- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.181
Dışarıdaydım canım biraz da sancım varKızlar nerdesiniz bakayım
Kolay gelsin...Slm kızlar nasılsınız yatılı misafirim var hafta sonu yemeğe geçiyoruz grsrz
Afiyet olsun, çok iyi gidiyorsun.Menüm kahvaltıda :klasik Karatay akşam dünden kalma zeytinyağlı bakla yemeği ,siyez bulguru ve et kavurması ,semizotlu yoğurt
Afiyet olsun canımSlm kızlar nasılsınız yatılı misafirim var hafta sonu yemeğe geçiyoruz grsrz
Reglin mi geldi geçmiş olsun canımDışarıdaydım canım biraz da sancım vareve geldim ilaç içtim geçmesini bekliyorum
Sağol Canım şeytan kulagına kurşunAfiyet olsun, çok iyi gidiyorsun.
Aynen aman nazar değmesinSağol Canım şeytan kulagına kurşun
İnşallah canım bitsin kurtulalım şu diyet topiklerinden ünlü oldum Zaten yeterince kendimizi hamilelik topiklerine atalımAynen aman nazar değmesinyok ya bu sefer bu ekip işi bitirecek
Evet ya artık çok hazır hissediyorum kendimi geri kilo alma fikri biraz sıkıcı ama o zaman da yeni konu açarız çok kilo almadan hamilelik geçirmek içinİnşallah canım bitsin kurtulalım şu diyet topiklerinden ünlü oldum Zaten yeterince kendimizi hamilelik topiklerine atalım
Kesinlikle canım benim arkadaşım ve kardeşimin eşi 10 kg aldılar çok dikkatli beslendiler ben olsam homili gırtlak yerizEvet ya artık çok hazır hissediyorum kendimi geri kilo alma fikri biraz sıkıcı ama o zaman da yeni konu açarız çok kilo almadan hamilelik geçirmek için
Sabah:1 burgu peynir 5 minik top peynir 1 yumurta dereotu maydonoz
Öğlen: Karnıyarık yoğurt karnıyarık kızartma değildi tabii ki
Akşam:Benim sadık yarim enginar yoğurt
Kızlar hafta sonu geldi nolur dikkat edelim dış mihrakların oyunlarına kanmayalım. Pazartesi eksi görelim
Hemen yazıyorum canım
Afiyeet olsun canımSabah:1 burgu peynir 5 minik top peynir 1 yumurta dereotu maydonoz
Öğlen: Karnıyarık yoğurt karnıyarık kızartma değildi tabii ki
Akşam:Benim sadık yarim enginar yoğurt
Kızlar hafta sonu geldi nolur dikkat edelim dış mihrakların oyunlarına kanmayalım. Pazartesi eksi görelim
Harikasın afiyet olsunSabah 1nescafe2si birarada
Öğle 1kase çorba 2 dilim ekmek
Akşam tavuk ızgara 2ks bulgur pilavı salata
Ara 1 armut
2lt su spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?