• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor

BirMinikSerce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
67
14
18
29
Merhaba hanımlar. Kime anlatacağımi bilemedigim ama artık içinden cikamadigim bir durumdayım lütfen bana da bir el atıp akıl verin.
Eşimle yaklaşık 7 yıla yakındır tanışıyoruz 3.5 yıllık da evliyiz. 1 tane 23 aylık oğlumuz var. Esimle evliligimiz problemlerle başladı. Herşey de hemen kavga eden insanlarız ikimizde. Benim çocuklukta geçirdiğim enfeksiyon sebebi ile tüplerin ve rahimim yapışıkti üniversitede geçirdiğim bir ameliyat sonrasında öğrendik. Evliliğim den 6 ay sonra rahim filmi cektirdiik ve tüplerim acildi hemen o ay hamile kaldım.fakat o sıralarda eşim beni aldatmaya başlamış. benim hastaligimdan dolayı cinsellik kötüydü çok ağrılarım sancilarimoluyordu. hamileliğim sıkıntılı geçti bir çok kez düşük tehlikeleri kanamalar bayilmalarla dolu bir 8 ay geçirdim bu sürede eşimle epey kötü zamanlarimiz oldu. Fakat ben bu sürede kötü günler geçirdiğim icin farkedemedim. Doğumdan sonra da çok toparlandık eşimin tayin döneminde ben mecburen kayinvalidemlerin yanına gelmek zorunda kaldım eşimde Şırnak a gitti. Bu arada ben çalışıyorum güzel bir isim var. Sonrasında eşim bir olaydan dolayı cezaevine girdi 4 ay kaldı çıktı ben bu sürede beni aldattığını kadına ayrıldığımız cinselliğin.olmadigini söylediği mesajlari gördüm. Yıkıldım.ama cezaevinde diye birşey diyemedim. Sonrasında çıktığında konuştuk fakat bebeğim.kucuk diye affetmeye karar vermiştim ama sonrasında iddia oynamaya başladı ilgisizlik sevgisizlik beraberinde devam etti ben defalarca konuşmama rağmen düzenlediğini görünce çocuğumu aldım ailemin yanına geldim. Eşimle konuştuğumda pişman olduğunu düzeleceğini fakat şuanda maddi yönden sıkıntıda olduğu için çıkış yolu bulamadığını söylüyor bu yuzden iddiada medet umuyor şuan da ıssız. Şimdi sizlere soruyorum benim bu evlilikte şunu yapsaydım iyi olacaktı diyebileceğim veya ileride şunu yapmadım diye pişman olabileceğim bir konu olur mu? Boşanma kararı aldim fakat çocukla bir kadın için boşanmak kolay değil en azından ben bundan korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Özellikle çocuklu olup ta boşanmış hanımlardan.

