1 sene sonra gene ben önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .