Evliliğim için 35 kilo

İnşallah biran önce çözersiniz canım ya kavga edince insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor

Çok üzüldüm canım sıkma canını duzelirsiniz insaallah

YAzdıklarını okuyunca şok oldummm üzüldümm. benim eşimde aynı henüz bu derece patlama noktasına gelmedi ama işte ben evlendiğimden bu yana 15 kilo aldım ve daha 17 aylık evliyim.Arada senin ki gibi dır dır konuşuyoo. Bazen hiç takmıyorum bazen kendi kenime hırs yapıyorum.Bu yazı ne zxaman yazıldı şimid yazan kişi kaç oldu merak içindeyim... Kadının her zaman gizli bir gücü vardır.İnşallah başarırsın bazı sayfalar var 40kilonasıl gider diye bi takip et derim cap canlı bir örnek.

2015 te yazdım kah verdim kah aldım. 86 ya düştüm anca hala devam ediyorum. Bu konuda kapadı çenesini artık çabamı görüyor. Bende hemen kilo almaya başlamıştım. Daha ne kadar alabilirim ki diye diye 100 kilo oldum. Bide yarın diyete başlıyorum onun için bugün son bir yiyeyimler yok mu sen kaç kilosun gel burda başla. Diğer yarışmalara katıl bak ben yaklaşık 15 kilo verdim daha önümde 15 daha var. İlk baştan alsaydım önlemimi böyle olmayacaktı...

@oneyou89 Vilma 37 tartıldıysanız kilolarınızı yazabilir misiniz? Yoksa yarın sabah tartılıp yazar mısınız?

Merhaba,

tartıldım ancak iyi değil tartı değerim

kilom: 86.1
Geçen hafta : 85.6 ( galiba)
Fark : +500 gr

Vücudum su topladı, onun farkındayım. +500 gr tamamı su toplamamı bunu bilemiyorum tabi.
Kullandığım ilaçlardan dolayı böyle oldu diye düşünüyorum.

Öyledir bence. Mlyt ve miyav_su grubumuzun yüz akları. Bu hafta pek verimli değil...

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm: klasik Karatay akşam fırında balık yanında bol yeşillikle salata spor olarak 2bin adım
Süpermiş akşam balık yiyince ben daha çabuk kilo veriyorum sanki bi de karnıbahar yada denk geldi bilmiyorum.

Süpermiş akşam balık yiyince ben daha çabuk kilo veriyorum sanki bi de karnıbahar yada denk geldi bilmiyorum.
Yok canım doğru diyorsun çok sağlıklı balık ve içindeki omega zayıflamaya yardımcı Karatay diyor ya günlük dvit ve omega kullanın diye ben bu aralar aksatmandan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…