Bu yetenekler sizi eşinizin gözünde 10 Numara bir kadın yapacaktır.
mutsuz insanlara hiç de cüzi olmayan fiyatlarla umut satmaya çalışıp, insanların para söğüşleme aracı.
cam önü mahalle teyzesi tavsiyelerinin kitaplaştırılmış hali.
Sizden Allah razı olsun bunu okumaya başladığım günden beri sanki daha iyi gibiyiz esimleYa vedud esmasını hergün 400 kere düzenli olarak çekiniz....Allah yardımcınız olsun aile içi huzursuzluk kadar yüreği sıkan bişey yoktur heralde...
Sizden Allah razı olsun bunu okumaya başladığım günden beri sanki daha iyi gibiyiz esimle
Ama birisi bana ya cami ya vedud demişti o sizce hangisi
Ya vedud için internette çok farklı şeyler yazıyor . Hatta bi sayfada asla salı günleri okumayın falan demişYa camii ismi şerifinin anlamı toplayan anlamındadır...Tabii öylede olur Allahın her sıfatı hayatımızı derinden etkiliyor..yeterki hangi ismi hangi derdimize deva onu bilmek lazım. Bana isimlerimde dua ediniz diye buyurur...Kesinlkle zikre devam ve göreceksin neler düzelecek...
Ya vedud için internette çok farklı şeyler yazıyor . Hatta bi sayfada asla salı günleri okumayın falan demiş
Bana nasıl dogru olduğunu anlatır mısınız bide de Besmele cekmeyi miyim
Bence de öyle ama o yapmıyorsa bende uğraşamam biterse bitsin diyemem dediğim gibi çocuğum var bu düşünce şu aşamada bencillik olurİyi de sizin değil kocanızın kendisini düzeltmesi gerekiyor farkında mısınız?
Ya vedud esmasını hergün 400 kere düzenli olarak çekiniz....Allah yardımcınız olsun aile içi huzursuzluk kadar yüreği sıkan bişey yoktur heralde...
Allah razı olsun aynen dediğiniz gibi o yürek sıkışmasını Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara da tez zamanda ferahlık versin
söylediklerinize sonuna kadar katılıyorumAmin canım. Aile içi huzur insanın birazda kendi elinde olan bişey. Fedakarlık gerek, karşılıklı anlayız, hoşgörü gerek, Birbirinizi olduğu gibi kabullanip değiştirmeye çalışmamak gerek...Kadına çok iş düşüyor çünkü erkekler çocuk gibidir elinden oyuncağını almadan idare etmek gerek. Onun ilgi duyduğu şeyler hakkında süprizler yapcan. Ben kendimzden örnek vereyim. eşim tır kolleksiyonu yapar minyatür olanlarından ve ben ona özel getirttim internetten, Akvaryumu vardır çok sever balıkları ve ben hiç ummadığı anda balık alır gelirim, belgesel kanallarını çok seyreder özellikle buz kamyoncuları var ve ben oturur izlerim onunla, arkadaşlarıyla çıktığında asla aramam, ona hep güvendiğimi hissettirir ama yinede tedbiri elden bırakmayacağımı gösteririm, benimle keyifli vakit geçireceğini bilir ve genelde hep evdedir, dertleşirim onunla, paramız yoksa, işimiz yoksa yinede hep pozitifimdir onada geçiririm bu duygumu, omzumda ağlamasına izin veririm, birbirimize söyleyemediğimizi mektup yazarız, cinsel hayatımız hız kesmeden devam ederz, yeni doğum yaptım ve son aya kadar hiç ilişkimizi kesmedim. Bunun gibi şeyler...kısaca olumlu olmak, olumlu bakmak ve en önemliside gülümseyebilmektir....
ben başlığı değiştirdim çünkü konu farklı yönde ilerledi başlık tuhaf kaldı oyüzden msjı da düzenledim ilk defa okuyanlar o yönde yorum yapsınlar diye ama saçma mı oldu yani kusura bakmayınilk mesajını değiştirmek de nedir?
alıntı yapmadığıma pişman oluyorum
cevap yazmışım konuya, Allah Allah neden hatırlamıyorum diyorum ama bir bakıyorum ki ilk mesaja, benim cevap yazdığım içerik başka, dolayısıyla cevaplarımız da saçma..
söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum
ben öyle eşi eve gelince sorunlar sıralayan sızlayan bir eş hiç olmadım normalde de çok konuşan biri değilim
eşim en ufak bir sorunda dağılır onu hep ben toparlarım bişeyleri kafasına taktığını anlarım konuşmak istemese de bir şekilde olumlu telkinler veririm yalnız olmadığını herşeyi düzeltebileceğimizi her fırsatta hissettiririm
ben çalışıyorum kazandığım para için benim param demem paramız diye konuşurum
çocuk gibi şımarttığım pofpofladığım çok olmuştur
demek istediğim normal şartlarda zaten kendiliğinden olumlu davranıyorum
ama benden birşey sakladığında, yalan söylediğinde söz verip tutmadığında çileden çıkıyorum
beni aptal yerine koymasına tahammül edemiyorum işte o zaman bende ipler kopuyo dağılıyorum
ama artık daha az kafama takıp başbaşa kaldığımız anları bunları konuşarak değil güzel vakit geçirecek şeyler yaparak doldurmaya çalışıyorum
böylesi de bazen kanıma dokunmuyo değil mış gibi yapmak
ama deniyorum işte her şeyi deniyorum
teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok yapıcı
bir de anlaşıldığını hissetmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?