Evliliğim hakkında.

Once esinle konusmayi dene utaniyorsan esinin telefonuna kimsede bakmiyorsa mesaj atabilirsin
Seni istiyorum gibi
Sonra gecelik almak istiyorsan gidip alabilirsin bedenine gore esinin sevdigi renkleri tercih et vucut rennginede uyumlu olmali acik yada cok koyu olmamali parlak renkleri tercih et
Bebeğini aksam ustu uyutma aksam erken uyusun
esin erken geliyorsa gizlice gec geliyorsa gelmesine yakin bir meyve tabagi hazirla
icine fındık ceviz badem at suzme bal seviyorsan ustunde gezdir ve en son damla cikolatasi at ustune
Kucuk mumlar hazirla cakmagi da unutma
Visne suyu al bardaklara koy su bardagina deil ama sarap bardagin varsa olabilir yada benzeri
Geceligini giy ve bekle gelmesini gelecegi sira mumlarida yak tamam
Catal da koy ha 😊😊

Ha yine olmadi duz gitti o zaman ac internetten boyle pozisyonlar varmis ben denemek istiyorum de
Ayip falan dersede bunun ayibi olmaz de ben arastirdim de bagla mevzuyu

Abi harbi nasıl haliniz kalıyor bunlara.
Siz kadınsanız ben neyim arkadaş.
Insana kendini sorgulatiyorsunuz hakikaten.

Evimin temizliği, düzeni de eksik yemegim de eksik, cinsel fantezilerim de eksik yani.
Eksik oğlu eksik hayatım kısacası..

Evimin temizliği, düzeni de eksik yemegim de eksik, cinsel fantezilerim de eksik yani.
Bende öyleyim işte evim temiz ama cinsellik alt seviyelerde bende

Hala tasinmaya ikna edicem diyorsun :kızgın: :deli:
Lutfen dogruyu soyle nasil bir yerde kaliyorsunuz barakada bile olsa insan surekli bunu diyorsa
Öyle deme sebebim şimdiki evimden kaynakli evim baraka gibi değil gayet güzel ama merkeze uzak hiç bişey yok çocuğu oyalayacak herşeye heryere uzak yani bu sürü etken var

Aman yatak eksik olmasinda digerlerini kocamla birlikte yapariz zahar
Yatakta esitizde evdemi esit deiliz 😂😂😂😂
Öyle deme sebebim şimdiki evimden kaynakli evim baraka gibi değil gayet güzel ama merkeze uzak hiç bişey yok çocuğu oyalayacak herşeye heryere uzak yani bu sürü etken var
Ama bunu yataga baglama iste cok ayri seyler
Sen yatak odana girdiginde hersey disarida kalmali

Bende öyleyim işte evim temiz ama cinsellik alt seviyelerde bende

Şimdi benim o kadar vasat değil aslında. Vaktiyle çok gecelik iÇ camasiri özenirdim.
Etkisi de oluyor yalan değil.

Ama hayat beni yordu.
Eşimle yaşadığım sorunlar biriktikçe cinsellik de monotonlasti. Bitmedi ama rengini kaybetti.

Hep normal çamaşır giymeniz çok garip. Gelinlik altına bile özel bir secim yapmadınız mi?
Eşiniz hiç hadi sana da alalım demedi mi?

Aman yatak eksik olmasinda digerlerini kocamla birlikte yapariz zahar
Yatakta esitizde evdemi esit deiliz 😂😂😂😂

Ama bunu yataga baglama iste cok ayri seyler
Sen yatak odana girdiginde hersey disarida kalmali
Kalmiyo anam çocuk var koskoca içerde 😀

Şimdi benim o kadar vasat değil aslında. Vaktiyle çok gecelik iÇ camasiri özenirdim.
Etkisi de oluyor yalan değil.

Ama hayat beni yordu.
Eşimle yaşadığım sorunlar biriktikçe cinsellik de monotonlasti. Bitmedi ama rengini kaybetti.