Merhaba hanımlar. Kime anlatacağımi bilemedigim ama artık içinden cikamadigim bir durumdayım lütfen bana da bir el atıp akıl verin.
Eşimle yaklaşık 7 yıla yakındır tanışıyoruz 3.5 yıllık da evliyiz. 1 tane 23 aylık oğlumuz var. Esimle evliligimiz problemlerle başladı. Herşey de hemen kavga eden insanlarız ikimizde. Benim çocuklukta geçirdiğim enfeksiyon sebebi ile tüplerin ve rahimim yapışıkti üniversitede geçirdiğim bir ameliyat sonrasında öğrendik. Evliliğim den 6 ay sonra rahim filmi cektirdiik ve tüplerim acildi hemen o ay hamile kaldım.fakat o sıralarda eşim beni aldatmaya başlamış. benim hastaligimdan dolayı cinsellik kötüydü çok ağrılarım sancilarimoluyordu. hamileliğim sıkıntılı geçti bir çok kez düşük tehlikeleri kanamalar bayilmalarla dolu bir 8 ay geçirdim bu sürede eşimle epey kötü zamanlarimiz oldu. Fakat ben bu sürede kötü günler geçirdiğim icin farkedemedim. Doğumdan sonra da çok toparlandık eşimin tayin döneminde ben mecburen kayinvalidemlerin yanına gelmek zorunda kaldım eşimde Şırnak a gitti. Bu arada ben çalışıyorum güzel bir isim var. Sonrasında eşim bir olaydan dolayı cezaevine girdi 4 ay kaldı çıktı ben bu sürede beni aldattığını kadına ayrıldığımız cinselliğin.olmadigini söylediği mesajlari gördüm. Yıkıldım.ama cezaevinde diye birşey diyemedim. Sonrasında çıktığında konuştuk fakat bebeğim.kucuk diye affetmeye karar vermiştim ama sonrasında iddia oynamaya başladı ilgisizlik sevgisizlik beraberinde devam etti ben defalarca konuşmama rağmen düzenlediğini görünce çocuğumu aldım ailemin yanına geldim. Eşimle konuştuğumda pişman olduğunu düzeleceğini fakat şuanda maddi yönden sıkıntıda olduğu için çıkış yolu bulamadığını söylüyor bu yuzden iddiada medet umuyor şuan da ıssız. Şimdi sizlere soruyorum benim bu evlilikte şunu yapsaydım iyi olacaktı diyebileceğim veya ileride şunu yapmadım diye pişman olabileceğim bir konu olur mu? Boşanma kararı aldim fakat çocukla bir kadın için boşanmak kolay değil en azından ben bundan korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Özellikle çocuklu olup ta boşanmış hanımlardan.
Adam sadakatsiz adam kumar oynuyor bu adamdan ne köy olur ne kasaba.birde işim iyi diyorsunuz . çocuğunuzun böyle bir babayla büyüyüp emin olun bi eksikliğini hissetmez en azından onu örnek alıp kötü etkilenmez biraz güçlü olun . Kimse için ömrünüzü çürütmeye değmez tek boşanan siz değilsiniz çocuğu olupta

Evet pişman olursunuz. Adam sizi bir kez aldatmış ki muhtemelen tekrar aldatır.
“Keşke ilk aldatıldıgımda boşansaydım.” diye pişman olursun

Adam sadakatsiz adam kumar oynuyor bu adamdan ne köy olur ne kasaba.birde işim iyi diyorsunuz . çocuğunuzun böyle bir babayla büyüyüp emin olun bi eksikliğini hissetmez en azından onu örnek alıp kötü etkilenmez biraz güçlü olun . Kimse için ömrünüzü çürütmeye değmez tek boşanan siz değilsiniz çocuğu olupta
Tek bosanan biz değiliz sonda olmayacağız fakat ben babasız büyüdüm bunun ne denli zor ve sıkıntılı olduğunu her zaman gördüm ve hissettim şuanda aynı şeyi onun yüzünden ogluma yaşatacak olmak bana vicdan yaptırıyor. İleride bunun için pişmanlık duyarsam diye korkuyorun Aynı zamanda tek başıma oğluma iyi bir hayat kurabilir miyim bunların korkusunu yaşıyorum baba oğul ilişkileri çok iyi biz kayinvalidemle.yasadigimiz için doğru düzgün tartismadik ben kızardım o ise cevaplamazdi. Tabi ben daha çok sinirlendim.bir zaman sonra kizmayi bile bıraktım. Ben sadece ileride kolaylik ve zorluk.olarak bizi neler bekliyor bunları öğrenmek istiyorum.

