Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞuBide kuzum tanss isimli arkadasın onerilerini bence görmezden gel gecenki konusundan sonra tavsiye almak isteyecegin en son kisi olacaktr diye dusunuyorum
Aynen öyle hatta orada oyle cok guzel degilim falan demisti esi o cirpiya mi bakacağm dediginde... hayretle okudum buradaki özguveniniŞu
Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünen meğer kocası o arkadaşı ile evine giden, üstelik bayanın evinde kocası da olmayan
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven diyen kocanın konusu olandı demi
Şu
Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünen meğer kocası o arkadaşı ile evine giden, üstelik bayanın evinde kocası da olmayan
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven diyen kocanın konusu olandı demi
Kizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sankiAynen öyle hatta orada oyle cok guzel degilim falan demisti esi o cirpiya mi bakacağm dediginde... hayretle okudum buradaki özguvenini
Canım ebru hamilesin hormonlar oynuyor bizimle, seninle.. Bu sorgulamaları yapacağın zaman değil bence bu zaman. 2. Çocuğu düşünmeden yapacaktın bence ha olmadı kendine yüklenme bu süreçte o kadar sevdiğin ve sevildiğinden eminsen.Kizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sanki
Haklısın kuzum galiba öyle oldu tabiki çok seviyorum ve ondan da eminimCanım ebru hamilesin hormonlar oynuyor bizimle, seninle.. Bu sorgulamaları yapacağın zaman değil bence bu zaman. 2. Çocuğu düşünmeden yapacaktın bence ha olmadı kendine yüklenme bu süreçte o kadar sevdiğin ve sevildiğinden eminsen.
Kizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sanki
Oyle tabiki once bu yorum yapanlarin kendi konularina bakKizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sanki
Hiç denk gelmedim nerde konularıOyle tabiki once bu yorum yapanlarin kendi konularina bak