Hep normal çamaşır giymeniz çok garip. Gelinlik altına bile özel bir secim yapmadınız mi?
Eşiniz hiç hadi sana da alalım demedi mi?
Gelinliğin altındaki farklıydı tabi evlenirken de aldım bı kaç tane ama bunları giyip karşısına çıkmak nedense saçma geliyor bana sacmada değilde ne biliyim işte farklı bı his bu yuzden olacaksa olmasın gibi düşüncelerim farklı benim sorun bende

5 yıldır evliyiz 3 buçuk yaşında oğlum var şimdi yeniden yedi haftalık hamileyim. Bu sayfadan okudugum o kadar şey oldu ki yani aslinda hayata bakış açısı mi desiniz ne dersiniz bilmiyorum. Beş yıldır öyle haraketli bı cinsel hayatımız olmadu tamam birbirbirimizi çok seviyoruz o ayrı ama yapım gereği çokta düşkün sayılmam. Şu an oğlumla üçümüz aynı odada uyuyoruz bulunduğumuz evde bizim ama ayrı oda imkanı şu an için görünmüyor. Yeni bı ev aldık aslında ama eşim babasıyla beraber iş yaptıkları için (babasigildr aynı apartmanda yiz) ise burdan gitmek kolay geliyor. Baktığınız zaman çamaşırlarım bile hep normaldir benim yani sorun bende sanirim.Yani uzun oldu biraz ama çoğu zaman olsun diye olsun gibi bı cinsel hayatımız var ve ben ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eşimle 6 yıldır birlikteyiz ve 6 yıldır cinsel hayatımız var, zaman zaman sevişmekten onun veya benim uzaklaştığımız oluyor, olabilir yani bazı dönemsel.. ama sizinki hep böyleydi sanırım, anlattıklarınızdan böyle anlıyorum.

çocuğunuzun sizinle uyuması ancak bir bahane olabilir, evinizde sadece yatak odası yok sonuçta, bu iş sadece yatakta da yapılmaz, banyoda duşta oturma odasında... salondayken çocuğunuzun yanınıza gelmesinden çekiniyorsanız banyoda sevişin, hem ilişkinize renk katmış olursunuz..

3,5 yaşında çocuk ananeye babaneye bırakılabilir, evliliğinize ilişkinize zaman ayırın. bazı hafta sonlarını başbaşa geçirin, oteller her zaman libido arttırır, deneyin bunu.

çiftlerin sevişmesi birlikteliğin devamı ve birbirine bağlanma konusunda olmazsa olmaz. kendinizi keşfedin eşinizden önce, kendinize dokunun, erojen bölgelerinizi keşfedin ve eşinizi oralara yönlendirin.

iç çamaşırı konusu çok mühim değil, ben mesela banyoya girmeden önce eşime muhakkak bi çıplak görünürüm, kendimi düşürürüm aklına, bunu da deneyebliirsiniz.

Eşimle 6 yıldır birlikteyiz ve 6 yıldır cinsel hayatımız var, zaman zaman sevişmekten onun veya benim uzaklaştığımız oluyor, olabilir yani bazı dönemsel.. ama sizinki hep böyleydi sanırım, anlattıklarınızdan böyle anlıyorum.

çocuğunuzun sizinle uyuması ancak bir bahane olabilir, evinizde sadece yatak odası yok sonuçta, bu iş sadece yatakta da yapılmaz, banyoda duşta oturma odasında... salondayken çocuğunuzun yanınıza gelmesinden çekiniyorsanız banyoda sevişin, hem ilişkinize renk katmış olursunuz..

3,5 yaşında çocuk ananeye babaneye bırakılabilir, evliliğinize ilişkinize zaman ayırın. bazı hafta sonlarını başbaşa geçirin, oteller her zaman libido arttırır, deneyin bunu.

çiftlerin sevişmesi birlikteliğin devamı ve birbirine bağlanma konusunda olmazsa olmaz. kendinizi keşfedin eşinizden önce, kendinize dokunun, erojen bölgelerinizi keşfedin ve eşinizi oralara yönlendirin.

iç çamaşırı konusu çok mühim değil, ben mesela banyoya girmeden önce eşime muhakkak bi çıplak görünürüm, kendimi düşürürüm aklına, bunu da deneyebliirsiniz.
Vücudum konusunda kendimi güvenim yok boyum uzun ama çatlaklarım var lazere gitmek istiyordum hamile kaldım kollarımda kıllar var mesela özel bolge bacak ve kol altı temizliği yapıyorum ama jiletle biyere kadar makina kullandım bı sure bacaklar için hala kullaniyorum ama aynada ben kendimi beğenmiyorum ki

Bitmedi ama rengini kaybetti.
Renklendirebilirsiniz aslinda 2 cocuktan sonra bizde rengini kaybediyorduk ama renklendi
Yeni bir baslangic her zaman iyidir
Kalmiyo anam çocuk var koskoca içerde 😀
Tamam sende diger odaya gec kocanla
mesela banyoya girmeden önce eşime muhakkak bi çıplak görünürüm, kendimi düşürürüm aklına, bunu da deneyebliirsiniz.
👆👏👏👏👏👏👏

