- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #4.921
BitmeyenUmidim canım sen nerdesin uzun zamandır yoksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum hadi bakalım sende kendine gel artık yeter
Hemen çabuk canımTamam Canım , haftasonu toparlayıp döneceğim
Gunaydin maşallah masallah sana boyle devam supersinn ♡♥♡diğer topiklerede katıldım kızlar hırslanmak için bugün tartı günümüz ve 73 ,6 gr olmuşum çok mutlu oldum bakalım ptesi şu -600 gr kurtulabilir miyim
Burdayim sadece yogundum dun misafirlerim vardi.carsamva dersim vardi hic oturmamistim yorulduydum o gün 11535 adim atmisim perşembe de okaa yorgunluk hissediyordum ilactandi heral öyle oturdum dunde gündüz misafir aksamda annemgil vardi öyle gece geçmişi okurken uyuya kaldım. Bende hic tartilmadim pazartesi supriz olsun dicemm cunki yarin regl gunum ben hep 1-1,5kg fazla cikarim korkunun ecele faydasi yokk tartilcamm..BitmeyenUmidim canım sen nerdesin uzun zamandır yoksun
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın baban nasıl oldu iyi miSelam kızlar nasılsınız
Sağol canım benim inşallah hep birlikteGunaydin maşallah masallah sana boyle devam supersinn ♡♥♡
Anladım canım sakın ilacı bırakma olur muBurdayim sadece yogundum dun misafirlerim vardi.carsamva dersim vardi hic oturmamistim yorulduydum o gün 11535 adim atmisim perşembe de okaa yorgunluk hissediyordum ilactandi heral öyle oturdum dunde gündüz misafir aksamda annemgil vardi öyle gece geçmişi okurken uyuya kaldım. Bende hic tartilmadim pazartesi supriz olsun dicemm cunki yarin regl gunum ben hep 1-1,5kg fazla cikarim korkunun ecele faydasi yokk tartilcamm..
Ben çok iyiyim çünkü babam iyi oldu çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorMerhaba canım iyiyiz sen nasılsın baban nasıl oldu iyi mi
Canım benim benim kan hapı dediğin Demir hapı değil mi ben şöyle yapıyorum kahvaltıdan 5 saat sonra alıyorum onun alınca arkasından ceviz ve fındık yiyorum tavsiye ederimRegl dönemindeyim şişim ve açım dün akşam ev halkına browni yaptım dayanamadım bende yedim muhteşem olmuştu bu regl dönemi beni çok geriletiyor ya offff birde doymuyorum anlamadım gitti çifter çifter içtiğim kan hapida etkili bu konuda
İyiyim şükür bugün baby shower partisi var yarı Rus yarı Türk arkadaşların bakalım bugünü sağ Salim atlata bilecek miyimBen çok iyiyim çünkü babam iyi oldu çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canımİyiyim şükür bugün baby shower partisi var yarı Rus yarı Türk arkadaşların bakalım bugünü sağ Salim atlata bilecek miyim
Amin canımAllah kolaylık versin canım
Demir hapı evet günde iki tane alıyorum kahvaltıdan önce 8 gibi akşamda yatmadan önceCanım benim benim kan hapı dediğin Demir hapı değil mi ben şöyle yapıyorum kahvaltıdan 5 saat sonra alıyorum onun alınca arkasından ceviz ve fındık yiyorum tavsiye ederim
Anladım Canım bende günde 1 sefer alıyorum benimki maltofer solüsyon o bitince ferro zinc var onu kullanacağımDemir hapı evet günde iki tane alıyorum kahvaltıdan önce 8 gibi akşamda yatmadan önce
Benimki ferrum fortAnladım Canım bende günde 1 sefer alıyorum benimki maltofer solüsyon o bitince ferro zinc var onu kullanacağım