Evliliğim hakkında.

Bide kuzum tanss isimli arkadasın onerilerini bence görmezden gel gecenki konusundan sonra tavsiye almak isteyecegin en son kisi olacaktr diye dusunuyorum
Şu
Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünen meğer kocası o arkadaşı ile evine giden, üstelik bayanın evinde kocası da olmayan
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven diyen kocanın konusu olandı demi

Aynen öyle hatta orada oyle cok guzel degilim falan demisti esi o cirpiya mi bakacağm dediginde... hayretle okudum buradaki özguvenini

Aynen öyle hatta orada oyle cok guzel degilim falan demisti esi o cirpiya mi bakacağm dediginde... hayretle okudum buradaki özguvenini
Kizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sanki

Kizlar canlarım hosgeldinizz öyle mi ya gerçekten yani insanlar direkt eleştiriyor ben anlamadım herkesin her şeyi mükemmel sanki
Canım ebru hamilesin hormonlar oynuyor bizimle, seninle.. Bu sorgulamaları yapacağın zaman değil bence bu zaman. 2. Çocuğu düşünmeden yapacaktın bence ha olmadı kendine yüklenme bu süreçte o kadar sevdiğin ve sevildiğinden eminsen.

Haklısın kuzum galiba öyle oldu tabiki çok seviyorum ve ondan da eminim

Hamilelik vs durumları cinselliği etkiliyor ister istemez. Ilerleyen aylarda zten cinsellikte hareketlerin kısıtlanacak hamilelik öncesi bunu düşünebilirdiniz.
Ben yeni evlenenlerin rahat rahat cinselliği keşfetmeleri için hemen çocuk sahibi olmasını da onaylamıyorum pek. Siz mesela daha cinselliği keşfedememişsiniz 2. Çocuğunuz olacak çocuk doğunca yine bir süre cinselliğe ara vereceksiniz.
Neyse burada yazılmış, zten gecelik vs almak farklı pozisyonlar denemek olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…