Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanında çabalamak gerekiyor. Bir noktadan sonra bence bitiyor. Ayrıca kendisi sizle devam etmek istemezken nasıl şans verip evliliğe devam etmeyi düşünüyorsunuz.yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası
Şu mesajı okuduktan sonra üstteki yorumumu silmek istedim. Ben sandım ki birinin eve zamanında gelmemesi diğerinin evdeyken adamın ricalarını yerine getirmemesi komşulara kaba davranması gibi küçük şeyler. Konu sahibi büyük sorun yok detince tek bunlar sandım. Ama zaten sizin ilişki gerçekten bitmiş.2 yıldır eşinizle ilgili konu açıyorsunuz.
Telefon saklama, eve gelince sosyal medya hesabı silme, fotoğraf paylaşımlarının altına yorum yapmanizi istememe.
Eve geç gelme, uzun süreli küsme.
Eşiniz sizi gözden çıkarali çok olmuş maalesef. Hayatında biri de olabilir.
Sizin kendi açınızdan hata diye söyledikleriniz boşanma sebebi olmaz tek başına. İnsan gibi eve vaktinde gelse, tavrıniz da yaptıklarınız da farklı olurdu muhtemelen. Daha fazla uzatmayın, uzattıkca eşiniz çirkinlesme ihtimali yüksek. Çocuğunuz var, dava için haklarınızı korumaya odaklanın, anlaşmalı boşanma kısmında zararlı çıkmayın.
Kahvaltı hazrlamamışsınız, sorun bu işte anlamıyo musunuz? Eşiniz açık açık söylemiş siz de hatanızı kabul etmişsiniz. Hakim tek celsede bitirir bu sebeple.1 sene sonra gene ben önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .
Sorunlar ayrı kalınca kendiliğinden çözülmüyor, konuşulur, hatalar düzeltilir,emek verilir ancak öyle.1 sene sonra gene ben önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .
Allah aşkına kendinizi kahvaltı hazırlamadım diye nasıl suçlu görüyorsunuz? Koca adam kendi hazırlar. Ne yani siz bu adamın annesi misiniz?1 sene sonra gene ben önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .
Vermemi istemiyor yni evden birşey buda sorun muş insanlara birşey vermemBuyuk birsey yok demissiniz ama adam bosanmaya kararli oyle iki ay ayri kalmakla olacak is degil bir senedir cozulmemis sorunlar bitmis bir evlilige benziyor. Ben sunu anlamadim komsular bisey isteyince vermemek ne demek yumurta istedilerxe vermedinizmi?
Hayır gerçekten gidiyordum arkadaşlarım ikna etti klmm için bende bitirmiştim gerçekten şundada durmak için tek sebebim kızım veileride pişman olacağım bi karar vermemek oyızden düşğnğyorumHayir madem bosanmak istemiyordunuz ne diye annenizin evine gitmistiniz? Blofunuz elinizde patlamis. O kadar sorunu o kadar alttan alirken ne beklemistiniz? Siz alttan aldikca adama vahiy gelip degisir diye mi beklemistiniz. Hala cozulmus bir durum yok ve adam bosanmak istiyor buna ragmen siz istemiyorsunuz. O zaman neden bunlari mesele haline getirdiniz? Zaten hep alttan almissiniz madem bosanmak istemiyorsunuz o zaman buna devam etseydiniz.
Uzulmenizi anliyorum ama bu saatten sonra yalvarmak sorun cozer mi inanin bir fikrim yok. Ortada buyuk sorunlar yok diyorsunuz o zaman bir aile terapisi deneyebilirdiniz. Ortada buyuk sorun yok derken siz evi terketmissiniz ve karsilikli bir cikmaza suruklemissiniz.
Yeni evli olsaniz yine anlayacagim ama 10 yillik evlilikten bahsediyorsunuz.
Haklısınız konuştum eğer birbirşmizi düzeltemiyordak boşanalım dedim iln etmek için bi konuşma yapmadığımı sorunumuzu çözelüm gibisinden konuştum trepisti kabul etmez çğnkğ cimriöyle bir iki ay uzak kalmakla sorunlar çözülmez ki halı altına itilir daha önce olduğu gibi bunun yerine birlikte evlilik terapistine falan gitmeyi teklif etseniz daha mantıklı.
ama benim için en mantıklısı boşanmak isteyen insandan boşanmaktır.