Bunca şansı vermekle hata yapmışsınız zaten. Yol yakınken kurtulun o adamdan.
Ben küçük yaştan itibaren çalışıp kendi ayakları üstünde duran bir insanım.fakat yaşamış olduğum.babasizliktan mıdır nedir oğluma kıyamadım onun için sabretmeye çok çalıştım. Belki de onu gerçekten sevmiş olmamdan dur bilemiyorum.sanslar verdim ona.😞

Hayır bence pişman olacağınız bir şey yok çok geçmiş olsun diyorum ve lütfen inanıp geri dönmeyin sizin tek pişmanlığınız olsa olsa ben neden en güzel yıllarımı bu adama verdim pişmanlığı olur

Esiniz artik ne yaptiysa hem isinden olmus hem cezaevine girmis..hic ikiletme kurtul

Bence elinizden geleni yapmışsınız hatta abartmışsınız... hapisten çıkınca sizi bulamayabilirdi mesela. Bunca şeyin üzerine iddia saçmalığı nedir peki?! Bazı erkekler gerçekten iflah olmaz. Onun istediği hayat bu, siz düzeltmeye çalışsanız da o istemiyor ve istemediği sürece o b.k çukurundan kimse onu çıkartamaz. siz bunun bir parçası olmak istiyor musunuz bunu düşünün. Çocuğunuz da bu hikayede devam etsin mi?
Allah yardımcınız olsun, kesinlikle kolay değil süreç ama bu adamla birlikte yaşamaktan daha kolay emin olun.

Eşinizin karekteri bozuk bu düzelecek bir kusur değil boşanmakta haklısınız; bencede boşanın işinizde varmış adamın sütü bozuk ise bu sizin suçunuz değil yetiştirende kabahat , kadınlar erkek çocuğunu doğru düzgün yetiştirmeli, kumar alışkanlığı, çapkınlık , suç işleyip hapse girme epey kusurlu , kararınızdan dönmeyin yolunuz açık olsun

Cezaevine girdiğinde psikolojik olarak çökmüştü içeride kötü zamanlar geçirdi kimseyi dinlemeden kimseye söylemeden gizlice istifa mektubu göndermiş bizde sonradan öğrendik.
Memuriyette istifadan geri dönüş olabiliyor sanki. Neyse ne olmuşta bence bırak önüne bak iddia neymiş ya bu vakti iş bulmak için harcasa bari.

Düzeleceğine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız bir şans dHa verin yuva kolau kurulmuyor bende 4 senelk evliyim ilk yılımı yazsam roman olur 30 yaşndaym ömrümün en kötü 1 yılıydı aklnza ne geliyosa aldatma dşnda yaşadm bağımlılığın her türlüsünü gördüm ama geçti ailesini soktum işim içine kendi ailemi bulaştırmadan bir şeklde geride bıraktık 7 Ay işsiz kaldı ben çalşyorum bi şeklde geçndk siz neye inanmak istyosanz onu yapın düzelir mi o zman bi şans dha hatalar insnlar için pişmanlğnı anlarsınız en iyi siz tanırsınız

Bence elinizden geleni yapmışsınız hatta abartmışsınız... hapisten çıkınca sizi bulamayabilirdi mesela. Bunca şeyin üzerine iddia saçmalığı nedir peki?! Bazı erkekler gerçekten iflah olmaz. Onun istediği hayat bu, siz düzeltmeye çalışsanız da o istemiyor ve istemediği sürece o b.k çukurundan kimse onu çıkartamaz. siz bunun bir parçası olmak istiyor musunuz bunu düşünün. Çocuğunuz da bu hikayede devam etsin mi?
Allah yardımcınız olsun, kesinlikle kolay değil süreç ama bu adamla birlikte yaşamaktan daha kolay emin olun.
Ben elimden geleni yaptım.cunku yapı olarak kolay pişman olan birisiyim kolay inanan birisiyim.bu yönlerin oldugu için pişman olmak istemedim kafamı koyduğumda ben herşeyi yaptım diyebilmeyi istediğim için sabrettim. Kolay değil kucağımda küçük bir bebekle kayınpeder evini terk etmek. Cezaevinde yken gitseydim kimse beni oğlumla o evden çıkaramazdi. Bazı şeylerin.zamanini beklemem gerekiyordu açıkçası.

Back