• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor

Eşiniz yalan söylüyor bence istifa etmemiştir isterseniz araştırın da evreklarını inceleyin kafanızda bişeyler daha da netleşir
Bence yalan söylüyor nasıl olsa anlamazsınız diye
Bence çocuğunuzun şansı sizin gibi birbannesinin olması
Siz baba yokluğunu çektiyseniz onu en iyi siz anlarsınız
Öyle bir babayla yetişmesini istemezdim çocuğumun
Umarım sizin ve çocuğunuz için en doğru kararı verir

Merhaba hanımlar. Kime anlatacağımi bilemedigim ama artık içinden cikamadigim bir durumdayım lütfen bana da bir el atıp akıl verin.
Eşimle yaklaşık 7 yıla yakındır tanışıyoruz 3.5 yıllık da evliyiz. 1 tane 23 aylık oğlumuz var. Esimle evliligimiz problemlerle başladı. Herşey de hemen kavga eden insanlarız ikimizde. Benim çocuklukta geçirdiğim enfeksiyon sebebi ile tüplerin ve rahimim yapışıkti üniversitede geçirdiğim bir ameliyat sonrasında öğrendik. Evliliğim den 6 ay sonra rahim filmi cektirdiik ve tüplerim acildi hemen o ay hamile kaldım.fakat o sıralarda eşim beni aldatmaya başlamış. benim hastaligimdan dolayı cinsellik kötüydü çok ağrılarım sancilarimoluyordu. hamileliğim sıkıntılı geçti bir çok kez düşük tehlikeleri kanamalar bayilmalarla dolu bir 8 ay geçirdim bu sürede eşimle epey kötü zamanlarimiz oldu. Fakat ben bu sürede kötü günler geçirdiğim icin farkedemedim. Doğumdan sonra da çok toparlandık eşimin tayin döneminde ben mecburen kayinvalidemlerin yanına gelmek zorunda kaldım eşimde Şırnak a gitti. Bu arada ben çalışıyorum güzel bir isim var. Sonrasında eşim bir olaydan dolayı cezaevine girdi 4 ay kaldı çıktı ben bu sürede beni aldattığını kadına ayrıldığımız cinselliğin.olmadigini söylediği mesajlari gördüm. Yıkıldım.ama cezaevinde diye birşey diyemedim. Sonrasında çıktığında konuştuk fakat bebeğim.kucuk diye affetmeye karar vermiştim ama sonrasında iddia oynamaya başladı ilgisizlik sevgisizlik beraberinde devam etti ben defalarca konuşmama rağmen düzenlediğini görünce çocuğumu aldım ailemin yanına geldim. Eşimle konuştuğumda pişman olduğunu düzeleceğini fakat şuanda maddi yönden sıkıntıda olduğu için çıkış yolu bulamadığını söylüyor bu yuzden iddiada medet umuyor şuan da ıssız. Şimdi sizlere soruyorum benim bu evlilikte şunu yapsaydım iyi olacaktı diyebileceğim veya ileride şunu yapmadım diye pişman olabileceğim bir konu olur mu? Boşanma kararı aldim fakat çocukla bir kadın için boşanmak kolay değil en azından ben bundan korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Özellikle çocuklu olup ta boşanmış hanımlardan.
30 yil önce annem boşanmış çocuklu haliyle üstelik işsiz 5 parasız babasız ve abisiz . Bir kadın için evlilik bitmeyecekse ne için bitecek ? Ayrıca iddia oynaması da az mı? Cezaevine girmesi az mı? Güçsüz cesaretsiz olmayın bu kadar
Ben çok üzülüyorum demek ki

Beraat etse geri dönerdi demişsiniz ama sanırım okumamissiniz icerideyken bizden habersiz istifasını vermiş ayrıca zaten bu mesele işiyle alakalı bir durum değil. İçeri girmesi tamamen özel hayatıyla ilgili çok şükür yüz kizartacsk veya önüne engel çıkacak bir durum değil. Bu on yargilarinizi ve sert tavırlarinizi anlayamadım. Ben sadece burada herkes gibi doğru düzgün öneriler istedim. iyi akşamlar size.
Ben de inanmadım istifa olayından emin misiniz?

Bir de şunu düşün sen rahmin için acılar çekerken o uçkurunu düşünmüş şerefsiz

sen o kadar zor zamanlar geçirirken eşinin seni aldatmayı düşünmesi zaten başlı başına bir hata. evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz. sen acı çekerken cinselliğimiz kötü diye aldatması haklı bir sebep mi? bence en başta bunu affetmeyi düşünmemelisin. evet boşanmak zor olabilir, çoğu çocukluyken boşanıyor zaten. ama boşanmayıp çocuğuna belli etmeden böyle sahte mutluluk olan bir hayatı yaşatacağına kendini toparlayıp yoluna bakmanı öneririm.. herkes zorluklar çekiyor fakat her zorluktan sonra bir kolaylık vardır

Adamın seni sevmediği ve sağlam ayakkabı olmadığını farketmen için daha ne yapması gerekiyor?bu ısrar kıyamet nedir ben anlamıyorum, aldatan insanın hakkı terkedilmektir,nokta.
Nasıl iyi bir nafaka alabilirimi sorgulaman gerekirken evliliği kurtarmak için ne yapmalıyım daha nın çabasındasın?
Uyandırayım,evliliği kurtarması gereken sen değil, acılar içinde manevi desteğe en çok ihtiyacın olan dönemde önündekinin keyfini süren o herif müsveddesi..