Telefon kıyafet hep kontrol ettim şüphelenmedim ama 2.bi telefonu varsada bilmiyorum rbasına hiç bakmadım bakacağım bişeyler bulursamda bu işin peşini bırakmamBence eşinizin bir ilişkisi var.Bunu araştırın ve kanıt olsun sonra da donuna kadar alıp siz bırakın ..Boşanmak nasıl oluyormuş görür o zaman…Siz de yolunuza bakın artık ..Kendine acımayana kimse acımaz…
Bu yazıdan sonra konultum benim rahatsız olduğum noktayı söyledim eve zamanında gel birlikte sofraya oturalım dedim yni tek isteiğimde buydu kendi hatmında farkında olduğumu birbirimiz düzeltelim diye konuştum hiçbirşey söylemedi benim eşylarımı toplamama çok bozulmuş vsİyi de oturup konuşmuyorsunuz ki.
Eşiniz eve gec geliyor siz yemek hazırlayıp yemiyormusunuz çocuğunuzla. Bir mesaj,arama ile gelip gelmeyeceğini öğrenebilirsiniz.
Yada işe giden bir eş,okula giden bir çocuk varsa evde erken kalkılır bir kahvalti hazirlanır. Bazen ben hasta uykusuz olurum eşimle kızım birşeyler hazırlar.Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama beni zorlamaz bu. Ha çocuklar bebekken,gece uykusuz kalmışsam vs eşimde istemez kalkıp kahvaltı hazırlamamı ama şu an ben ,hazırlarım oturur beraber yeriz,işe giden işe,okula giden okula yola koyulur. Bir peynir, zeytin koymak değil mevzu burada,oturup birlikte yenmesi. Bu ortak bir paylaşım,sohbette edilir masada aile üyeleriyle kahvaltıda yemekte. Sadece peynir zeytine indirgemeniz tuhaf.
Akşam yemeğine kimse tek oturamaz benim evimde. Kızim 4'de geliyor okuldan ona acsa meyve,kuruyemiş vb birseyler hazırlarim,bazen minik sandviç vs ama yemek saatinde oturur oda masaya bizimle yer.Ha eşim geç gelecektir cocuklara hazırlar yediririm,açsan sende ye bekleme kafasındadır eşim ama ben beklerim eşimle oturup yemek isterim. Dışarda yiyecekse haber verir,çocuklarımla yerim.
Ben aile içinde birlikte oturulan masaların önemine inanıyorum,evlenmeden önce de bu böyleydi. Şu anda sürdürüyorum.
Bence hatanız bu gibi konuları hafife almanız. Eşiniz icinde gecerli bu geç gelecekse haber verebilir. İletişiminiz bu kadar mi kopuk?
Bilemiyorum eşiniz kararlı gibi ama olurda barışırsanız siz ona sorunları söyleyin(geç geliyorsun,haber vermiyorsun vs)o size soylesin,birbirinizin isteklerini dikkate alarak deneyin tekrar. Bu şekilde oda arkadaşı gibi yasamak evlilik degil.
Konuştum boşanmak istemediğimi ama zorlamayacağımı da söyledim sen soğuysan nende soğudım ama hl toparlayabileceksekte bi şans verelim dedim düzeltebilecekse birbirimiz düzeltelim dedim benimm eşyaları toplayıp gitmeye kalkışmama bozulmuş felan bişey söyleöeden çıltı biletimi almasını söyledim eğer bitirmişse de almadı ama 2 gündr eve valtinde geliyor ama hazırladığım yemeğe oturmuyorSizden bir şans daha istememiş ki, eşinize evliliginizi bitirmek istememenizin mantıklı sebeplerini söyleyin, son kez oturup her şeyi konuşun, hala kararlıysa daha da ısrar etmeyin. Ayrıca evlilikte günlerce küs kalmak, yatak ayırmak falan çocukça hareketler bence.
Son olarak aile terapisti deneyebilirsiniz.
