evliliğe soğuk bakmak

Senin beklentinle alakalı. Sen ilişkinin sonu evliliğe gitsin istiyorsan yol yakınken dön. Zaten 24 yaşında hayatının baharındasın, ne işin var 32 yaşında kart biriyle. Tercihlerini yargılamıyorum yanlış anlama, düşüncemi söylüyorum.

3 yıl sonra ben de 32 oluyorum kart demeyeydin iyiydi:deli::deli:

Erkekler çok mu dolu peki ?

Kadınlar için evlenme ve aileyi al ; araba, kadın kız, parayla değiştir al sana erkek. İnsanlar birbirinden çok mu farklı sanıyorsun? Kadının da erkeğin de dolusu boşu var, sadece erkekler laf edecek kadar kendini beğenmiş ve kibirli zira bu hakkı kadınlardan alıyorlar.

Konuna gelince, problemli biraz beyzade ama senin çok uğraşman gerek gibi duruyor gerisi senin takdirin.
Kadın konusunda konu sahibinin sevgilisi haklı, erkek konusunda da sen haklısın bence. Ben tek farkı kariyer meselesinde görüyorum. Kariyer konusunda kadınlar geri planda erkeklere göre. Çabalama anlamında da. Sadece kariyer konusunda erkeklerin bir miktar (çok değil ama) daha fazla kendilerini doldurduklarını düşünüyorum.

Senin beklentinle alakalı. Sen ilişkinin sonu evliliğe gitsin istiyorsan yol yakınken dön. Zaten 24 yaşında hayatının baharındasın, ne işin var 32 yaşında kart biriyle. Tercihlerini yargılamıyorum yanlış anlama, düşüncemi söylüyorum.
düşüncenize saygı duyuyorum..daha önce yaşadığım aşk acısının tam geçtiği dönemde karşıma çıktı kendisi.belki de kurtuluş gibi gördüm kendisini ondan böyle bağlandım. bilmiyorum ki

kesinlikle haklısın. bende her zaman kadın haklarını savunan biriyim.ama o statüsü gereği kendini hep geliştiren çabalayan biri. erkek arkadaşları içinde bazen bu kelimeyi kullanıyor. başak burcu mükemmellikten yana olurmuş. onun etkisi var sanırım.kadının önde güçlü olmasını istediğini dile getiriyor aslında ama yanlış kelimeleri seçiyor bunun için.

Vallahi canımcım seçim senin. Bu herife ayılıyorum bayılıyorum ille de bununla evlencem çok aşığım dersen, saygı duyarım ama çok uğraşıp yıpranırsın gibi duruyor.

Bence evliliğe sıcak bakan birini bulun ve bu düşüncesini kişisel algılamayın. Herkes hayattan aynı şeyleri isteyecek diye bir kural yok, demek ki hayata bakış açınız ve istedikleriniz farklı. Siz de mesela bana göre evlilik düşünmek için biraz gençsiniz tabi ki bazıları da evlen artık geç oluyor diyecektir. Bence biraz hayatı, insanları ve en önemlisi kendinizi tanıyın. Ortak fikirde olmadığınız insanları da istemedikleri şeylere zorlamayın, taşıma suyla değirmen dönmez.
haklısınız. ben 26 dan önce evliliği istemiyorum zaten. sadece konuşma arasında bu fikrini duymam şaşırttı..

Ben 6 aydır tanıdığım adama evlilik konusunu açamazdım, açık açık evliliğe sıcak bakmıyorum diyen bir adamı da ikna etmek için uğraşmazdım sanırım. Çok mu istiyorsunuz evlenmeyi?

Kadın konusunda konu sahibinin sevgilisi haklı, erkek konusunda da sen haklısın bence. Ben tek farkı kariyer meselesinde görüyorum. Kariyer konusunda kadınlar geri planda erkeklere göre. Çabalama anlamında da. Sadece kariyer konusunda erkeklerin bir miktar (çok değil ama) daha fazla kendilerini doldurduklarını düşünüyorum.

