Evliliğim hakkında.

Bilmiyorum işte

Biz ilk evlendigimiz de kv gilde bile yapiyorduk istek meselesi nasil farkli seyler istiyor bilemedim konu sahibi

Arastirip ogrenmissiniz okumussunuz bir cok seyi hayata nasil gecireceginizi bilmiyorsaniz onu bende bilemem icten gelmesi lazim

Biz ilk evlendigimiz de kv gilde bile yapiyorduk istek meselesi nasil farkli seyler istiyor bilemedim konu sahibi
Biz zaten yapmıyoruz demiyorum ki sadece yok oraldi bilmem neydi bunları biliyordum ama hiç yapmadik beş yildir. Dümdüz yap geç gibi bişey yani neden eleştirmek yerine benim açımdan bakılmıyor anlamiyorum

Bende 7 yıl kayınvalidemler eltim ve dede nine 10 nüfuslu eltiminde benimde 1 er çocuk vardı. Oğlumda 4 yaşına kadar odamızda ayrı yatakta yatıyordu.
Fakat bu iş erkekte bitiyor. Benim eşim cinsel lığı fırsat kollayacak mutlaka zaman buluyordu. Eşin sana oral yaparken kendide zevk alması lazım. Ya eşin cinsel lite beklentileri düşük yada senden istemeye çekiniyor. Cinsel lığı yaşamak için libido ve normal bir psikiloji yeterli zaman mekan yaratılır.
Ben aksine 10 nüfuslu aileden sonra eşimle ayrı eve çıkınca hayatın maddi yükü ve sorunları ile boğuşmaktan aynı zevki almamaya başladım. Halbuki eşimde cinsel cinsellikte sınırsızdır. Ben istekli olsam yaşanabilecek ne fantazi varsa yaşatır. Ama bende 2. Çocuk sonra troil azlığı derken libidom düştü.
Kısaca cinsel lik yaşanması için zaman ve mekan herzaman vardır.
Eşinizle konuşup nelerden hoşlandığınız ı anlatın siz alırsaniz eşiniz daha fazla zevk alır.

Ben seni anladım sanırım konu sahibi. Şimdiye kadar bir yolda ilerliyordun doğru olan buymuş diye düşünerek. Fakat aynı yolu farklı şekilde yürüyen insanları gördükçe kendini çok sıradan hissediyorsun. Bu sebeple farklılık arıyorsun. İlişkide tutkuyla birlikte olma hazzını yaşamak istiyorsun. Bana kalırsa bunun ilk yolu bedenini keşfetmekle başlar. Çok derine inemiyorum araştır oku. Elinin altında internet var. İnan eşinin de hoşuna gidecektir farklılık

Aynen öyle yapılıyor ama hep aynı deyler buraya girip okudukça farklı şeylerin farkında olmaya basladim geç kalmış geri kalmış gözüyle bakmak yerine gerçekten fikir verecek arkadaşlara ihtiyacım var eşimi çok seviyorum oda beni bunun farkındayım ama belki de ikimizde ayniyizdir bu konuda geride kalmış olabiliriz

aslında heyecanlı bile olur yapalım bitsin gözüyle bakmayın olaya aa uyudu hadi gel içeri kaçalım yada sessizce yapalım heyecanlı olur diyerek renklendirebilirsiniz dediğim gibi tamamen çiftlerin elinde bizim bi tanıdığımız var karı koca bir de kaynana Bi musibet gelmiş aynı odada yatmak zorunda kalmışlara kadın deli gibi istekli, çıkmış adamın üstüne sessiz sessiz halletmişler çünkü O zamanın şartları bunu götürmüş. KaYnana da bunları izlemiş azcık hölöhölö ben ordamıyım değiL miyim azgınlar diye anlatmış Birine niye anlattın diyeceksin şu yüzden, Heyecan varsa her yerde her şekilde olur zaman mekan farketmez yeterki gönüller aynı şeyleri hissetsin

Biz zaten yapmıyoruz demiyorum ki sadece yok oraldi bilmem neydi bunları biliyordum ama hiç yapmadik beş yildir. Dümdüz yap geç gibi bişey yani neden eleştirmek yerine benim açımdan bakılmıyor anlamiyorum
Elestirilerimi yanlis anlama cunku ben de senin gibi deilim yani cinselligi alt safhada yasamadim hic
Bilmedigim birsey de tuhaf geliyor
O zamam konusmalisin esinle cinsellikten bekledigi ne mesela
Kiyafetlede bitmiyor is es seni çıplakta gorse sevkleniyorsa bitmistir konu ha fantazi olsun istiyorsan gecelik yada turevi seyler daha cok haz verebilir

Eleştirmeden fikir verdiğiniz icin teşekkür ederim zaten o sekilde oluyor ama mesela burda daha istekli olma açısından bayanların yaptığı şeyleri de okudum ben siradanim baya onlara göre hiç camasir almayı gerekli gormedim örneğin.

Bende alt safhada yaşadığım için sizin gibi ustlerimden yardım istiyorum işte

ilk yapmanız gereken bir an önce oğlunuzun odasını ayırmanız. en büyük uzaklık sebeplerinden birisi bu.ille oda kurmak zorunda değilsiniz. yatağını başka odaya geçirin.

Bende alt safhada yaşadığım için sizin gibi ustlerimden yardım istiyorum işte
Once esinle konusmayi dene utaniyorsan esinin telefonuna kimsede bakmiyorsa mesaj atabilirsin
Seni istiyorum gibi
Sonra gecelik almak istiyorsan gidip alabilirsin bedenine gore esinin sevdigi renkleri tercih et vucut rennginede uyumlu olmali acik yada cok koyu olmamali parlak renkleri tercih et
Bebeğini aksam ustu uyutma aksam erken uyusun
esin erken geliyorsa gizlice gec geliyorsa gelmesine yakin bir meyve tabagi hazirla
icine fındık ceviz badem at suzme bal seviyorsan ustunde gezdir ve en son damla cikolatasi at ustune
Kucuk mumlar hazirla cakmagi da unutma
Visne suyu al bardaklara koy su bardagina deil ama sarap bardagin varsa olabilir yada benzeri
Geceligini giy ve bekle gelmesini gelecegi sira mumlarida yak tamam
Catal da koy ha

Ha yine olmadi duz gitti o zaman ac internetten boyle pozisyonlar varmis ben denemek istiyorum de
Ayip falan dersede bunun ayibi olmaz de ben arastirdim de bagla mevzuyu

iş çamaşırda değil ki iş kafada bitiyor öncelikle ben böyleyim yada şunu yapamıyorum kafasından kurtulun kimler neler yapıyo ah ah bi bilsen aklın şaşar

ilk yapmanız gereken bir an önce oğlunuzun odasını ayırmanız. en büyük uzaklık sebeplerinden birisi bu.ille oda kurmak zorunda değilsiniz. yatağını başka odaya geçirin.
iş çamaşırda değil ki iş kafada bitiyor öncelikle ben böyleyim yada şunu yapamıyorum kafasından kurtulun kimler neler yapıyo ah ah bi bilsen aklın şaşar
Haklısınız işte kimler neler yapıyor fikirleri sevdim bu arada teşekkürler taşınmaya yinede ikna etmeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…