- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.381
Aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 3-4 ay kendimiz deneyelim diyeceğim zaten o zamana maddi gücümüz ancak olur evet direk hormon istemiyorum vücuduma bugün sorucam rahmim nasıl ,yumurtalıklar nasıl diye ona göre yön çizicem şu b12 ,d vitamini ve Demir'i yükseltmek istiyorum birde rahim için Q10 önermiş buradaki sayfalarda denk geldim gerekirse Onuda alıcam selenyum ile birlikte bakalım canım eşimde sabaha karşı geldi buradayken çok kötüydü umutlu bakalım Onuda önümüzdeki günlerde ürolojiye gidecek onda var mı sorun baksınlar oyalanmak istemiyorumNetten bir bakiyim canim hic duymadim ben..asilamayla hic zaman kaybetme bence tupte kullanilan ilaclarin aynisini kullanacaksin yazik vucuda okaa hormon girecek eger maddi durum varsa özel de 7-8 bin civari tabi yasadigin il durumu fark edrmi bilmiyorum bide bizim durum cok hassas asilama zaman kaybi bizim icin hani yasimiz 25-28-30 olsa neyse
Bide eger maddi durum yoksa iki asilama yaptirman lazım devletin imkanlarindan yararlanabilmek icin..simdi ben iki asilama fakultede yaptirdimdi uc tup bebek özel de yaptirdim eger zayiflarsam devlette yaptirmayi düşünüyorum bide aklim kalmasın hep ozele gitmistimm..hayirlisi ordan oraya savrulup durduk verecek olan rabbim her harukarde verirdi rabbimin bur bildigi zamanimiz var rabbim sabir versin inş bizlere yollarimizi açsın drmuzun ilacimizi rast denk getirsin inş. .
Rabbim gonlunun muradini versin ins..canim aidin salih hanimin baktim cok aciklayici birsey bulamadım uc ay oruç tan bahsediliyor uc gunluk degil yani bizim eski usullerden hacamat falan onları biliyoruz da bazi bana ters gelen bitki turlerinden birbirne katip rahime yerlestirme gibi vs konular var kitabindandan alinti diyor sen kitabini mi aldin cok aciklayici bi konu yok netten..Aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 3-4 ay kendimiz deneyelim diyeceğim zaten o zamana maddi gücümüz ancak olur evet direk hormon istemiyorum vücuduma bugün sorucam rahmim nasıl ,yumurtalıklar nasıl diye ona göre yön çizicem şu b12 ,d vitamini ve Demir'i yükseltmek istiyorum birde rahim için Q10 önermiş buradaki sayfalarda denk geldim gerekirse Onuda alıcam selenyum ile birlikte bakalım canım eşimde sabaha karşı geldi buradayken çok kötüydü umutlu bakalım Onuda önümüzdeki günlerde ürolojiye gidecek onda var mı sorun baksınlar oyalanmak istemiyorum
Canım şuan hastanedeyiz çok ama çok kötüyüm tüp bebek şansımız %35 doktor açık konuştuMiyav_su dr gittinmi meraktayim normalde reglinin ikinci veya üçüncü gunu dr gel der bugun test falanmi isticek meraktayim
Evet canım kitabını aldım orada daha açıkRabbim gonlunun muradini versin ins..canim aidin salih hanimin baktim cok aciklayici birsey bulamadım uc ay oruç tan bahsediliyor uc gunluk degil yani bizim eski usullerden hacamat falan onları biliyoruz da bazi bana ters gelen bitki turlerinden birbirne katip rahime yerlestirme gibi vs konular var kitabindandan alinti diyor sen kitabini mi aldin cok aciklayici bi konu yok netten..
Canim tansiyonu dusurmez hayit benimde tansiyon cok duserdi 4-8 oldu kimi zaman ana hayittan degil..kullan sifa rabbimden sen yeterki zaman kaybetme
Öylede benim kabul edemediğim nokta her sene hem kadın Doğum hemde endokrin doktoruna gittim hiçbiri bana bunları söylemedi çok ama çok kötüyüm doktorda ağladım zaten şuan kantinde oturuyoruz eşimle karar verin ona göre tedaviye başlayalım dedim şansınız %35 fazlada umutlanmayın dedi yıkıldıkMiyav_su sizi cok iyi anlıyorum canim tedavi suresinde insan cok kasiliyor strese giriyor ama bu sizin elinizde stres yapmayin ne olursa olsun inan caresi var rabbim dert verdiyse dermaninida veriyor..orne benim teyzemin kizininda 11yil ki olmadi onlarda iki asilama 5tup bebek yaptirdi hic yilmadi esindeydi problem hic sperm yoktu ameliyatla buldular simdi ikiz 2,5yaslarinda ogullari var dicegim rabbim ol dedi olu verdi .bizede diyor stresten uzak durun herseyin caresini rabbim veriyor die..hakkinizda hayırlısı olsun
Canım dr lar hep en kötüsünü söylerler ona bakarsan normal bir kadının her ay hamile kalma olasılığı normal yollardan %6 demişti bi dr ama millet o olasılıkla hamile kalıyor. Allahım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle çocuk sahibi olmanı nasib etsin.Öylede benim kabul edemediğim nokta her sene hem kadın Doğum hemde endokrin doktoruna gittim hiçbiri bana bunları söylemedi çok ama çok kötüyüm doktorda ağladım zaten şuan kantinde oturuyoruz eşimle karar verin ona göre tedaviye başlayalım dedim şansınız %35 fazlada umutlanmayın dedi yıkıldık
Amin canım sende hemen başla canım bizim gibi olmayın çok zor aileler bilmiyorlar düşün şuan hastanede odaya girdik eşimle kimse yakalanmak istemiyoruzCanım dr lar hep en kötüsünü söylerler ona bakarsan normal bir kadının her ay hamile kalma olasılığı normal yollardan %6 demişti bi dr ama millet o olasılıkla hamile kalıyor. Allahım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle çocuk sahibi olmanı nasib etsin.
