- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
yıkıldım gulmekten ya .benim ki çiçek gönderip "hayırlı işler" diye not yazmıştı sanki bakkal işletiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıkıldım gulmekten ya .benim ki çiçek gönderip "hayırlı işler" diye not yazmıştı sanki bakkal işletiyorum
genel durum aynı ekstra benım annem ve babam kızıma baktıkları ıcın bızımle kalıyor cunku evlerı baska sehırde ve burada bakacak kımsemız yok onlarda gonullu yanımıza yerlestıler3 yıılık evli ve çalışan bir anneyim işe başlayalı 3 hafta oluyor bebegime annem bakıyor 8 aylık bir oglum var
Oglum cok ama cok huysuz yeme proplemi olan bir bebek çk zor yiyor. gece uykusu yok saat başı kalkar uykusuz bir anneym..
işim sabah 8 aksam 4 su anda ögle aram var. 12 13 30 arası
öglen koştur koştur eve gidip bebegimi emziriyorum corbasını yedirmeye çalışıyorum. annemde fazla yemiyor..
iş çıkışı eve gidiyorum yine koşuşturmaca ne zaman saat 12 oluyor hiç anlamıyorumm
annem sagolsun gündüz evimi felan topluyor camaşırlarımı seriyor katlıyor fırsat buldukca
yemeklerimizi akşam eşimle birlikte yapyoruz ama oglum durmadı için 1 saatte yapacagını 2 3 saatte yapıyorsun.. evin işi hiç yetişmiyor zaten ev hep dagınık burda anneler az cok anlar halimden.... çok yoruluyorum..buna ragmen eşimlede sohbet muhabbet etmeye çalışıyorum ilgilenmeye..
Eşimle pazar günü iki elden evi temizliyoruz yapabildiğimiz kadar. geri kalan zamanıda ogluma ayırıyoruz onu gezdiriyoruz.. Eşime gelince
Eşim cok duygusuz bir insan sevildiğimi deger gördüğümü hissedemiyorum acaba bu adam beni seviyormu die düşünüyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri daha bir kere seni seviyorum dememiştir..
akşam eve geldiğinde sürekli cocukla ilgileniyoruz tamam vakit kalmıyor ama ben konuşursam konuşur ben konuşmassam konuşmaz muhabbet etmez benimle.. bunu dile getirincede cocuktan fırsat kalmıyor der.. gndüz telefonda daha cok konşuuruz..
Kavgalarımızı hiç söylemiyorm oda sinirli bende sürekli atışırız dalaşırız.. zaten uykusuzluk beni çok yırapttı..
Eve geldi zaman direk oglumu alır onla hasret giderirler banada bir naptn der tamam.. Oysa ben birde beni öpüp naptn ne ettin diyerek ilgi göstermesini çok isterim mesela..
gece yatacagımız vakit sırtını döner yatar mesela. bir sarılıyım demez öpüyüm demez çok duygusuz bir insan...Ben sarılarak yatamıyorum der.
Birlikte olacagımız zaman banyo yapacan mı sen die sorar ve oyle gelir yanıma..
cocuk olduktan sonra zaten cogu sey cok ama cok değişiyor..
Artı yanlarına gelince. eviyle cocguyla cok ilgilidir
bana yardım eder evimi temizler ( temizlik konsnda bıktıgını da dile getirir ama yapacak birşey yok ben cocukla yapamıyorum )yemeğimi yapar sagolsun..
ben birşey istediğim zaman kırmaz beni.
Ben sevildiğimi hissetmek istiyorum deger verildiğimi.. ama yok kendimi cok degersiz hissediyorum artı yönleri bana yetmiyor...
çok üzülüyorum bu duruma kaç kere konuştum.. ben senden fazla bklentim yok dedim yaptıklarını istediklerimi dile getirdimn tamam haklsın dior iki gün sonra yine aynı
Sizce ben cok mu beklenti içindeyim yada yanlış mi düşünüyorum..eşim 31 yaşında..
ama hep ben sarılırsam hep ben öpersem hep ben birşeyler yaparsam olur mu benmde bi gururum var sonuçta tek taraflı nereye kadar ki..genel durum aynı ekstra benım annem ve babam kızıma baktıkları ıcın bızımle kalıyor cunku evlerı baska sehırde ve burada bakacak kımsemız yok onlarda gonullu yanımıza yerlestıler
benımkıde oyle guzel soz soylemez opup koklamaz ama eve gelınce ben operım o da benı oper halıyle, arada sırnasırım opucuk derım oper yetmezse aşk öpücüğü istiyorum derim daha bir ateslı oper mesela...
genelde ıkımızde yorgunuz ee evde ekstra ınsanlar varken zaten fazla romantızm olmuyor, cocukta cabası benım kızımda huysuz azcık ve hep ılgı beklıyor oyun oynamak ıstıyor 10 aylık suan...
evın tum ısı bende temızlık anlamında , yemek arada ben arada annem yapar ama esım yemek bekleyen bır adam degıldır cunku cogu seyı yemez ve cok az yemek yer
cocukla da gelır gelmez alır oper koklar ılgılenır sonra bırakır yurutece vs , arada ben atarım babasına cunku tek kısıyle olmuyor ve en azından akşamları ve haftasonları annemler dınlensın ıstıyorum...
