evliliğe soğuk bakmak

bu evliliğe soğuk bakmak falan değil, bariz dansöz gibi kıvırmış adam. bir ilişkiye niye başlarsın? sonunu evlilikle noktalamak için. adam, sen ona bunları söylemesen daha kaç yıl kullanacakmış oyalayacakmış kimbilir. yol yakınken bırak bu dansözü.

Bir insanin evlilige sicak bakmamasi normal ama gosterdigi gerekce cok budalaca olmus. Boyle bir insana karsi sizin cabaniz da havanda su dovmek gibi bir sey.

çok teşekkür ederim fikirleriniz için..

çok doğru. ne o beni ne ben onu değiştirebilirim. belki zamanla çok bağlanırsa birine öyle fikri değişir.. şu aşamada zor.

Açıkcası bu lafı duyar duymaz ben tepkimi koyardım..ee yani ilişkinin gideceği yer evlilik olur..nasıl davranıyorsunuz merak ettim ona karşı..sonunuzu bile bile

En azından dürüstmüş. Iki seçenek var ya kabul edip devam edeceksiniz evlilik lafı etmeden ya da ayrılacaksınız.

6 ay evlilik konuşmak için bana göre erken bir süre. Heleki 24 yasında aceleniz yokken. Adamın belki ilerde evlenme düşüncesi oluşabilirdi ama eminim artık üzerinde bu baskı olacaktır yadaaaaa ilişkiye devam etmeniz halinde ben baştan söylemiştim diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…