapmam lazım sureklı aglamammı lazım demıstı o zaman oglunu benden kıskandıgını anladım hala daha oyledır ben oglumu onun yanında sevdıgım zaman hemen o b.k cuvalını sevme benı sev dıyor :)
oncelıkle aılenlenlede aynı apartmanda oturman kotu olmus manevı olarak destekcın olabılır bu belırlı bır sure sonra bu destegın faydadan cok zrara donustugunu goreceksın belkı aılen esın evdeyken sıze gelmesınden bıle rahatsız oluyordur yada aılesıne uzak oldugu ıcın senınde aılenle yakınlıgını ıstedıgın her an annenı gorebılmen onun zorunada gıtmıs olabılır.ben evlılıkte her ıkı aıleyede yakın olmayacaksın cok muhabbet tez ayrılk getırır dıe bı laf var o cok dogru.eger tasınma gıbı bı durumunuz varsa bıraz daha araya mesafe koyun derım.

Son düzenleme:
Hızla çözüme ulaşılmış :) Mutluluklar dilerim.

çalışın...............................

Çok sevindim..Küslükleri günlerce uzatmayan, çözüm odaklı eşleri çok beğeniyorum

Çocuklardan sonra cinsel hayatınızın bitme sebebi nedir sizce?
İlgili yapmacık lafı cidden fena olmuş, resmen özgüveninizle oynamış, sonuçta siz onun için bişeyler yapıyorsunuz, böyle yaparak kendinden daha da uzaklaştıracak sizi..

Geride kalmışım :) Ne güzel mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…