Evliliğim bitiyor mu 😔

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
92
32
1 sene sonra gene ben :KK43: önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki🙁1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum 😔ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .

Buyuk birsey yok demissiniz ama adam bosanmaya kararli oyle iki ay ayri kalmakla olacak is degil bir senedir cozulmemis sorunlar bitmis bir evlilige benziyor. Ben sunu anlamadim komsular bisey isteyince vermemek ne demek yumurta istedilerxe vermedinizmi?

öyle bir iki ay uzak kalmakla sorunlar çözülmez ki halı altına itilir daha önce olduğu gibi bunun yerine birlikte evlilik terapistine falan gitmeyi teklif etseniz daha mantıklı.
ama benim için en mantıklısı boşanmak isteyen insandan boşanmaktır.

Sizden bir şans daha istememiş ki, eşinize evliliginizi bitirmek istememenizin mantıklı sebeplerini söyleyin, son kez oturup her şeyi konuşun, hala kararlıysa daha da ısrar etmeyin. Ayrıca evlilikte günlerce küs kalmak, yatak ayırmak falan çocukça hareketler bence.
Son olarak aile terapisti deneyebilirsiniz.
Evli kalıp her gün mutsuz olacağınıza, ayrılıp bir süre acı çekip normal hayata devam edersiniz, en azından mutsuz olmazsınız.
Olmazsa zorlamayın, ikiniz de yolunuza bakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yaptıginiz bu tartışmalar ikinizi de yormuş. Sizin fevri tavırlarınız varmış, eşinizin de bir ailesi varmış gibi davranmayısi. Aslında büyük sorun yok gibi görünüyor ama var.😕

2 yıldır eşinizle ilgili konu açıyorsunuz.
Telefon saklama, eve gelince sosyal medya hesabı silme, fotoğraf paylaşımlarının altına yorum yapmanizi istememe.
Eve geç gelme, uzun süreli küsme.
Eşiniz sizi gözden çıkarali çok olmuş maalesef. Hayatında biri de olabilir.

Sizin kendi açınızdan hata diye söyledikleriniz boşanma sebebi olmaz tek başına. İnsan gibi eve vaktinde gelse, tavrıniz da yaptıklarınız da farklı olurdu muhtemelen. Daha fazla uzatmayın, uzattıkca eşiniz çirkinlesme ihtimali yüksek. Çocuğunuz var, dava için haklarınızı korumaya odaklanın, anlaşmalı boşanma kısmında zararlı çıkmayın.

1 sene sonra gene ben :KK43: önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki🙁1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum 😔ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünkü .

Sen bu adamı boşa. Ömür geçmez bu adamla. Hep hatalı senmişsin gibi hissettirmiş maniple etmiş seni. Psikolojin bozulmuş iyice. Devam edersen hastanelik olursun

Hayir madem bosanmak istemiyordunuz ne diye annenizin evine gitmistiniz? Blofunuz elinizde patlamis. O kadar sorunu o kadar alttan alirken ne beklemistiniz? Siz alttan aldikca adama vahiy gelip degisir diye mi beklemistiniz. Hala cozulmus bir durum yok ve adam bosanmak istiyor buna ragmen siz istemiyorsunuz. O zaman neden bunlari mesele haline getirdiniz? Zaten hep alttan almissiniz madem bosanmak istemiyorsunuz o zaman buna devam etseydiniz.

Uzulmenizi anliyorum ama bu saatten sonra yalvarmak sorun cozer mi inanin bir fikrim yok. Ortada buyuk sorunlar yok diyorsunuz o zaman bir aile terapisi deneyebilirdiniz. Ortada buyuk sorun yok derken siz evi terketmissiniz ve karsilikli bir cikmaza suruklemissiniz.

Yeni evli olsaniz yine anlayacagim ama 10 yillik evlilikten bahsediyorsunuz.