Sokak apaçi dolu, onlar neyde kariyer yapıyormuş sormak gerek ;) halkımızın büyük yüzdesi kadın erkek ayırmaksızın çok eğitimli değil zaten. Öte yandan burda da yazdım ben de, kadınlar yeteri kadar çabalamıyor. Sinirlendiğim nokta, bizim toplum entellektüel olarak boş beleşken bunun sadece kadınlara yüklenmesi.

Vallahi canımcım seçim senin. Bu herife ayılıyorum bayılıyorum ille de bununla evlencem çok aşığım dersen, saygı duyarım ama çok uğraşıp yıpranırsın gibi duruyor.

Bence adam haklı. Çevresindeki kadınlar öyle demek ki, konu sahibinin de onlardan çok farkı yok gördüğümüz gibi. Evlenmek istemeyen adamı evliliğe nasıl ikna ederim diye düşünen kadın o adamın gözünde boştur.. Konu sahibinin bunu dile getirmesine gerek yok, adam anlar.

annesiyle arasi nasil annesinin babasiyla dialogu nasil ve kadinlara karsi bakisi nasil bunlara bi cvp alayim sonra size hayati msjlar atacagim..

Bence adam haklı. Çevresindeki kadınlar öyle demek ki, konu sahibinin de onlardan çok farkı yok gördüğümüz gibi. Evlenmek istemeyen adamı evliliğe nasıl ikna ederim diye düşünen kadın o adamın gözünde boştur.. Konu sahibinin bunu dile getirmesine gerek yok, adam anlar.

BEn katılmıyorum sephora, insan sevince kezbanlaşabiliyor. Yani aşık olunca kimin kafa yerinde kalıyor, mantıklı davranıyor ki zaten? Aşık olduğumda kafada 2. gün çocuklarımın ismini seçtiydim ben mesela :p

Ben 6 aydır tanıdığım adama evlilik konusunu açamazdım, açık açık evliliğe sıcak bakmıyorum diyen bir adamı da ikna etmek için uğraşmazdım sanırım. Çok mu istiyorsunuz evlenmeyi?
hayır evlenmek için yaş olarak küçük olduğumu düşünüyorum.en az 2 yılım var evlenmek için.ikna etmek değil aslında ama bu konu dışında çok iyi anlaşıyoruz,mutluyuz,uyumluyuz. ayrılamıyoruz. ama görüldüğü gibi ciddi bir konuda da ayrı düşünüyoruz.

BEn katılmıyorum sephora, insan sevince kezbanlaşabiliyor. Yani aşık olunca kimin kafa yerinde kalıyor, mantıklı davranıyor ki zaten? Aşık olduğumda kafada 2. gün çocuklarımın ismini seçtiydim ben mesela :p
Bence sen şöyle kaslı maslı güzel bir Hans'a aşık olup onla çocukların ismini seç yavrum :D

annesiyle arasi nasil annesinin babasiyla dialogu nasil ve kadinlara karsi bakisi nasil bunlara bi cvp alayim sonra size hayati msjlar atacagim..
annesiyla arası kötü. sürekli konuşan,her şeyden şikayetçi olan,huysuz bir annesi var. babası başka şehirde zaten. arada telefonla görüşüyor onunla. annesi babasını tekrar hayatına almak istemiyor

annesiyla arası kötü. sürekli konuşan,her şeyden şikayetçi olan,huysuz bir annesi var. babası başka şehirde zaten. arada telefonla görüşüyor onunla. annesi babasını tekrar hayatına almak istemiyor
sakin evlenme...sakin.. kadinlardan basta annesi sayesinde sogumus.anlasilan annesinin ve babasinin kotu ornek olan bi evliligi var..kendi evliliginde de aynisini yasatacaktir..sizede hep olumsuz yansiyacaktir.siz kadinlar soylesiniz boylesiniz annemde boyle derdi soyle derdi..diye sizin ustunuze gelecektir.zaten evlilige sicak bakmiyan insanla ne isiniz olur..

Back
X