Evli kalıp her gün mutsuz olacağınıza, ayrılıp bir süre acı çekip normal hayata devam edersiniz, en azından mutsuz olmazsınız.
Olmazsa zorlamayın, ikiniz de yolunuza bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Konuştuk canım daha doğrusu ben konuştum bitirecekse onu zorlamayacağımı ama hatalrımızo düzeltebileceksekte deneyelim dedim valizimi toplamama ailesine haber vermemem bozulmu aile meseleme kims karışamaz vs dedi eğer boşnmkmistiyorsandan akşama biletimi al dedim bişey demedi boşanmayla ilgi bana karşı kafasından da ne geçiyor bilmiyorum artık 2 gündr erken geliyor eve ama yemeğe oturmuyor yoruldum arrık ama yanlış bi adım atıp ilerde pişman olmamamk adın bekliyorumAdam boşanmak istiyor, siz diyorsunuz ki bir şansı daha hak ediyor mu? Sizce şans bekler gibi bir hali var mı?
Evet haklısonız şans istemedi söyledim 2 gün önce benim istediğim aile olup birlikte vakit geçirmek eve erken gelmen dedim iş konusundada beni böyle alıştırdı zmanında evliyken omuyordum uardım ederdi bemde bu duruma alıştım dedim herkes işine baksın bende görevimi bileyim valizi toplamama ailesine söylememe bozulmuş boşncağım de edi ama ben de onu zorlamayacağımı birbirimiz düzeşteöezsek bu evliliği devam ettirmen bi anlamı olöadığını söyledim eğer bitti diyorsanda benim için bitmiştir akşam biletimi al gideyim dedim ne bilet var nede birlikte sofraya oturmak erken geliyor ama sofraya oturmuyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yoruldum artıkSizden bir şans daha istememiş ki, eşinize evliliginizi bitirmek istememenizin mantıklı sebeplerini söyleyin, son kez oturup her şeyi konuşun, hala kararlıysa daha da ısrar etmeyin. Ayrıca evlilikte günlerce küs kalmak, yatak ayırmak falan çocukça hareketler bence.
Son olarak aile terapisti deneyebilirsiniz.
Evli kalıp her gün mutsuz olacağınıza, ayrılıp bir süre acı çekip normal hayata devam edersiniz, en azından mutsuz olmazsınız.
Olmazsa zorlamayın, ikiniz de yolunuza bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Haklısınız ama geçen konuşmamda git istemiyorum demedi artık neyi planlıyor onuda bilmiyorum ama sadece eşyaları toplama niye gitöediğimi sordu sinirle söyledim dedim birbirmizi düzeltmek istediğimi olmuylrsada zorlamyacağımı söyledim bişey demeden çıktı gittiNasıl vereceksiniz bir şans daha. Versenize bi. Çok merak ediyorum. Bir şans daha istemeyen birine , nasıl şans veriliyor.
Mantik hatasını göremiyor musunuz?
Boşanmak istiyorum diyen birine siz şans veremezsiniz. Bi ihtimal o size verir. Ki o daha da zor görünüyor burdan bakınca.
Sizi sevmiyor . Istemiyor. Zorla güzellik olmaz. Zaten bu adamla evli kalmanın da güzel bir tarafı yok. Bence boşanmak daha güzel.
Boşanmaya yanlış bir adım diyorsanız size ne desek boş. Adamın kurtarmaya gönlü yok. Geçinmeye gönlü yok. Kaybetmekten korkmuyor. Sizin yaptiklariniz buradan bakinca gurursuzca görünüyor.Konuştuk canım daha doğrusu ben konuştum bitirecekse onu zorlamayacağımı ama hatalrımızo düzeltebileceksekte deneyelim dedim valizimi toplamama ailesine haber vermemem bozulmu aile meseleme kims karışamaz vs dedi eğer boşnmkmistiyorsandan akşama biletimi al dedim bişey demedi boşanmayla ilgi bana karşı kafasından da ne geçiyor bilmiyorum artık 2 gündr erken geliyor eve ama yemeğe oturmuyor yoruldum arrık ama yanlış bi adım atıp ilerde pişman olmamamk adın bekliyorum