bence ondan degısmesını bekleme ama ılla bırseyler yapsın dıyorsan sen alttan alta msj ver, gerekırse sen sarıl sen op onu, bazı adamlarda böyle yanı bu senı sevmedıgı anlamına da gelmez karakter meselesı tamamen....
bu arada ben 32 esım 46 yasında
1 5 2 saat sürer maksimmm evet ama cocuk olunca ck zor oluor canm işte durmuor aglıor yedirmesi içirmesi altı üstü derken iş uzuyor ama iki elden yapılınca en gec saaat 2 gibi bitiyor zaten.. yardmcı alamam cünkü sıkıntılarmız var.Ev işi maksimum ne kadar sürebilir dip köşe yapılmadığı sürece? Ben tek başıma girişince 1-1.5 saat sürüyor maksimum. Ayda bir de bir şekilde artırıp dip köşeyi yapacak kadın tutarsanız tamamdır. Çalışan kadının evde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacı var ayda bir de olsa.
Geri kalan öpme sarılma vs adamın içinde yoksa ne kadar zorlarsanız zorlayın olmaz.
Ben de sevmem sarılarak uyumayı, insan uykuya geçerken en rahat olduğu pozisyonda olmak ister. Sarılarak ne kadar rahat uykuya geçilebilir ki?
Az beklenti çok mutluluk diyorum ben de. Beklentiler her zaman mutsuz eder.
telefondan girdim için yalnş çıkmış cok mu proplem ?Herkes.
onları sagolsn annem yapıor yardmcı tutamayız su an belki ilerde yemekte zaten armaıyoruz canm ne olsa yerz ama ogluma mecbur yapıyoruz işte..Ama adam hep böyleymiş.
Çocuktan sonra katmerlenir durum tabii, daha iyiye giden örnek nadirdir herhalde.
Eşime günün nasıl geçti desem ilgilendim sayıyorum şahsen.
Hayatınız çok koşturmacalı.
İki çalışan insan bence çocuklarının vaktinden kısıp da temizlik yapmamalı.
Temizlik-ütü-çamaşır serme/katlama bir yardımcı bulup kurtulun bunlardan.
Yemek de çeşit çeşit yapmayın.
Hayatınız daha sakin geçerse ailece daha huzurlu olursunuz.
1 5 2 saat sürer maksimmm evet ama cocuk olunca ck zor oluor canm işte durmuor aglıor yedirmesi içirmesi altı üstü derken iş uzuyor ama iki elden yapılınca en gec saaat 2 gibi bitiyor zaten.. yardmcı alamam cünkü sıkıntılarmız var.
diğer knulara gelince.. birazda olsn fikirleriniz rahatlattı aslnda ama bende herşeyi tek taraflı yapmak istemem. nereye kadar
yatma konusunda gelince bende hep sarılsn demyrm ki.. en azndan bi iyi geceler desin yatsn bari oda yok adamda
sevgisini gösteremeyen dedinz ya hani belkide sevmiyor beni seviyormusn asıkmsn diyorum cevap bile vermez.Yemek yapiyo temizlik yapiyo bebekle ilgileniyo valla ne guzelmis benim esim kesinlikle anlamaz o islerden col da romantik degildir sevdigini soyler sarilir oper de evle hic alakasi yok. Hersey bir arada olmuyo ki. Siz hangisiyle daha cok mutlu olurdunuz ev isi yapmayan romantik eş mi yoksa size her anlamda yardim eden ama sevgisini gosteremeyen bir eş mi? Belki esiniz size deger verdigini yardimci olarak gosterdigini dusunuyordur bu acidan bakin ve mutlu olmaya calisin ben cok bi dert goremedim konunuzda.
Benim için problem bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bilip bilmediğini bilemem ben doğrusunu yazdımtelefondan girdim için yalnş çıkmış cok mu proplem ?
hep ben hep ben yaklaşırsam bu sefer daha cok yıpranrm amaBen de calisiyorum bebegimde var cocugu hazirla anneme gotur ordan getir genelde esim alir birakir.gorev yerime bi saat yol gidiyorum.ev isi yemek cocuk bakimi genelde bende..esim cop dokme pazara markete gitmeyi yapar.. nadir olarakta ev supurme camasir asmayi yapar.ama oda sizin gibi ilgi alaka guzel sozler ister devamli..ama yorgunluktan halsizlikten unutuyorum bazen esime ilgibgostermeyi guzel soz soylemeyi..hatirlatir da oyle hee bende seni seviyom derim.esinizde yoruluyor olabilir.evet birde cocukta yoruyor insani.esinizin de kisiligi boyleyse cokta dert etmeyin.siz yaklasin beklemeyin.
doğrusunu bende biliyorum telefon kazası diyelim . kafa yordnuz düzelttinginz için sagolun.Benim için problem bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bilip bilmediğini bilemem ben doğrusunu yazdım
onuda denedim yok rutine felan binmedi bende pes ettim.E siz deyin o zaman. Yatağa girmeden sarın öpün, iyi geceler deyin. Sonra yatağa girip ayrı yönlere dönerek uyuyun. Bunu her gece istisnasız yaparsanız rutine biner. Zamanla o da yapmaya başlar.
onuda denedim yok rutine felan binmedi bende pes ettim.