Gelinliğin altındaki farklıydı tabi evlenirken de aldım bı kaç tane ama bunları giyip karşısına çıkmak nedense saçma geliyor bana sacmada değilde ne biliyim işte farklı bı his bu yuzden olacaksa olmasın gibi düşüncelerim farklı benim sorun bende

O iç çamaşırlarına farklı olumsuz anlamlar yüklemişsiniz bilinçaltınızda. Çok tuhaf.
Bence sorun bu. Bunu asmalısınız.
Uçuk fantezi kıyafetleri giymek zorunda değilsiniz ki.
Hafif dantelli küçük yırtmaçlı soft gecelikler size sadece daha kadın hissettirir. Havaya sokar.

Eşiniz için değil kendiniz için bir deneyin.
Farkı göreceksiniz.

Renklendirebilirsiniz aslinda 2 cocuktan sonra bizde rengini kaybediyorduk ama renklendi
Yeni bir baslangic her zaman iyidir

Tamam sende diger odaya gec kocanla

👆👏👏👏👏👏👏
Dedimya vucudumu ben beğenmiyorum lazere gidecektim hamile kaldım knerime bak
O iç çamaşırlarına farklı olumsuz anlamlar yüklemişsiniz bilinçaltınızda. Çok tuhaf.
Hafif dantelli küçük yırtmaçlı soft gecelikler size sadece daha kadın hissettirir. Havaya sokar.

Farkı göreceksiniz.
İşte dedim ya vücudumu begenmiyorum

Farkı göreceksiniz.
Haklısınız

Vücudum konusunda kendimi güvenim yok boyum uzun ama çatlaklarım var lazere gitmek istiyordum hamile kaldım kollarımda kıllar var mesela özel bolge bacak ve kol altı temizliği yapıyorum ama jiletle biyere kadar makina kullandım bı sure bacaklar için hala kullaniyorum ama aynada ben kendimi beğenmiyorum ki

Bacım bizler de birer manken değiliz..
Hepimizin vücudunda az çok kusurlar var.
Güzel dediğin tek değil herkesin zevki başka.
Kilo seven adam da var hatta kıl seven bile varmış yani..

Temizliğinize içinizi rahatlatacak düzeyde dikkat edip rahat olun.
Çatlak selülit ohooo ne ararsan var bende de..

Yine de içine girsem jartiyerli takimimi giyerim ama bir kilolarım engel iki minnak bebeğim üç geçmiş içim:)

Karşınızdaki kişi sizin eşiniz, sizi olduğunuz gibi kabul eden insan, tıpkı sizin de onu olduğu gibi kabul ettiğiniz gibi, hiçbir insan dört dörtlük değil, hepimizin çeşitli kusurları var -ki ben bunları kusur olarak görmüyorum.

1 tane çocuk dünyaya getirmişsiniz, muhtemelen çatlaklarınız bundan oldu, çok kutsal değil mi sizce o çatlaklar?

istenmeyen tüyleriniz için; mesela kol ve bikini bölgesi için ağda, bacak için jilet kullanabilirsiniz, daha rahat edersiniz.

O zaman konu açtığında hosuna gitmeyen taraflarida yaz ki ilk bastan bizde yorumumuzu ona gore yapalim
Yazmayı unutmuşum demekki. Arkadaş eşime çıplak gorunurum falan diyor ya ben mesela gündüz seviscez diye korkuyorum tüm kusurların meydana çıkacak diye

Karşınızdaki kişi sizin eşiniz, sizi olduğunuz gibi kabul eden insan, tıpkı sizin de onu olduğu gibi kabul ettiğiniz gibi, hiçbir insan dört dörtlük değil, hepimizin çeşitli kusurları var -ki ben bunları kusur olarak görmüyorum.

1 tane çocuk dünyaya getirmişsiniz, muhtemelen çatlaklarınız bundan oldu, çok kutsal değil mi sizce o çatlaklar?

istenmeyen tüyleriniz için; mesela kol ve bikini bölgesi için ağda, bacak için jilet kullanabilirsiniz, daha rahat edersiniz.
Haklısınız benim genel hayata bakış acimda hep depresif iç sıkıcı her konuya bu şekilde baktigim dan biseyde zevk almıyorum kendimde beğenmiyorum işte

X