1 sene sonra gene ben :KK43: önceki gönderilerimi okursanız nedemek istediğimi anlarsınız.1 ay öncesi kadar çocuktan dolayı tartıştık bahane oldu ve bu adam bana 1 hafta boyunca kapılarını tekrar kapattı küstü nekadar yanaşsamda soğuk davrandı neyse 1 haftanın sonunda dayanamayıp sorunumuzun ne olduğumu çözmek istediğimi söyledim bağırarak bana bizim sorunumızın geçen seneden beri var olduğunu söyledi çözememişiz yani çöznek çinde çabalamadık açıkcası bende eşyalarımı toplayıp bittiğini annemin evşne gideceğimi söyledim geçen sene 2 ay bana el gibi davranmıştı yatakları ayırıp hiç konuşmamaıştı aynı şeyleri yaşamamak için gidiyorum dedim. Sorun onun eve geç gelmesi beni kaleye almamasıydı benim istediğim akşamları beraber sofraya oturup beraber vakit geçirmekti benimde hatalarım ise ona göre yemek yapmamak sabahları kahvaltı hazırlamamak komşulara bi eksik istemeye geldiklerinde vermemmiş... Ben kabul ediyorum ama akşama vaktinde gelmeyen nezaman birlikte yemek yiyeceğimiz belli olmayan birine nasıl sürekli yemek hazırlayayım kahvaltıyada kalkmadım açıkcası bi peynir zeytin koyamıyor mu belkide kalkmalıydım en azından aramızda sohbet muahabbet bağları artardı ihmal ettim eşimi hatamı kabul ediyorum ama onunda hatası eve vaktinde gelememek birlikte vakit geçirmeyişimizde 1 senedir alt aldım ses etmedim ama olmadı kızlar sorun böyle çözülmüyormuş ve şuan boşanıyoruz bana anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış bikasıyla konuşurken duydum benden soğuduğunu boşanmakta kararlı olduğunu herşeyi araştırdığını şuana kadar evliliği sadece bi çocuk sahibi olmak olarak gördüğünü söyledi içim acıdı ben bu insana 10 sene boyunca hiçbirşey verememişsim demekki🙁1 de kızımız var 4 yaşında onun psiklojisini düşünüyorum. nasıl hareket etmeliyim hemen boşanma taraftarı değilim ama bu sözlerden sonra bende soğudum 😔ama bi şansı dha hak ediyormu diye anlaşmayı kabul etmeyeceğim nasıl bi yol izlemeliyim yardım edin 1 2 ay uzak kalıp kendi halimizde kalsak iyi gelir mi acaba bu evliliğe verdiğim 10 yılımı emeğimi bir anda silip atmak istemiyorum ortada çok büyük birşey yok çünk
Eşinizin gelip gittiği saat belki olmasa bile o evde siz ve çocuğunuz var, aklam yemek yemiyor musunuz? Yaşanılan bir evde özellikle çocuk da varsa düzenli bir sofra düzeni olur. Kahvaltı aklam yemeği kısmını geçin 2-3 ay annenizde kalınca ne değişecek, bu şekilde terbiye mi edeceksiniz eşinizi? Çocuk filan bahane siz kendi düzeniniz bozulmasın istiyorsunuz. Kendinizi düşünmüyorsunuz sevmiyorsunuz sadece rahatınız düzeniniz yerinde olsun istiyorsunuz. Kendinize saygı göstermiyor eşinizin yaptığı saygısızlığı da sineye çekiyorsunuz. Lütfen acil olarak psikiyatrik yardım alın, gözünüzü açın gerçekleri görün.

Sen, "ben annemin evine gidiyorum" diye rest çekmişsin, o da kapıyı açmış "güle güle" demiş. Ayrılık olunca araya ister istemez soğukluk girer. Belli ki seni istemiyor, sen neyin mücadelesini veriyorsun acaba? Hiç mi kendine değer vermiyorsun, biraz gurur!

ama bi şansı dha hak ediyormu diye
Nasıl vereceksiniz bir şans daha. Versenize bi. Çok merak ediyorum. Bir şans daha istemeyen birine , nasıl şans veriliyor.

Mantik hatasını göremiyor musunuz?

Boşanmak istiyorum diyen birine siz şans veremezsiniz. Bi ihtimal o size verir. Ki o daha da zor görünüyor burdan bakınca.

Sizi sevmiyor . Istemiyor. Zorla güzellik olmaz. Zaten bu adamla evli kalmanın da güzel bir tarafı yok. Bence boşanmak daha güzel.

Adamın gözü hep bi dışardaymış ki, düzelecek bir şey degil bu, düzelmemesi de sizin suçunuz degil. Adam gidici, demek artık bekarlığın evlilikten daha avantajlı olduğu kanısına varmış, artık siz de üstünde durmayın, şu saatten sonra tek derdiniz haklarınızı koruyarak bu işi bitirmek olmalı.

Düzeltme yapıyorum. Adamı kendi evinde başka kadınla yakalamışsın, 2021 de çocuğun yokken şimdi 4 yaşında kızın var, annenin evine gidip geri dönmüşsün. Adam seni istemiyor. Akşam yemeği sabah kahvaltısı sorun ve sen bir şans vereceksin.
Yorum yapmıyorum. Yazdıklarını oku ve psikiyatriste git.

Ay yok artik. Buna ragmen ortada buyuk bir sorun yok demis. Konu sahibine gore buyuk sorun ne acaba cok merak ettim.

X