Insallah guzel haberler alirsinÖylede benim kabul edemediğim nokta her sene hem kadın Doğum hemde endokrin doktoruna gittim hiçbiri bana bunları söylemedi çok ama çok kötüyüm doktorda ağladım zaten şuan kantinde oturuyoruz eşimle karar verin ona göre tedaviye başlayalım dedim şansınız %35 fazlada umutlanmayın dedi yıkıldık
Yine buna hamd olsun miyav_su aynisini bizede dedi dr hatta hic bir hastaya % 50-70 tutar diyemeyiz dedi hemen miralinizi bozmayin biz bu asamalari gectik ama caresi var bak ikincide hic yumurta yok demustiya ben iki ay okadar saglikli beslendimki 3cu tupte 6 yumos cikinca dr un agzi açık kaldi bide gittigim en unlu dr du burda yani sen bakma dr lara zaman kaybetmede vucuda hormon sokmadan sabirla hic olmasa bir ay kur kullan ondan sonra yaptir derim çünkü simdi yumurta goremediyse ilaçlarla yalanci yumurta yani fos olabiliyor kaldiki tedaviye baslasan bile allah tan zayifsin tutar bebisin. .Öylede benim kabul edemediğim nokta her sene hem kadın Doğum hemde endokrin doktoruna gittim hiçbiri bana bunları söylemedi çok ama çok kötüyüm doktorda ağladım zaten şuan kantinde oturuyoruz eşimle karar verin ona göre tedaviye başlayalım dedim şansınız %35 fazlada umutlanmayın dedi yıkıldık
Sabahin 6sindan beri ayaktaydim yeni yatacam ancak bakabildim hep aklimdaydin elim degmedi en son 4 yil once dr %40 demişti ikinciye gittigimde cok kotu durum dedi ama sen o %35 yukseltebilirsin canim istersen her yil git dra ama senin bu durumunun sebebi stres surekli stresliydin..bizim akrabani erkek kardesi öldü kadin uzuntuden adetten kesildi düşün kendini ne kadar pozitif olursan okadar hastalik gec ilerler vevtedavin basarli geçer. .BitmeyenUmidim canım sana %kaç şans vermişti doktorun benimkisi gayet açık ve net konuştu şimdi eşimle tekrar görüştük tedaviyeye başlıyoruz ama çok kötüyüm ağlamamak için yutkunuyorum hemşireyi bekliyoruz eşimle ilaçlar için bilgi verecekmiş toplamda 7 bin tl tedavi para önemli değilde işte yüreğim buruk kızlar gözlerim doluyor çok
Bende sabah 7de kahvaltı yaptim 10da tartildim 80 kg ciktim okadar hareketliyimki inan cok yoruldum artik işler bitsede kendime vakit ayirsamda güzel diyetimi yapsam da zayiflasam bende bir an önce tedaviye başlamak için sabirsizim miyav_su basladi ya benim icim kipir kipir allahım isimi kolaylastirKızlar ya ben iyice şiştim sabah 85 kilo çıktım çok üzgünüm. Şimdi spora gidiyorum.
Ailelere anlatmayin sadece tedaviye basladik diyin aciklama yapmayin her kafadan ses cikar yorulan siz olursunuz sizin onlari teslli etneye degil kendinizle siz ilgilenin amann amann zaten dr kimseye su sorununuzu var diye kimseye söylemeyin der bide millete laf anlat.. ben üçüncü tüpü kimseye demedim ohhh ne soran oldu ne strese girdim esim bakti bana sende öyle yapabilirsin cevren cok yoksa de aileneAmin canım sende hemen başla canım bizim gibi olmayın çok zor aileler bilmiyorlar düşün şuan hastanede odaya girdik eşimle kimse yakalanmak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?