Evliliğim için 35 kilo

Ayy allah bagislasin evlatlarini .ayyy kiz takinti degilde bayramda 78 oluyum artik yedili rakamlari bi goruyum istiyom biraz da catlatacagim insanlarda varr:)))
:)ayy canım az sabır ve azim bak vermişsin ne güzel devamı gelir inşallah sağol cnm senin cocuk varmi.

Kızlar excelde tablo yaptım bi bakın bakalım nasıl olmuş? Öteki liste uzadıkça uzuyor listeyi başlangıç kilosuna göre bugüne kadar en çok kilo verenden en az kilo verene doğru sıraladım. Başlangıç kilosunu ilk katıldığı gün bildirdiği kilo olarak aldım arada onun üzerine çıkıp inenler var, ama ben ilk yazdığınızı aldım.Tüm günlerini görmek isteyen varsa geçen çarşamba gününden kendi kısmını kopyalayıp her çarşamba altına yazabilir.

teşekkür ederim cnm teşekkür ederim sana da fit ve sağlıklı günler diliyorum

Hem var hem yokk var var da bide ben dogurabilseydim:) gönüllü anneyim bi kizim bi oglum varr kilo verip4 tüp bebek yaptiracagim eylul ekim gibi inş dua edin..
Allahım inşallah sana nur topu gibi bi evlat verir. Gönüllü annelik yaptığın yavrucuklar hep sizde mi hafta sonlarında mı geliyorlar.

Hep bendeler 4 yil olacak 9 ayda.koruyucu aileyik yanii iyiki onlar hayatimda var hayata tutunma asklarim benimm cok güzel birsey bu duygu ama bide benim de olsun emzirmek kokusunu ne biliim iste cok hayalim var benimde olsun bu cocuklarimla buyutemmm ömür torpulerim benimm yaaa

Nedense bu duygular bugün benimde tepreşti 2 gün Bebek görünce

Senin gibi koca yürekli anneye Allah bebeğini koklaya koklaya büyütmek nasip etsin.

Bugünkü menüm
Sabah:Tost+ 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 4 köfte+3 kaşık makarna
Akşam: Tarhana çorbası+ 1 dilim ekmek

[QUOTEkedikedi84, post: 47704236, member: 73923"]Senin gibi koca yürekli anneye Allah bebeğini koklaya koklaya büyütmek nasip etsin.[/QUOTE]
Aminn Sağol canim inşallah rabbim bizlerede istiyenlerede hayirli evlat versin taddirsin inşallah♡♥♡

Burhan kiz senin adin neden erkek niki , oglusunun adinimi yazdin kiz senin adin ne meraka bak
Yani aynen ...ben nebileyim bu kadar mesaj yazicami..5 6yil oldu heralde bebekle ilgili bi konuya mesaj atayim diye alel acele üye oldum adimi yaziyom kabul etmiyo bikac bisey daha yazdim olmadi ben de tv de avrupa yakası vardi burhan yaziverdim degistiriliyo mu acaba. .
Adim ayse bu arada aysem25 geldi aklima napiyo acaba

Bende eşinin adı sanmıştım

Canım güzel olmuş tablo ellerine sağlık. Ben bu hafta 84.3 olmuşum işten gel yemek yap yemek ye derken bulaşıklar sonra da kızım ile yürüyüş derken bu saatte yapabildim. İşim de yoğun olduğun dan gündüz yazamadım canım hepinize tüm kızlara iyi geceler diliyorum çok öpüyorum hepiniz çok iyi ve hoşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…