Beraat etse geri dönerdi demişsiniz ama sanırım okumamissiniz icerideyken bizden habersiz istifasını vermiş ayrıca zaten bu mesele işiyle alakalı bir durum değil. İçeri girmesi tamamen özel hayatıyla ilgili çok şükür yüz kizartacsk veya önüne engel çıkacak bir durum değil. Bu on yargilarinizi ve sert tavırlarinizi anlayamadım. Ben sadece burada herkes gibi doğru düzgün öneriler istedim. iyi akşamlar size.
Siz kendinizi kandırıyorsunuz bilmem farkında mısınız? 4 kez affetmis biri olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ki sizi dibe çekmeye devam edecek... Giden zamanınız a acıyacaksiniz. Ama umudunuz var. O umut da bitince eminim bu yorumlarınız için üzüleceksin iz.

Adamın hapiste olma nedeni işi bile değilken iftiraya uğrayıp hapse düşmüşken neden eşine,dostuna ,avukatına sormadan memuriyetten istifa etmiş anlamadım. Bari "sevgilisine " danışsaymış o aklı selim bir yol gösterirdi her halde🤷‍♀️ Ben okuyunca iftira konusunun "görevi kötüye kullanma" niteliğinde olduğunu yorumladım.
Ben de inanmadım istifa olayından emin misiniz?

Adamın hapiste olma nedeni işi bile değilken iftiraya uğrayıp hapse düşmüşken neden eşine,dostuna ,avukatına sormadan memuriyetten istifa etmiş anlamadım. Bari "sevgilisine " danışsaymış o aklı selim bir yol gösterirdi her halde🤷‍♀️ Ben okuyunca iftira konusunun "görevi kötüye kullanma" niteliğinde olduğunu yorumladım.
Zaten öyle olmasa istifa etmezdi

Bekara koca boşamak kolay derler ama size de öyle olmalı emin olun. Size zerre değer vermeyen sürekli yalan söyleyen ve çocuğunuzu taşırken sizi hiçe sayıp başkasıyla olan erkek size eş olamaz, hiç olmamıştır zaten. Eşiniz size zerre değer vermiyor, kötü davranıyor, basit bir kukla gibi sizin duygularınızı yönetiyor. Sizde sevdiğiniz için kanıyorsunuz, yapmayın. Sizden ve çocuğunuzdan değerli bir şey yok hayatınızda. Eşinize inanmayın ve sizi sömürmesine izin vermeyin, lütfen

Merhaba hanımlar. Kime anlatacağımi bilemedigim ama artık içinden cikamadigim bir durumdayım lütfen bana da bir el atıp akıl verin.
Eşimle yaklaşık 7 yıla yakındır tanışıyoruz 3.5 yıllık da evliyiz. 1 tane 23 aylık oğlumuz var. Esimle evliligimiz problemlerle başladı. Herşey de hemen kavga eden insanlarız ikimizde. Benim çocuklukta geçirdiğim enfeksiyon sebebi ile tüplerin ve rahimim yapışıkti üniversitede geçirdiğim bir ameliyat sonrasında öğrendik. Evliliğim den 6 ay sonra rahim filmi cektirdiik ve tüplerim acildi hemen o ay hamile kaldım.fakat o sıralarda eşim beni aldatmaya başlamış. benim hastaligimdan dolayı cinsellik kötüydü çok ağrılarım sancilarimoluyordu. hamileliğim sıkıntılı geçti bir çok kez düşük tehlikeleri kanamalar bayilmalarla dolu bir 8 ay geçirdim bu sürede eşimle epey kötü zamanlarimiz oldu. Fakat ben bu sürede kötü günler geçirdiğim icin farkedemedim. Doğumdan sonra da çok toparlandık eşimin tayin döneminde ben mecburen kayinvalidemlerin yanına gelmek zorunda kaldım eşimde Şırnak a gitti. Bu arada ben çalışıyorum güzel bir isim var. Sonrasında eşim bir olaydan dolayı cezaevine girdi 4 ay kaldı çıktı ben bu sürede beni aldattığını kadına ayrıldığımız cinselliğin.olmadigini söylediği mesajlari gördüm. Yıkıldım.ama cezaevinde diye birşey diyemedim. Sonrasında çıktığında konuştuk fakat bebeğim.kucuk diye affetmeye karar vermiştim ama sonrasında iddia oynamaya başladı ilgisizlik sevgisizlik beraberinde devam etti ben defalarca konuşmama rağmen düzenlediğini görünce çocuğumu aldım ailemin yanına geldim. Eşimle konuştuğumda pişman olduğunu düzeleceğini fakat şuanda maddi yönden sıkıntıda olduğu için çıkış yolu bulamadığını söylüyor bu yuzden iddiada medet umuyor şuan da ıssız. Şimdi sizlere soruyorum benim bu evlilikte şunu yapsaydım iyi olacaktı diyebileceğim veya ileride şunu yapmadım diye pişman olabileceğim bir konu olur mu? Boşanma kararı aldim fakat çocukla bir kadın için boşanmak kolay değil en azından ben bundan korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Özellikle çocuklu olup ta boşanmış hanımlardan.
Cocugun icin bosan zaten. Oyle bir babayla psikolojisi bozulmasin.Ayaklarin uzerinde durabilen guclu bi bayansin, ve ailende arkanda bak.bosanmazsan daha zor bi hayat bekliyor Seni.Senin paranida alip kumara yatirir.teyzemin hayatinin ilk yillarini yasiyosun suanda.Gecen ay esi oldù, Zavalli utanmasa oynayacakti

Back